91

Анонимен

преди 7 години

В момента е интересно кое разделя янките на 2 равни части.И това не са съмнителните креватни истории на двама старчока.

90

Анонимен

преди 7 години

Да войната *** на вратата ни... Никой хегемон не си е тръгнал от световната сцена без насилие и масово кръвопролитие

89

Анонимен

преди 7 години

Най после някой на запад да си признае официално причината за създаването на НАТО. И по важното - причината вече не съществува, и съществуването на НАТО е неоправдано. Много по ефективно би било едно военно сътрудничество между най големите държави, вместо поддържането на една паразитна организация като НАТО. Тръмп вижда и говори открито това което много бюрократи знаят прекрасно, но се страхуват да признаят.

88

Анонимен

преди 7 години

Тогава напрво ще се влюби в Меркел

87

Анонимен

преди 7 години

Явно търговците на оръжие виждат за раха за бизнеса си в лицето на този човек.Нищо чудно да го ликвидират.Те имат обичай да си у б.ив.ат президентите.

86

Анонимен

преди 7 години

Голям страх от тоя ТръмпСигурно казва на глас някави истини

85

Истина

преди 7 години

Драскача на тази статия е продажница, или обратен... с фалшиво име

84

Слънце

преди 7 години

Сорос или Обама ви плаща да пишете глупости?

83

Анонимен

преди 7 години

Как може демократЪт Путин да го наричат Диктатор !!!?

82

Журналист

преди 7 години

Журналистката и заглавието са фалшиви.

81

f

преди 7 години

Заради това убийство пак ще сме на режим на водата, така че моля да се приключва по-бързо!

80

f

преди 7 години

niki666, имащ и други ъкаунти, дава акъл да се залее момичето с киселина. Силистренският прокурор също чати, давайки завет да влезе в мръсната поръчка и съучаства с каквото може, Съветва да се пръснел мозъка на жертвата. Броят на изживявалите се като наемни убийци по чатовете е над сто.

79

Гуантанамо

преди 7 години

Защо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

78

д-р

преди 7 години

След мозъчното сътресение на Х.Клинтън през декември 2012, има обосновани подозрения, че тя страда от деменция. Хилъри страда от дефицити на паметта, неконтролирани конвулсии и затъмнено съзнание.

77

шанс за промяна

преди 7 години

Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.

76

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

75

f

преди 7 години

На заснетото убийство не се ли вижда кой е съучастникът?? Даже ви се обясни кой е.

74

Анонимен

преди 7 години

В Русия има десетки опозиционни медии, статии на които се препечатват и тук. Това диктатура ли е? А какво да кажем у нас, след като нямаме опозиционни медии.

73

Ттт

преди 7 години

Путин ако беше диктатор такива жалки агенства като ройтерс,бта и пр.нямаше да ги има.

72

f

преди 7 години

От Държавна Сигурност са заснели убийството със свои камери и го имат от години. Изживяват се като наемни убийци, чатейки си с излежалият си присъдата, който от своя страна има ДВА скайп ъкаунта!Няма ли да бъдат заподозрени?