146

Анонимен

преди 7 години

Русия е една голяма територия миришеща на алкохол,*** и не мита вълна!

145

Стамат

преди 7 години

Ах, ох, ух... Дойче веле и бЕлка са ми любимци! :-D

144

ASD

преди 7 години

Държави които купуват руско оръжие са Кувейт, Египет и дори Саудитска Арабия и тн.Интересното че въпросните държави преди купуваха оръжие от САЩ.Преди да питаш ,кой е луд провери статистиката. Русия е на второ място след САЩ по продажби на оръжие.

143

ASD

преди 7 години

Глупаво написана статия. Показваща неспособността на автора да си отговори на елементарни въпроси. Реалността САЩ направиха поредица от грешки в целия Близък Изток, които не знаят как да довършат. Русия взе Сирия и довършва , както на нея и е изгодно, а САЩ нямат план.Изходите за САЩ са два. Отказаване от Сирия и пълна победа на Русия. Вариянт 2 съюз с ИГИЛ срещу Башар Асад и тотален пролитически провал, а също и военен.

142

ASD

преди 7 години

-Изпробване и усъвършенстване на новите видове оръжия-Откриване на слабите страни на американските оръжия доставяни на ИГИЛ в Сирия-Създаване на военен съюз с Турция и отцепването и от НАТО-Повишаване на търсенето на руско оръжие и увеличаване на продажбите.И не на последно място ограничаване на влиянието на САЩ не само в Сирия, но и в целия Близък Изток

141

Щирлиц

преди 7 години

Дяволската опашка я дърпате вие,господа западняци.Русия е във Сирия,за да държи вашите терористи далеч от границите си.Нима си мислехте,че огромните петролни залежи/за тях никой не обелва дума/на Сирия ще бъдат ваши,както в Южен Судан?Е да,ама не!

140

ASD

преди 7 години

1.Русия харчи много малко -1 милиард долара за една година. Сравнено с финансирането отделяно от САЩ за война с ИГИЛ /не против , а с/.2. Целите на русия са няколко. -Избиване на ислямистите в Сирия, и не достигането им до Русия.-Установяване на християнска и шиитска Сирия, която е стабилен съюзник.-не допускането на Катарски и Саудитски нефт и газ през Сирия за ЕС и запазване на монопола.-Доказване пред гражданите на ЕС, че САЩ и ИГИЛ са съюзници, като по този начин еманципира ЕС от САЩ.-

139

пенсионер

преди 7 години

До Бивш РусофилНе знам къде си живял в Русия,но на наште русофилчета им пожелавам да ги пратят там където пращат техните мигранти-Сибир.

138

пенсионер

преди 7 години

Докато има санкции срещу Русия,Путин ще стои в Сирия.За него всички които са опозиция са терористи.Той въобще няма намерение да унищожава ИДИЛ,защото ги използва като повод да бомбардира мирното население.По този начин се предизвиква мигрантска вълна,хората просто се спасяват от бомбите и тръгват към Европа.Това е една от целите на Путин,да накаже Европа заради санкциите.Ако Путин напусне Сирия,Асад пада и базите на руснаците загиват.Това е пък целта на САЩ.

137

Бивш Русофил

преди 7 години

Преди време бях толкова надъхан че Русия е дъ бест, че реших да се изселя натам. Още първия месец започна да ми се струва че ябълката май е гнила, а след 6-я месец си вдугнах чукалата обратно за БГ. После един приятел ми уреди работа в Германия. Вземам си 1700 евро чисто, като 6-700 от тях спестявам без да се лишавам кой знае от какво. За Русия неща да чуя вече. Гарантирам ви че ако русофилчетата дето се пенявите по форума отидете там ще запеете съвсем друга песен.

