283

Анонимен

преди 7 години

С фалшиви бюлетини разбира се, иначе зад океанските господари ще ви дърпат ушите. Българския етнос трябва да бъде подменен с новите *** гербери от авганистан и ирак.

282

Кметот на Симитли

преди 7 години

Това проучване е направено в "Арена Армеец" в неделя на представянето на ШРЕК /Тетка Цацева/ и РИБКАТА НЕМО /подводният юнга/. Затова резултатите са такива. Но реалните резултати можете да видите във ВСИЧКИ онлайн-анкети в масмедиите. ОСТАВКА на Тиквоний и шайката ПП Роми ГЕРБ!!!

281

Анонимен

преди 7 години

На едно машинно експериментално машинно гласуване излязоха резултати около 40 процента Герб, 20 - Реформаторски блок., БСп - 5 процента. Обаче реалните резултатти са други - има пенсионери, селяни, купени гласове.

280

Анонимен

преди 7 години

300 човека не са достатъчни - за да е представителна една извадка трябав да са не по-малко от 1000 души, а още по-добре - 10 000 при това от цялата страна и от всички възрастови групи.

279

Анонимен

преди 7 години

Интернет може да те насочи, но той не е представителен. факт е, че всички социолози говорят едно - около 6 процента за Калфин и 10-11 процента за каракачанов.иначе за първите двама - Мишо констатинов - Цачева 20 - радев 15Гълъбов - същите резлутати. както и Агенцията на Бъчварова. сега излиза червен кольо и казва 25 за цачева и 18 за радев. Очевидно победата за цачева на първи тур се пече.

278

Анонимен

преди 7 години

Анкетите от Интернет са непредставителни. В един сайт с 1000 души максимум често влизат почитатели само/предимно на една политичесак сила. освен това гласуват все млади хора от компютри, няма пенсионери и селяни. като дойде ред на екзитполовете картината доста се изменя. Ако вярвахме на интернет -извадките нито един човек нямаше да гласува за ДПС!

277

Крали Марко

преди 7 години

До :)На първи тур печели ДОСТОЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ Румен РАДЕВ /показват го ВСИЧКИ анкети в масмедиите/, Тиквоний Великолепний подава оставка на крадливото правителство на шайката ПП Роми ГЕРБ!!! На предсрочни парламентарни избори Българите ще имат шанс да ПРОМЕНЯТ ТОТАЛНО държавата и да спре изтичането на млади и умни БЪЛГАРИ от Родината!!! Казах...

276

Анонимен

преди 7 години

Хора - бюлетинаат "Гласувам против всички" е направена така, че вашите гласове, ще се извадят от общия брой действителни гласове и така ще се улесни първия кандидат (Ц.Ц.) да мине на първи тур, заради по-малка нужда от брой гласове. Ако не ви харесва никой гласувайте за някой от малките кандидати - Енчев, митьо пищова, дончева, но не гласувайтте "гласувам срещу всички" така само наливает масло във воденицата на герб.

275

Анонимен

преди 7 години

Не, не е така. Боко е прежалил Цачева и тя ще остане втора, защото е по ценна за ГЕРБ като Предс. на Нар Събрание. Там е истинската власт. Радев ще е президент, такава е постановката на Боко с БСП. Тиквата подава оставка, минава едно служ. правителство, назначено от Р. Радев по команда от Боко, което да замаже грабежите и напролет парламентарни избори и коалиция ГЕРБ, БСП и ДПС. Мир и любов!

274

Анонимен

преди 7 години

нека да кажем нещо важно - в интернет, където гласуват млади хора убедително води радев с над 12 процента пред Цачева, а Каракачанов наистина взима толкова колкото му дават - 10-11 -процента - Обаче като имаме предвид корпоративният вот, ромс-ките гласове, напематаните бюлетини, пенсионерите, възрастните, които ще гласуват за Герб - картината рязко се измея, Герб може да събере 25 процента.

273

nina

преди 7 години

Този ненор....к явно се изживява като Тодор Живков - печелене на изборите със 100%.И какво значи оставка на правителството на ГЕРБ, ако ЦЦ не спечели още на първи тур?! ББ забрави ли, че президентът по конституция е НАДПАРТИЕН?!

272

Samo minavam

преди 7 години

Още никои не съм чул,че ще гласува за Цура.Хората са омерзени от кандидатурата.Тиквите не можаха да проумеят,че Парламент се асоциира с крадци,предатели,мошенници,списака е дълъг.Натресоха Цура,многоооо неподходящо.

271

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с тази стъкмистика !Едно е да говорим за % по предварителни проучвания друго кой ще спечели !По статистика едва ли има и 5% които да гласуват за Цецка.А колко ще плати Бойко за да спечели е друг въпрос .

270

:)

преди 7 години

Платена статийка. :)Радев ще е с 20-на % надолу от Цачева.

269

gogo

преди 7 години

Ще видим, може и така да ги нагласят

268

Анонимен

преди 7 години

Значи изборите са гол ***

267

Анонимен

преди 7 години

Как така печели без избори? Може би днеса вече знае какъв ще е вота, по предсказания на врачки и баячки.

266

до 332

преди 7 години

Ем че как няма да разбира, нали жена му си направи и тя софтуерна фирма... както и на Първанката синовете...Проичете ги малко нещата как се случват в тези фирми, кой защо, как се финансират.... интересно е!

265

Иво

преди 7 години

Ще му се наложи да я хвърли тая оставка . Каквото си надробиш , това ще сърбаш . Плодовете на посятото ще излязат скоро и по-добре да подава оставката.

264

Анонимен

преди 7 години

Тьетка Циьцка.