98

Анонимен

преди 7 години

И аз преведох през Еконт 110 лв. Дано оздравее!

97

Анонимен

преди 7 години

Към коя банка е сметката?

96

Виктор

преди 7 години

Имаш и от мен 10лв. Имай вяра!

95

Анонимен

преди 7 години

И аз изкам да се включа и да помогна живея в Канада и не знам как мога да пратя пари по тази сметка ако някой знае да пише

94

Анонимен

преди 7 години

Здравейте, създайте PayPal, за да могат хората живеещи в чужбина да помогнем. Стискам палци парите да се съберат и човека да се оправи!

93

DMS?

преди 7 години

Здравейте...знаете ли дали има отворена DMS сметка на негово име?

92

Сто

преди 7 години

Ако лекарите,които са го оперирали и поставяли грешни диагнози,т.е ползвали са го за опитно зайче и да точат касата.Те трябва да бъдат принудени да му заплатят лечението в чужбина.Защо лекарите не плащат обежтетение на пациентите си?Защото закона е изключително "лабаф".Лекарите получават пари,за това да работят и поставят правилните диагнози,а не да са бизнесмени.Защо при положение,че лекарите не могат да се справят с даден случай продължават да малтретират хората,а не се обръщат към западни бол

91

Анонимен

преди 7 години

ГОСПОДИ , СПАСИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !

90

И аз съм анонимен

преди 7 години

И аз ще помогна на Стоян. Вече преведох. Дано всички помогнат и на Стоян живота продължи по-добре.

89

аз

преди 7 години

Има и от мен 50,00.Дано повече хора помогнат

88

Ирина

преди 7 години

До ИнаИзвинете, знаете ли в коя болница е в момента Стоян, има желаещи да го посетят лично.

87

1111

преди 7 години

Къде е държавата когато обикновення човек има нужда от нея??Няма я !Казват ,че държавата били хората ,е не е вярно !Държавата са едни алчни и безскрупулни хора който само взимат от хората и нищо не дават!Държавата няма нужда от Стоян а от Мохамед !

86

Анонимен

преди 7 години

Исках да напиша омер 93 е с идеално предложение.

85

Анонимен

преди 7 години

Много е прав 96 ,трябва да има фонд който да бъде контролиран от свестни хора.Надявам се това предложение да получи широк отзвук.Ние сами трябва да се грижим за себе си,ако чакаме политиците сме загинали.Надявам се ,че все още има свестни хора в България.

84

Анонимен

преди 7 години

ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА Е ЖЕСТОКА. БАЩАМИ КАТО ПЕНСИОНЕР ПЪРВО ПЛАЩАШЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ И АКО МУ ОСТАВАХА ПАРИ СИ КУПУВАШЕ ХРАНА.

83

паун от Бургас

преди 7 години

от мен имаш 50.00 лв. в сметката.И съветвам останалите, по-добре помогнете с 20-30 лв. на човека вместо да ги изпиете или изядете тази вечер в кръчмата...Че наистина не се знае какво може да ти дойде на главата някой ден

82

Съчувстващ

преди 7 години

Дано са събрани средствата. Не са толкова много. Ако всички около стотина публикували коментар, са дарили по малко. Успех на момчето и дано късметът да се върне при него.

81

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИ,ТОВА НЕ Е ПЪРВИЯ,НЯМА И ДА Е ПОСЛЕДНИЯ СЛУЧАЙ НА ЧОВЕК КОЙТО ТЪРСИ ПОМОЩ.АЗ ЩЕ ИЗПРАТЯ МАЛКА СУМА ЗАЩОТО ЗАПЛАТАТА МИ Е 400 ЛЕВА.ТОЛКОВА СА ПАРИТЕ НА ОХРАНИТЕЛИТЕ. НО ИМАМ ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.ВСЕКИ МЕСЕЦ ВСЯКА ЕДНА РАБОТЕЩА СТРУКТОРА ДА ОТДЕЛЯ ОТ ВСЕКИ СВОЙ РАБОТНИК ПО 1 /ЕДИН/ ЛЕВ.ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРИ ДА ОТИВАТ НАПРИМЕР ПРИ ОМБУТСМАНА ИЛИ ПРИ ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР И ТОЙ СЪС СВОЯ ЕКИП ДА ДАВА НА СПЕШНО НУЖДАЕЩИТЕ СЕ.САМО В СОФИЯ ПОЛУЧАВАЩИТЕ ЗАПЛАТА СА НАД ПОЛОВИН МИЛИОН.

80

Us

преди 7 години

Ще оставим човек да умре за 5000 евро ли? Ако това се случи значи човечеството не заслужава да съществува. Дръж се пич, отивам към банката, помагам колкото мога.

79

Анонимен

преди 7 години

До КрайХората плюят ПО ДЪРЖАВАТА, а не по страната си, не по Родината си. Има разлика.Дано това момче се оправи, ще се оправи! Щом толкова много хора искат това! Дай Боже!