111

Вили

преди 7 години

До Хаха то пък брат му е голям актьор!

110

хаха

преди 7 години

Освен всичко друго, оказа се, че Бахаров страда и от еректилна дисфункция в къщата на биг брадъра. Как да не го ожалиш завалията - грозноват, некадърен, нагъл и импотентен...

109

Анонимен

преди 7 години

Лигльо.

108

Анонимен

преди 7 години

Баси калъфа!!!

107

Хаха

преди 7 години

Този си беше *** още в детската градина ,такъв си и остана.Винаги мисли,че може да прецака някой,но винаги се прецаква сам.Чудя се дори как стигна до известността си ,вероятно покрай брат си щото и като актьор не и нищо повече от борче миманса.Егати тъпанара!!!

106

Умни сме

преди 7 години

Според разсъжденията тук, който не гледа випбрадър е умен и гледам повечето не го гледат! Значи би трябвало мнозинството от народа да са умни и би трябвало начело на България да е умен човек а не Тиква , и би трябвало щом сме умни да взимаме поне средно европейски заплати а не мизерни, и би трябвало да не вярваме , че заслужаваме толкова щото видиш ли нямала пари държавата на фона на лимузини за 1 милион , които купуват политиците!

105

Смешни сте!

преди 7 години

Бас държа ,че повечето които не гледат Биг Брадър ,гледат *** сериали

104

Анонимен

преди 7 години

бахура изпуши *** се опитва да се изкара победител

103

Айде моля

преди 7 години

Хм, интересно! Повечето знаят какво се случва в къщата а не гледали шоуто?!?!?!? :)))

102

Анонимен

преди 7 години

Всички плюещи тук по брадъра гледат предаването! Уж не го гледали а се спрели на статията и отделили сума от безценното си време за да похейтят , вместо да прочетат книга или да се занимаят с нещо важно както пишат!И едва ли не ми казват какво да гледам и какво не! Айде да ви кажа - Фак на всички "умни негледащи " Випбрадър!!!Айде поне в къщата ми и на купения с мои пари телевизор да не ми заповядвате какво да гледам!!!!

101

karabardak

преди 7 години

ще отиде да се изджаска да му мине абстиненцията и шсъ опрай

100

Аз

преди 7 години

До АнонименМисля, че ти си ударил дъното, за да гледаш такива предавания.

99

Анонимен

преди 7 години

Наскоро говорих с един колега, дет уж се разбираме и сме приятели.Като разбра че гледам биг брадър - как изведнъж се промени и се озлоби.Почна (съвсем сериозно) да ме обижда, заплашва физически.И си викам - лелее, че то хората в реалния живот са ПО ДОЛНА *** от тия в къщата бре !Щом "приятел" почне да те псува само защото гледаш нещо, значи тотално е ударил дъното!

98

Анонимен

преди 7 години

Аз го гледам това. Не ме е срам да си призная.Много ми е смешно някой като каже, че там са събрали само долна ***, а навън всички българи са светци и добри хора :)Тъжната истина е че там хората са точно както хората отвън.Нито по добри, нито по лоши.Ако българите бяхме светци, като го вкарат вътре - пак ще са светци, ама там не са.

97

Коко

преди 7 години

Противен, надрусан, самовлюбен лалугер!Такива *** с лопата да ги ринеш!Пълен ***!

96

Анонимен

преди 7 години

Като слуша човек какво "училище на живота" е тази гнусотия чак ми идва да повърна. Само погледнете Ники Кънчев как си продаде душата за 5 лв и не ми говорете за ценности, реалност и т.н. ЖИВОТЪТ НЕ Е БИГ БРАДЪР! Много им се иска на някои да убедят всички в това. Това е една помия от манипулации с която ни заливат, нас и нашите деца, карайки ни да се караме заради алчността на шепа *** стоящи зад стъклото, смеейки се ехидно и потривайки мазни и потни ръчички.

95

край

преди 7 години

Ако е по сценарии - браво привлекоха вниманието. Ако ли пък не - Яворе хич те няма - много се изложи.

94

Анонимен

преди 7 години

Е как кой?! Бахар Яворов, не го ли познаваш?

93

ico

преди 7 години

qvno prodycentite sa izcherpali potencqla si , edinstveniq sezon koito beshe interesen sus triznachkite i paco i toi ne beshe vip ,sichko drugo daje ne se gleda ahahahahhahah sus kakvi sa teq izmisleni vipove

92

T

преди 7 години

Oще ли има простаци да гледат л...ното предаване.