68

Иван

преди 7 години

Сплашват преди избори, гадовете мръсни. Тази КЗК се ползва за наказателен отряд.

67

M.I.C.

преди 7 години

Странно. Не пише нищо за глоба? :)

66

Ставри пие рикия

преди 7 години

Държавници от ранга на депутатити и министри са на хранилка за милиони от картела,да може пък той да краде от нас милиарди вече много години.Кой от нас смешни хорица въобще може да си помисли ,че тези *** ще се откажат от златната среда.Те не могат да спрат.Това е наркотична зависимост.Ще ги спре само оловото .При правилна употреба то никога не прощава.

65

Анонимен

преди 7 години

И какво от това?

64

Въпрос

преди 7 години

До КапиталистСами ли бе? А другите от картела на папкат, така ли?

63

реалист

преди 7 години

БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ В КАРТЕЛ,ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕРИГИ В КАРТЕЛ,ИНДО-БЪЛГАРИТЕ В КАРТЕЛ,БЕЖАНЦИТЕ В КАРТЕЛ.ДА ИЗЛЕЗЕ НЯКОЙ И ДА КАЖЕ КАКВО ДА ПРАВИМ БЪЛГАРИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА????

62

Анонимен

преди 7 години

Докато хората не осъзнаят, че проблемът не е ГЕРБ или БСП, оправия няма да има...

61

Демократ

преди 7 години

При ГЕРБ горивата са евтини, народа точи бензин и ходи в Гърция, магистралите са претоварени, а при БСП беше скъпо, народа нямаше пари за бензин и си стоеше в къщи и мизерстваше, нямаше пари да точи и да ходи в Гърция, магистралите бяха празни.

60

Анонимен

преди 7 години

Скъпи горива имаше единствено при бсп, при тях нямаше и да се предяви разследване за картел!!! Комунистическите сви.не -ДС винаги покриват всяка пом.ия

59

дедо гоше

преди 7 години

ок, добре дотук, и сега какво? или пак само констатираме и 'продължаваме напред'??!! Егати държавата!!

58

Капиталист

преди 7 години

Комунистите от Лукойл са направили картел да грабят българския народ, а сега с тази платена статия искат да натопят останалите честни капиталисти които продават евтино!

57

Анонимен

преди 7 години

Главният "картелчик" е хитреца от Банкя!Не се налапа тази с..ня!В нормалните държави политиците само при най-малко съмнение за корупция си подават оставка, а нашият като почнеш от от Т.Живков пазвантимн, минеш пез далаверите на Югоембаргото, цехове за незаконни цигари....та стигнеш до ръководител на картела за горива.Ще се окаже, че се е облажил и от "Белене".

56

Анонимен

преди 7 години

а защо кредитите в Европа са 1%, а тук в просперираща България 8%

55

Анонимен

преди 7 години

Решението е елементарно - просто трябва да сменим ГЕРБ с БСП, а може и с Реформаторския Блок, може и с патриотите, може и с ДПС, може и с АБВ. Когато сменим ГЕБ с БСП или с Реформаторите, или с патриотите или с ДПС или с АБВ и цените на бензина и на всички стоки моментално ще паднат а заплатите ще скочат. Елементарно! Само да сменим ГЕРБ!

54

цц

преди 7 години

ТРЯБВА НИ МАРЕШКИ !!! АКО КАРТЕЛА НЕ МУ ДОПЛАЩА СТОТИНКИТЕ ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ИМА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!?!

53

до Левчо Хампарцумян

преди 7 години

Алоо Хампи , в Бг-банковият сектор , не е ли същото ?

52

Служител ОМВ

преди 7 години

При цени 2 лв някой да твърди, че е скъпо горивото направо е смешно. Горивото в момента е по- евтино и от минералната вода. Газ под 1 лв е направо без пари, какво иска българина още незнам.

51

Анонимен

преди 7 години

А добро утро.И какво следва от това? Глоба от 10лв за комапниите?Реално за компании с такъв оборот, глоба и от 1млн. е малко. И как точно ще разрушат картела? Със следваща глоба от 10лв след 5години? Ама държавата има интерес да държи цените високи, за да влачи висок акциз и ДДС. А че цялата икономика едва крета заради високите цени на всички горива (електричество включително) на никой не му пука.

50

ист

преди 7 години

Предполагам че във всички горе изброените дружества има и българско участие, иначе нямаше да ги пуснат на пазара на горива. А щом другарите са съсобственици, кражбата е сигурна. Другарите са маскирани в ошфорки.

49

Snorky

преди 7 години

Глобата ще е най-малко 1000 лв. за всяка от веригите. Със сигурност ще обжалват.