7

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ печели! Червената пропаганда ще се провали позорно както винаги!

6

АНТИ

преди 7 години

до 3Иначе сега щяхме да сме като Полша, Чехия, Словакия...-----------------------------------------------------------------------Никога няма да сме като тях, защото там живеят поляци, чехи и словаци.Балканеца бай ***, оставен на свобода всичко побългарява.

5

Провала КристалинаUN

преди 7 години

Цачева е провалена с 12% по малко от уважаваният Радев,социологическите агенции мълчат освен МВР щото Борисов се закани да отмъщава,а пък на 'Форбс' му дреме 'тъпоумен оцеляващ интригант управлява България'!Психо-десни се вихрят Страшно е диктатура е!

4

Анонимен

преди 7 години

Давай баце народна пара лесно се харчи,а инфрастуктурата е малко по добра от Алепо,а пенсии и здравеопазване не ни трябват нека се лекуват бежанците и шведите а и да има за сериозен социал че тия ядат само говеждо филе.

3

Анонимен

преди 7 години

България се издъни първо през 1991 г., когато бе свалено първото демократично правителство на Ф. Д. След това пак имаше шанс да се оправим, но не бе даден втори мандат на Иван Костов. Иначе сега щяхме да сме като Полша, Чехия, Словакия...

2

Боко Тиквата

преди 7 години

Издънихме хазната, спряха ни кинтите от Европа.

1

морски

преди 7 години

От строителния бранш, където е и най-големият спад, обясняват тенденцията с еврофондовете и факта, че единственият проект, който в момента върви е строителството на столичното метро........................................................................................................................................Ами като нацвъкаха стотици некачествени и непродаваеми апартаменти по Морето,как искат да ги търсят за още поръчки строителите?!