46

Анонимен

преди 7 години

"3 *** хранутници на дедко шорош сие провеждат активно мероприятие последните 30 минути заливайки форума с д.р.и.с.ъ.к.Пляскат щамповани и отработен д.р.и.с.ъ.к. даден им от некой център за "уж развитие на демокрацията и неясни права" на дедко им шорош сие..."

45

Петков

преди 7 години

Най-голямото поражение в душите на хората,нанесено от руския тип комунизъм и тоталното рушене на нормалния човешки морал.Само в Алепо руснаците и сирийския сатрап асад избиха десетки хиляди мирни граждани, жени и деца.Аз съм работил в Алепо 2 години,познавам града,той беше над 2 милиона.Къде да отидат тези хора и може ли всички да избягат,как да избягат бедните?Откакто се помня руснаците са първи приятели с най-гадните престъпници на света-Садам,Кадафи,африканските канибали,кастро,чавес и пр.

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 58"САЩ в колко държави предизвика гражданска война и колко народ изби ?Тези не ги броиш ли ?"Убиствата на комунистически убийци не влиза в категорията военни престъпления, така че имаш много здраве с "аргументите" си. Бомбандирането на комунисти и джихадисти между тях разликите са нищожни е богоугодно и похвално дело. Само че вашият Путин убива деца и жени и твърди че това били главорези. Ето на това се казва военно престъпление.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56Абе я не им обръщай внимание на тия тролчета...те тия щуротии които пишат да не мислиш че идват в резултат на "някаква мозъчна дейност"! *** и мозъчна дейност - та това си е ОКСИМОРОН!

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 58Не си прав! Сега ще ти кажат, че ФАЩ не водят войни, а "помагат" на съюзниците си от НАТО!? Въпреки че не мога да се сетя какви "съюзници" има НАТО в Йемен, Сирия, Афганистан, Ирак, Либия....

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55 Извинявай, че ви се бъркам в разговора, но Путин води 1 война, тази в Сирия . САЩ в колко държави предизвика гражданска война и колко народ изби ? Тези не ги броиш ли ?

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45Хи-хи-хи.....ами че тя "справката" е пред очите ти!!!!!!! Викаш 100%.......още малко като поседиш на компютърчето ти, ще видиш как твоите 100% стават най-много ...10%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Което си е обикновен процент на погрешномислещи в едно общество! СЛЕДИ ЗА МИНУСИТЕ, "умнико" ......

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55Какъв "главорез" бе, мозък... Я дай пример - поименно Путин колко е "избил"!? Нощем ли ги сънуваш облян в пот тези "жертви" на Путин!? Не се ли усещаш, че стваш за смях с простотиите си? Уахабитите "демократична опозиция", т.е. "добри"! Путин и Асад "главорези"!?

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 50Уахабитите са "демократичната опозиция" на Асад бе, мозък... какъв Путин, какви 5 лева бръщолевиш....

37

Анонимен

преди 7 години

До ШопАма си дървен шоп! Чети малко книги - когато Сирия е паднала под османско робство тваята "велика" Англия и нейния Лондон не са били държавни формирования, а сбирщина от избиващи се племена!? Докато половин Европа и Азия са били под робство, тогава се случва възхода на Великобритания чрез завземането на нови земи...Т.е. отново чрез поробване! Били са си дружки с Османската империя!

36

Анонимен

преди 7 години

Ами прав е !Ако бяха клекнали на Америка щяха да са добре , като нас . Тези които не се подчиниха станаха диктатори ! Бяха свалени от изкуствено създадени опозиции подкрепени от САЩ. Американски фирми им взеха печелившата част от икономиката! При нас е доброволно. Златната концесия е за без пари, тецовете с висока цена и т.н. Не ни позволиха да си прекараме петролопровод ,и да имаме АЕЦ , защото са Руски .Който не е *** есе унищожава.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45никой не го интересува какво е фил и фоб! Важното е, че уахабитски алаакбарски главорези искат да възродят Османския халифат на територията на днешна Сирия и Ирак с подкрепата на запада под формулировката да падне "диктатора Асад"! Ако това безумие стане е въпрос на време на обхванат и Турция, а следващите са... България и Гърция! Това "мозъкът" ти не може да проумее, защото си на вълна фил и фоб!

34

Анонимен

преди 7 години

Башар Асад е труп и политически и физически. Путин няма как да го възкреси с неуправляеми бомби и убийства на хиляди цивилни. Просто само ще се размирише още по нетърпимо около двамата престъпници Путин и Асад.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Когато Сирия е съществувала в ония библейски времена, когато е била цветуща цивилизация, твоите "западняци" са си клали огньове да си изсушат клошарските дрехи! Много е лесно да нахлуеш и унищожиш една държава и цивилизация и да се храниш от нея, да и изпиваш кръвта и поробваш хората! Не ви ли е срам поне малко! Вашето "развитие" е унищожението на ДРУГИТЕ! Но...*** видов ден!!!

32

Анонимен

преди 7 години

До Спиро 21Руското присъствие е от миналата година, а конфликта от доста по-рано, като ИДИД, АЛ Нусра и др. "демократични" главорези бяха завзели 3/4 от Сирия, преди Русия да се намеси! какви глупости пишеш? И кои са тези "сирийски бежанци", които "казват" как е станал конфликта... Такива без документи и "сирийци" от Афганистан, Ирак и Пакистан ли?!

31

Анонимен

преди 7 години

за съжаление, е прав

30

До 37

преди 7 години

Хи-хи-ха-ха.....в момент, когато на шорошоидчетата им свършват аргументите, забочват с обидите, деленето на "фили" и "фоби"! За твое сведение, вече в нашата страна да те нарекат "русофил" си е КОМПЛИМЕНТ!!! Всъшност, ВИНАГИ СИ Е БИЛО ТАКА! Само отвреме на време ни прихваща някакво мозъчно зътъмнение, направиме някоя и друга щуротия и пак си се връщаме КЪМ КОРЕНИТЕ СИ! КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!!! СТАРА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА! И МНОГО УМНА МИСЪЛ!

29

Анонимен

преди 7 години

ЗАПАДА, ЧАСТНИ ФИРМИ ВЛОЖИХА МИЛИОНИ В ПЕТРОЛ И МНОГО ДРУГИ . БАЩА МУ ГИ ПРИБРА НА ГОТОВО .

28

ТТС

преди 7 години

Браво!

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Виж се бе русофил колко си повреден ментално.