42

до 21

преди 7 години

Всъщност не съм нито комунист нито путлерофил. Дори не живея в България. И съм бил на повечето митинги на СДС. За което съжалявам. България в момента е на границата да изчезне. Ама ако те успокоява ме плюй.

41

до 16

преди 7 години

При бай Тошо кренвиршите бяха с месо, затова бяха лукс. В храната нямаше отрови. Прочети сега съдържанието на кренвиршите. Това го знам от собственик на месокомбинат, как в средата на 90-те дошли немци да ги учат на технологии. Като видели колко месо слагаме започнали да се смеят. Торба от туй, торба от онуй и ей ги на кренвиршите ти днес.И при бай Тошо четяхме книги и летяхме в космоса, а сега ядем хамбургери.

40

Анонимен

преди 7 години

Има някакво голямо и неразрешимо противоречие. БСП и Атака по цял ден ни наливат в главите, че българина гладува и се храни от кофите за смет. Много интересно как така българина затлъстява и кой все пак хвърля храна в кофите за смет? Как стотици хиляди коли всеки по-дълъг уикенд напускат България? Ей това като попиташ политическите кречатала и не знаят какво да ти отговорят.

39

Анонимен

преди 7 години

Спрете да тъпчете захар и бяло брашно и всичките им производни храни и такива, които ги вклюват и проблема дарстично ще намалее.

38

До 43

преди 7 години

В науката има един принцип, железен - съвпадение, не значи причина. Това, че в Родопите са ядели мляко и за живели до 100 години, не значи, че са живели до 100 заради млякото. Първо, мног малко краве мляко се е консумирало. Не си мислете, че животните са давали такива добиви и са се тъпчели всеки ден всяко хранене със сирене и мляко. Дан е говорим изобщо за всички други фактори, като чиста вода, храна, въздух, липсан а стрест. Консумация на много плодове и зеленчуци.

37

До 40

преди 7 години

Ми то не е само за сиренето то е за всичката храна. Колко са вредни млечните не знам . Изследвани за Родопите още преди много години показват че огромна част от столетниците са яли основно млечни неща. Това мисля е достатъчно нали.

36

Анонимен

преди 7 години

До 41Ма ти откри топлата вода току що.

35

До 38

преди 7 години

Да ама тези неща се рекламират по телевизията . Децата гледат че предлагат играчки итн... и изнудват родителите си да ги водят там. Защо мислиш прдлагат тези играчки а ?защо Мак-Доналдс се рекламират в детските канали а ? За мен това е като да рекламираш цигари Реално обществото пречи на Родителите да хранят децата си защото използва децата като посредник за да може да купуват *** им.

34

Анонимен

преди 7 години

Айде стига с това сирене колко било добре по времето на соца и не знам какво си.Кога хората ще разберат, че млечните продукти са вредни за човека.Връзвайте се на индустрията, която ви тъпче главите с простотии. Млякото и до ден днешен е трудно усвоима храна за организма ни, особено кравето. Киселото, преминавайки процес на ферментация е по-малкото зло, но млечните продукти като цяло не са добри за организма ни. Митовете за калции и ала бала са за неуки и неосведомени хора.

33

Анонимен

преди 7 години

Добре, всеки път ги чета тия статистики и като изляза навън я видя по един дебел за целия ден, я не. Къде са тия затлъстели хора? Само в къщи ли си стоят?

32

ан

преди 7 години

Докато бях студентка работех в един от моловете и доста често се случваше следното - влизат майки с деца да разглеждат, а в ръцете си държат огромни пликове с неща от McDonalds, KFC и т.н., а повечето деца бяха малки - абсолютно е вина на родителя, че избира по-лесното - да купи изключително вредна храна за малко дете вместо да сготви каквото и да е - пак ще е по-полезно от тези ***...

