45

Анонимен

преди 7 години

Ефектът на Дънинг-Крюгер в действие...и това е статистическа извадка от световния елит.

44

ф

преди 7 години

До Анонимен5011Анонименпреди 16 минутиНе, не избират декан на филологическия факултет, избират дипломат номер 1 на света."Едната беше подготвяна от студентската скамейка за висок пост в диплоомацията...", обаче от ВСЯКО ДЪРВО *** НЕ СТАВА!оТИВАТ Й НА БАБА Й ЦЪРВУЛИТЕ И ТОВА СИ Е!

43

Тато

преди 7 години

Тази какво се прави на умница, всички я знаят че е американски агент и ***.Няма как да заблуди Китай и Русия, да си събира партакешите и да ходи да сади домати,*** ***.Като разправя тези клишета кой ще и повярва,какво направи в ЕК ,нищо,*** голямата заплата и толкова,цъвна и завърза.Типичен чиновник за нищо не става, ***.

42

Анонимен

преди 7 години

Не, не избират декан на филологическия факултет, избират дипломат номер 1 на света. Едната беше подготвяна от студентската скамейка за висок пост в дипломацията, другата е учила за счетоводителка (но по-скоро би и прилягало начална педагогика)

41

456

преди 7 години

До ХАХАХА"И какво като я плюете и тролите , никой не слуша платени московски *** !"И сега напиши ,че Русия няма право но глас в ООН и че всичко зависи от германия,латвия и естония и великия еврокен..ф и ще удариш ***!!

40

Анонимен

преди 7 години

Хахаааааа, Полша и Латвия били изпратили писма! Оставаше и да имат право на глас ;) От цялата работа, новият главсек няма да е българин, а Сталинка няма да е кандидат- президент от ГЕРБ. Бокова ще си изкара там мандатчето в ЮНЕСКО и ще си гледа рахата. Вие сте разпенили тук коя потомка на номенклатурата е по- по- най....

39

Значи

преди 7 години

Ние от ГЕРБ сме решили да издигнем кандидат президент на САЩ

38

Анонимен

преди 7 години

Случаят с убийството е подновен от военните, понеже изглежда да е имало съучастник, веднага след това поет лично от силистренският прокурор, който прикрива себе си. Ако не е той съучсатникът, би трябвало да е някой от братята му - араби. Тази, която сочи за своя майка няма как да му е, а е осиновен арабин, направете справка за рожденното му име-Милена. Същият има връзки с КГБ и е ключова фигура. Нали окървавеният шишко бягал настрани, този и брат му също. И без това е за уволнение, един ***

37

Анонимен

преди 7 години

На мен ми прилича на перфектната домашна помощница, ако се хванат с Цачева, могат да заформят сносен бизнес.

36

Анонимен

преди 7 години

Цецка е по симпатична! Честно!

35

Анонимен

преди 7 години

Елена! Та когато Левски отива там да създава комитет, еленчани го прогонват с камъни заедно със съратниците му, които го придружават! Рахатлъка е най важен!

34

Анонимен

преди 7 години

Ирина Бокова говори перфектен английски и френски.

33

Никола

преди 7 години

Слушах я и действително произношението и не е на ниво , но иначе използва богат речников състав . До сега не съм чувал ген. секретар на ООН да говори перфектен английски от У-Тан насам всички говореха доста по ужасен английски .

32

до днес

преди 7 години

Защо я хвалите комунистката. Говорила на развален английски и хората се подсмивали.

31

ХАХАХА

преди 7 години

И какво като я плюете и тролите , никой не слуша платени московски *** !

30

Анонимен

преди 7 години

Бай *** в пола излага България от трибуната на ООН.Гледах малко, но не издържах и превключих на друга програма.

29

Е

преди 7 години

Елена и е роден град. И знам, че постъпката е пидла, изхвърлиха и употребиха Бокова нее нито почтенно, нито морално. Но в България всички ни употребяват като носни кърпи

28

Алеко

преди 7 години

Леля *** в ООН!

27

Анонимен

преди 7 години

Гутериш: ,,Ама не е честно! Значи до 11 рунд игра Кубрат и сега ми пускат Андреа! Кой би издържал? Аз да им пусна сега Бандерас ли или Надал???!!!!

26

АС

преди 7 години

".....Трябва да можем да се адаптираме към промените, пред които сме изправени"т.е. да се снишаваме - типично по комунистически