9

Анонимен

преди 7 години

Здраве и успех в настоящата работа Кристалина ! Следващият път и за следващите мисии с усилена подготовка и с по-ясна подкрепа.За подкрепящите БОКОва. Ние Българите сме си виновни , патейки си от устите и главите.Няма БОКО няма БОКОВА. Просто не знаем кога и какво да говорим и кога да мълчим.

8

Лъжеш "другарко

преди 7 години

Сталинке, не си отишла и да спечелиш. Чужди интереси обслужихте заедно с продажното правителство. Какво ви обещаха е интересно...но и това ще се разбере

7

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Нали не сте забравили че аз съм само и единствено пасивен и поемам огромни групово!!!

6

zeus

преди 7 години

До ВъпросКъдравата Сю е една мека китка, работещ за САЩ, станал по стечения на обстоятелствата външен министър ;)

5

Анонимен

преди 7 години

На мен пък са ми много смешни псевдодемократите. Понеже тяхната риторика винаги е свързана с омраза към лявото и Русия съответно, до такава степен се изложихаче тръгнаха да подкрепят една друга комунистка като Кристалина, а сега и Цецка. С други думи някои комунисти не са комунисти, защото са от ГЕРБ. И това са големи хора с образование и претенции. Трагикомедия.

4

Анонимен

преди 7 години

Аз се чудя на какво отгоре я лансират тази Сталинка? Нито има визия, нито има представителност, нито английския и е добър, нито има дар слово, какво остава? Удобна и послушна женица без грам собствено мнение. Жалкото е, че такива хора са на върха в политиката - неможещи, незнаещи. И от тях се чака да оправят и подобрят живота на хората. Пълен нонсенс.

3

Анонимен

преди 7 години

А за какво отиде? Да окаляш терена ли? На принципа: "Никога не е късно да направиш някому мръсно". Скоро обаче ще ти се наложи да си търсиш работа - не ставаш!

2

Въпрос

преди 7 години

До zeusКоя е Къдравата Сю?

1

zeus

преди 7 години

Ако имаха някакво достойнство, Баце, Къдравата Сю и Сталинка трябваше да хвърлят оставки още вчера за това, че провалиха Бокова!