168

учител

преди 7 години

8000 деца в Бг ще отпаднат от училище само тази година а се дават пари за стиропор а!?

167

българин

преди 7 години

Кога ще могат да се купят 1000 хляба с една мин.работна заплата в Бг!?

166

пенсионер

преди 7 години

Ще мога ли да си купувам пак месо след като санираш!?

165

работник(беден)

преди 7 години

Ще помогне ли на робовладелското мислене на работодателя ми санирането за да ми даде достойно трудово възнаграждение!?

164

полиция

преди 7 години

Ще вкара ли санирането хил.престъпници(дилъри,убиици,насилници,обирджии,побойници и хулигани) ходещи на свобода там дето им е мястото!

163

фермер

преди 7 години

Ще дигне ли санирането жалките изкупни цени на зем.продукция в Бг!?

162

лекар

преди 7 години

Какво ще помогне санирането на пациентите в претъпканите с тежко болни болници!?

161

майка

преди 7 години

Как санирането ще нахрани децата ми!?

160

дипломиран

преди 7 години

Как санирането ще ми помогне да си намеря работа(в Бг)!?

159

Реалист +

преди 7 години

Кой е тоя Бойко - да не е тоя дето "Форбс" оприличиха на - "дълбоко посредствен, тупоумен интригант-сървайвър" - гербери цъфнали цел свет ви се смее - мама Цеца произведе Росия за столица - тъпоумния според "Форбс" - *** кой съм аз да оспорвам "Форбс" :))) - откри че имаме граница България-Гърция-Италия - е.ахте мамата на географията - друга народна избранничка - герберова естествено - вместо римското VII - чете "ви ай ай" - абе ужас без край е тва......

158

Анонимен

преди 7 години

Докога мутри ще ни управляват, и ще бъдем мутренска държава.

157

anonimen

преди 7 години

ако е само санирането вижте е разликите в другите работи първо и тогава да мислим за санирането кои мисли за технологиите гледам едни на едно други сме на друго е те кви са 20 години блъскаме като *** оказа се мираж само санирането да е проблема

156

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 175Колко севернокорейци си видял да ровят в кофи за смет. Всъшност по БВП сме по близо до Сомалия и единствено остатъчни структури от комунизма (като здравеопазване и образование) ни държът малко над средна африканска държава.

155

Анонимен

преди 7 години

На *** народ такъв премиер му се пада.Но истината е че който плаща той поръчва и музиката САЩ и ЕС.За изборите които идват е ясно кой ще спечели.Не разбрахте ли вече за 26години че шахматната ни дъска се диктува от вън.Иначе може да си разтегаме локуми колкото си искаме.

154

Анонимен

преди 7 години

Вместо швейцария станахме Северна Кореа на Балканите!

153

оптимист

преди 7 години

Ех с магистралките не ни се получи! Обаме сега като санираме вече съм сигурен че парите ще дойдат вече! Най-малкото от спестеното парно и ток ще се замогнем и ще можем да заделяме и за друго освен хляб! Аз вярвам че нашето правителство мисли денонощно за нашето добруване и иска да се погрижи и за имотите ни да станат по привлекателни! Най-вжното е да слушаме Бойко и ГЕРб да видим до де могат да ни закарат!А сега отивам да си взема антидепресантите и да си лягам!

152

Лъжата гроб

преди 7 години

Партия от един! Имали някакви дебати там и мнения!? Някой представя ли си тази партия без лидера!? Има ли друго освен слушам и изпълнявам!?Скоро сме на път да станем държава от един! Тогава ще ядем коприва за да си платим безплатния стиропор и пречиствателните станци с лихвите на ЕС а в панелките ще се ширят гостите на Европа!

151

Анонимен

преди 7 години

Къде са реките от пари дето щяха да дойдат по магисралите питам на тоз лъжец ли да вярваме да оди да става овчар.

150

Анонимен

преди 7 години

Последните вопли на един психически неуравновесен и тотално провалил се безродник . Всичките му отчаяни действия сочат бавноразвиващ се ,,интелект ,,съчетан с демагогия лицемерие ,подлизурство и тотални психически отклонения.

149

Лъжата ГРОБ

преди 7 години

Каква алтернатива може да е безалтирнавността на един провал!? И какво истинско и неистинско дясно!? В момента в Бг е тоталитарен действащ под маската на фасдна демокрация!Само като погледнеш новините на водещите медии ти става ясно за какво иде реч! Та те птиличат на партиина сводка на управляващите! А за така наречената опозиция или лошо или нищо! Само в този форум може да кажеш квото мислиш и то докато не те изтрият или по-лошо!