136

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 174Не знам за какво дело в Хага говориш,но може да провериш,че повечето от тия организации който броят взривените болници от руснаците обикновено се намират на много хиляди километри от Сирия а понякога дори не знаят къде е тва.В ютюб може да погледаш клипчета как представители на опозицията в Сирия плащат да актьори да се намажат с кръв и да изглеждат мъртви (децата изглеждат покъртително като тичат и пищят че Асад е убил родителите им) после дубълът свършва и го повтарят.

135

Анонимен

преди 7 години

Гледам всеки ден по 10 статии за Сирия и нито една за Либия. Епа искам да науча как са либийците след като ЕС и САЩ им съсипаха държавата и им натресоха демокрацията и човешките права. Как е, кефят ли се на демокрацията? Нито дума в западните медии.

134

Анонимен

преди 7 години

Баси тъпата статия. Войната в Сирия беше запалена от държавите в залива с подкрепата на САЩ защото Башар Асад отказа да разреши на Катар да си прекара газопровода през Сирия към Европа. Катар има много газ, ама много. Но се налага да го втечнява и превозва с кораби което го прави по-скъп от руския. Путин защитава икономическите интереси на Русия като помага на законното сирийско правителство срещу терористите финансирани от СА, Катар, Кувейт, Дубай Бахрейн и Турция.

133

Румбо

преди 7 години

Може да се каже,че Сирия за Путин е изнасяне на играта извън собственото наказателно поле!И това е само началото!Предстои прехвърляне на топката в чуждото поле,а за по-острата фаза на конфликта не ми се мисли!Да,Сирия е ключът за Средиземноморието(за Русия) и няма да бъде изгубен,каквото и да струва това.Базата в Тартус дава стратегически възможности за контрол над Европа чрез подводниците базирани там!А неучастието на Европа във войната с Русия е пък ключът към победата над САЩ.

132

Румбо

преди 7 години

Много свободни съчинения има да си пишат западните медии,но истината е една:Русия просто отвръща на удара!Откак САЩ подеха кампания за унищожаване на Русия,борбата е на живот и смърт!Путин поема много и големи рискове,но само това е начинът Русия да оцелее и заеме полагаемото и се място!Бъдете сигурни,че тоя път няма да се предаде,може да има ядрена война,но няма да се предаде!Сирия е само едно малко бойно поле,където Русия демонстрира какво би се случило ако продължава агресията срещу нея!

131

Анонимен

преди 7 години

Във всички статии и анализи руснаците убивал деца при това садистично със запалителни бомби,унищожават болници,училища и жилищни сгради отново пълни с деца..Когато не го правят руснаците го прави Асад.Изобщо това им е любимото занимание.Как не са се сетили да пишат,че специално слизат от самолетите по време на полет за хапнат яхния от малки сирийчета.Тия задминаха по глупости комунистите дето едно време пишеха за американските войници като се напият с Кока-Кола как цяла нощ грабят,колят и палят.

130

ВИЖ ТИ...ХА,ХА,ХАААА

преди 7 години

А,бе. 168 ......на колко водки си вече.....А....??!НЕ ТИ ЛИ ИДВА НА УМ---ЧЕ ВСИЧКИ СМЕТКИ НА ПУТИН ...СА НА ПОЛКОВА ОСНОВА ??!!!МАЙ ...ОТ АРТЕЛЧИКА...ХА,ХАХАААААААААА.....!!!!!!!/БЕЗ КРЪЧМАР!!!!!!

129

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са си направили сметка, тая война няма как да я загубят! Либииското правителство, доколкото има такова след намесата на демократите и там, е поканило Путин да въдвори ред и в Либия! Скоро и ЕС ще иска такава, просто съдба, през 70 години се налага руснаците да влизат и да спасяват европейците :)

128

isinata

преди 7 години

Rusia e tam zarado Demokraciata.USA za kvo tam? Sushtata prichina

127

Анонимен

преди 7 години

Путин е дал ултиматум на Обама да върне обратно долара на ниво 30 рубли за долар. Обама много се уплашил от ултиматума и оцапал гащите на Путин.