7

42

преди 7 години

Ще престанем ли да даваме пари на такива побърканяци...Астролози, нумеролози, ***...

6

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цачева е едни...гърди пред всички кандидати за Президентството,защото може да прави...хаванчета на струг.Освен това може да...кара и самолет,но още не се е...пробвала.

5

Анонимен

преди 7 години

До ЧеНе е проблемът, че е жена... Проблемът е, че е поредната пиявица, наредена на партийната копаня и ни я представят като големия радетел за демокрация. Гордяла се била с членството си в БКП, щото иначе нямало да получи образование. По онова време тия, които са получавали образование, заради партийно членство, са били най-големите некадърници, които иначе не биха завършили и средно! Леле-мале!

4

Анонимен

преди 7 години

След като прогнозите и анализите на евентуални резултати от президентските избори ги правят нумеролози и астролози, работата е отишла съвсем в септичната яма.

3

Че

преди 7 години

Аз съм НЕгласуващ от много, много време. И сега нямах никакво намарение да гласувам (никой и по никакъв начин, не може да ме "задължи" да имам политическа позиция, да разбирам от политика, за да отида да гласувам, чрез което действие се изразява политическа позиция).Обаче ... кандидатурата на Цачева нещо ме разколебава в нежеланието ми за гласуване.Абе не може жена, особено пък Цачева, да е "лицето на нацията". Има длъжности, които "по дефиниция", "по подразбиране" са запазени за мъже!

2

Анонимен

преди 7 години

Все едно чета прогноза за времето от цигганчета: ще вали, а може и да не вали. Все 50% ще познаят.

1

Анонимен

преди 7 години

Как ще са равностойни, Цачева бие Радев на канадска борба.