93

наглост СИКаджийска

преди 7 години

Нагла, отвратителна, *** банкянска кратуна! Неграмотен ***! Да, мутро СИКаджийска, точно твоят Дани Кирилов предложи това срамно квадратче, което гарантира "спечелването" на изборите от плевенската стругарка! Само че, мутро банкянска, криви са ти сметките! НИКОЙ вече не ти вярва и всички, целият български народ се готви да те измете от властта! Приготви си багажеца за Софийския затвор, мутро СИКаджийска! И запази една съседна килия за Цецо Цървула!

92

ники

преди 7 години

*** МАФИОТ

91

в пандиза

преди 7 години

Време е т.н. "герб" да бъде забранен и цялата му ръководна шайка да бъде пратена в затвора!

90

свобода или смърт!

преди 7 години

Да изхвърлим на изборите диктатора Борисов от политиката! Свобода или смърт!

89

Подай си оставката

преди 7 години

Другарю Борисов, подай оставка! Покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца!

88

проктолог

преди 7 години

Другарят Борисов съобщи, че е променил настроението си и няма да има заседание на парламента, и че е променил настроението си и ще има заседание на парламента, и че е променил настроението си и няма да има заседание на парламента, и че е променил настроението си и ще има заседание на парламента и ...

87

Край

преди 7 години

Народ, който смята че може да паркира кола на тротоар "защото няма къде" не е за демокрация. На такъв народ му трябва нагъл, брутален, самодоволен дерибей да го пасе. И за това Бойчето си е точно на място. Да му мислим останалите...

86

33

преди 7 години

До професор!Няма нормален професор в Българя да подкрепя ББ. Това значи да падне на неговото ниво. Едва ли себе уважаващ се човек ще падне толкова ниско.

85

Няма да ни липсваш

преди 7 години

Борисов не разбра, че времето му изтече.Имаше един филм "Уморените коне ги убиват, нали?" Точният превод е "Куците/сакатите коне ги убиват". РБ не е пред, а в нова национална катастрофа. Кой стои зад Борисов и върхушката? Никой, освен временни интереси на западни банки. Нито армия, нито народ. Камарила службогонци и нагаждачи, които първи ще предадат ББ. но най-лошото е че направи мърсотии на Москва без каквито и да е сериозни аргументи. Сега ще плаща солено.

84

Да ги нямаме таквиз

преди 7 години

Га яде кифтетата не плака, сига плачиш!

83

Анонимен

преди 7 години

ПИТАЙ ЦВЕТАНОВ ЗАЩО НЕ РАБОТИ ПАРЛАМЕНТА !

82

Б.Б.

преди 7 години

***, от къдя на къдя бе! ***, от дек на дек, бе!

81

:) :) :)

преди 7 години

Събужда се сутринта Боко и гледа как слугата му чисти мундира от повръщано. Досрамяло го и решил да се оправдае: - Цецо, представяш ли си, отивам вчера на купон, стоя си мирно, пия шампанско, разговарям с дамите и някакъв пиян нахал от РБ ме оповръща целия, така го праснах по мутрата. Направо е труден за рисуване... - хили се доволно.- Малко му е било, господарю! Изакал ви се е и в гащите...

80

нищо ново

преди 7 години

27 години управляваща опозиция с обичайните министри марсианци

79

Анонимен

преди 7 години

tri pati piar = natapanar

78

Пак не е виновен

преди 7 години

Боко като се о.ере до ушите и почва да си намира виновни. РБ и ПФ не са стока, даже хич, но какво са виновни, че тиквените депутати не искат да ходят на работа и явно ги е страх от народната любов, която всеки момент може да отиде пред Парламента?

77

АНОНИМЕН

преди 7 години

Няма ли днес някоя тоалетна за откриване , че лентите останаха не използвани. Как наще *** не смеят да питат за 20 -те милиарда дългове, за липсата на каквото и да е нормално здравеопазване, за пародията на т.н висше образование при което и СУ е непривлекателен, за проблемите на онкоболните в страната, за набезите на ислямистите тук . Това са въпросите за които както казаха Патриотите ще бъде свикван всеки месец Консултативния съвет по НС. Единствено Патриотите нямат чужди господари!

76

Анонимен

преди 7 години

94, турчин ли си, евреин ли си, не знам. Но ще си от хората, които ще бъдат наказани в бъдещето.

75

Анонимен

преди 7 години

От кадя на кадя, бе?!

74

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко кат види че народа почва да...псува и хода да гаси пожара с...маркуч.А кой го е...запалил;той и неговите верни...маши от ГЕРП.И само се...хвали;как станали градовете...кукли,как народа...живнал, щото ходели по целия свят да...работят,как бързо се стигало до морето по...неговите магистрали и все от...този род.Абе остави народа сам да прецени дали ставаш за...управник.Почнеш ли сам да се хвалиш,си...отписан;ама това кратуната му не...вдява.