10

Анонимен

преди 7 години

Бе те и политиците ни са старички от времето на тато *** не пускат кокала!

9

Mitev

преди 7 години

Sega ste vi vnesem mladichki ot Afganistan, Irak, Siria.:-)

8

Некъв кестен

преди 7 години

Нормално. Аз онзи ден отидох до гимназията, която съм завършил преди 4 години - част от моите учители вече са пенсионирани, една голяма част ще са пенсионирани в следващите 5 години. Скоро може да останем и без учители, никой не иска да става такъв.

7

Анонимен

преди 7 години

Може да са старички, но пък са много крадливички. От петнадесети септември, до ден днешен, не са спрели да хленчат за пари. Измислят всевъзможни щуротии. Искам в бележника, да се добави графа, поведение на учителя,там ще се отбелязва всяко едно тяхно мародерство.

6

Бивш учител

преди 7 години

Аз се учудвам, че още има учители. Тия трябва да са мазохисти, или някой друг ги издържа финансово.Условията на работа са ужасяващи, заплащането е унизително. Аз затова си бих камшика преди време. Не съветвам никой млад човек да става учител, докато държавата не вземе този сектор като приоритет.

5

Мунчо

преди 7 години

Търся да назнача веднага семейство млади учители по информационни технологии и английски език. Изискване- висше образование-степен Магистър по информатика/английска филология, следдипломна квалификация, заплата-600 лева бруто, или 470 лева чисти след данъчно-осигурително облагане.

4

пепа

преди 7 години

Стари ще са. Нали не си мислите, че след като пенсионирането е на 63г., когато навършат 50, ще тръгнат да си търсят друга работа. Направете пенсиониране на 55г и няма да имате застаряващи учители.

3

Анонимен

преди 7 години

Старо *** качествено една млада учителка какво знае ми маи нищо гледам сложили млади и красиви ми трябват опитни и зрели не млади и красиви и не да четат евростат комунистически саит

2

Майка

преди 7 години

Замислете се кои кандидат-студенти влизат в университета по специалностите Предучилищна и Начална училищна педагогика. Това са изпаднали двойкаджии и тройкаджии.От опит мога да кажа, че по-качествено образование и повече знания дават по-възсрастните учители, на които професията им е призвание.Кластната на сина ми е на 35 години и пише с правописни грешки, явява се в училище по недопустимо облекло - с тигров принт, тюлени блузки и боти с ресни. Какво повече да говоря...

1

Анонимен

преди 7 години

"Най-млади са преподавателите в Кипър, Малка и Великобритания"Миме, посочи ми къде се намира "Малка" на картата.