31

Още статистики

преди 7 години

За САЩ Диабета....Mississippi has the highest rate of diabetes at 14.7 percent. Ten of the 12 states with the highest type 2 diabetes rates are in the South. The CDC projects that one-in-three adults could have diabetes by 2050. Диабета в САЩ направо е епидемия...........

30

Американски бо--ци

преди 7 години

И трите вида сирене които се продаваха тогава и ВСЕКИ ЕДИН МОЖЕШЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ от работника до пенсионера бяха много по истински от всичките *** които се продават сега. Защото се правеха от ИСТИНСКО МЛЯКО. Сега има и хубаво сирене. колко трябва да ти е заплата за да можеш да го ядеш а ? Това че 5-105 процента могат да си го позволят. какво правим с другите. или викаш другите да мрът а

29

До 27

преди 7 години

Дебелее се от всичко, което носи много калории в големи количества, мазнините са едни от най-калоричните храни. Прав си, че има полезни храни с мазнини. Малко хора са наясно, но тялото ни може да си произведе всички мазнини, които са му нужни с изключение на мастните киселини, затова е добре да се яде зехтин, риба/не-мазно месо, авокадо (без краве масло, изобщо не бих го сложил сред полезните храни). Хората обаче тъпчат мазночи, като пържени неща, мазни меса и подобни, те не са полезни.

28

Малко статистики

преди 7 години

Понеже бях предизвикан за колко здравословно живеели в САЩ:According to the 2015 Youth Risk Behavior Surveillance System (YRBSS), 13.9 percent of high school students were obese, and an additional 16.0 percent were overweight. Около - 30% от учниците са с наднормено тегло или направо затлъстели. И имате наглоста да ми говорите за хранителни навици в САЩ

27

Анонимен

преди 7 години

Приятелю, да не задълбаваме колко истинска беше храната. Да не говорим колко месо имаше, щото го изнасяха за валута яко. И какво беше качеството на това, което оставаше. И аз съм ял в бюфета на училището принцеси, и аз съм ходил до "Месо / Карантия" и още помня смрадта, разнасяща се отвътре. Истината е, че сега можеш да си купуваш гарантирано читава храна, но трябва да я плащаш по-скъпо. А българинът се тъпче яко, но с евтина храна, а е и обездвижен. Това е.

26

Анонимен

преди 7 години

Българинът яде адски много хляб, при това от евтиният.Това с бабите също е вярно - мой колега на 24 г. вече имаше подагра. За да расте детето здраво и силно, бабата го тъпкала като мисирка с пръжки и т.н., отделно си пийваше бира с каси. Храним с емного, амам много нездравословно и наистина гоним американците, но бедните такива.Богатите американци са слаби.

25

До 23

преди 7 години

Работила е в Стол е и. Храната приятелю беше истинска. Пилешкото месо не беше тъкано с женски хормони (една от причините за различни болести). Мъж пилешко месо не трябва да яде.Подобрителни на вкуса нямаше. не беше необходимо

24

Анонимен

преди 7 години

До 17Не се дебелее от качествени мазнини - мазното в месото, зехтина, кравето масло, авокадото. Дебелее се от хидрогенизираните мазнини, които слагат в опакованите захарни изделия, за да траят по 1 година на рафтовете, както и от захарта във всичките й форми: шоколади, вафли, хляб, спагети, картофи. Българинът яде изключително нездравослвно. Тъпче мусака с хляб (щото без хляб "не може да се наяде"), после за десерт баница с компот и като прегладнее след 2 часа "мушва" една вафличка.

23

Анонимен

преди 7 години

Абе движението си е важно само по себе си за цялото тяло независимо от затлъстяването. Но храненето е основен фактор за трупането на излишни килограми. Дори само да лежиш по цял ден (което разбира се не е полезно), организмът ти пак гори калории, ако се и тъпчеш с *** обаче, става страшно. Теорията обаче, която на запад много върви - ох, какви вкъсни тортички, сега ще се наплюслкам, пък после ще се мъча 3 часа на пътеката в салона е тотално грешно мислене.