256

ognyanz

преди 7 години

Човек не знае, да се смее ли или да и тегли една българска.

255

анонимен

преди 7 години

Сега да вземете малко да я поразкрасите /имате пари,ботага партия сте/.Малко процедури пък може и пластични операции ще и са необходими. Пак ще ни смеят и в ЕС и САЩ-простите българи пак си избраха *** и послушен човек.Докъде я докарахме !

254

Анонимен

преди 7 години

Тая лелка да се прибира, че има домати и чушки за затваряне!

253

Анонимен

преди 7 години

Не гласувам за кандидат имаш в речника си думата толерантност. Ползват я за да се натягат пред господарите си.

252

коко

преди 7 години

те всички са ''кадърни'' един не каза : аз не ставам , еди кой си е по- добър от мен и пак ще гласуваме, и пак ще се излагаме,и пак ще теглиме хомота............

251

зарче

преди 7 години

Вече е ясно ползва се зарчето несе сърди човече Президент,не е смях,а жалко за нашета красива Родина.

250

прнатия

преди 7 години

Аз съм сигурна в качествата си-Бокова,Кунева,Кристалина,МАсларова,Миргина,а бзечет на отбора и "достойни" мъже,всички от една дойна крава БГ докато може,но вече няма кой да произвжда,а и обитателите са малко,Галеви и много мафии от властимащи умни отрочета са я по Америка.Запада,Изтока.

249

иванова

преди 7 години

това е голям подарък за всички кандидат президенти-шансовете им се увеличават

248

fdfsdfa

преди 7 години

Не знам кой човек ще гласува за нея. Дори и да има качества в други сфери, тя не става за президент.

247

поля

преди 7 години

Щом Бойко казва,а и в другите не ли така Партия любима докато и докогато може да дава наша крава мляко,ще я доим.

246

ivan

преди 7 години

Разбира се,че всеки от онова време беше по принуда и пожелание да коли беси,да ползва учение в БИВШ СЪВЕТСИ СЪЮЗ на наш гръб и използва блага за които е бедна фатазията на редовия човек-било то работник,служител,ученик,студент,който не да е гонен до дупка,но мисля,че има осъзнали се ***,дано тя е онези,които ще спсят бг.

245

Анонимен

преди 7 години

Разбира се че имаш: партийна книжка като боса си,***,дебел ***...

244

bobo

преди 7 години

Разбира се,че става.Щом партията(Бойко) казва.Те другарите така са преценили.

243

1

преди 7 години

И скромна!

242

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че има качества. Комунистка е и затова е безсрамна!

241

Ф.С.В

преди 7 години

ГЕРБ показаха че са се самозабравили в успеха си и погледнаха много несериозно за избор на Президент - явно са сигурни в фалшифицирането на Избори - Но дали ? Този път ще гласувам и то за да не гледам това ч-уче-ло как ми говори с заповеднически тон от медиите и как ще се клани на всякакви еврочиновници и Президенти-- Това е просто една вървяща грозна тонколона свързана с WI FI- централата на ГЕРБ !

240

Ф.С.В

преди 7 години

Това ще бъде най грозният Президент в сегашната история на Света )) хахаха политически *** - смес между жена и мъж - *** на силните на деня -- децата и в американски университет- Президентът явно няма да е неутрален - явно няма да мисли за БГ а в полза на САЩ - Това недоразумение няма ценза няма политическата елегантност и самочувствие за Президент- Това е просто една глуповата секретарка която трябва да ходи с хендсфрии за да слуша какво и казват от централата на ГЕРБ и да го говори !

239

Анонимен

преди 7 години

Цачев няма грешка.

238

Анонимен

преди 7 години

Ти и за бостанско плашило си подходяща! *** те ГЕРБ нарочно слагат такива *** за президент, да изпъква Бойко !Ако сложи някой кадърен и го засенчи ... ко ще праим ?

237

АНОНИМЕН

преди 7 години

компилацията ти е на *** непристоино дьржане като председател на нснепрекьснато прекьсва опозицията изключва микрофона апострофира заканва седа сьди този или онзи мазни се на борисов и цветанов отвратителна гледкакакво прави сьпругат и в рвд нали е инженер архитект за пари естествено самопарите са в основата на мисленето ви