9

Анонимен

преди 7 години

От мафията ?!

8

Анонимен

преди 7 години

Кри-сталинке, това да не са ти българския електорар, мари пиле шарено? Мислиш ли, че можеш да ги подкупиш да те подкрепят с хипотетични обещания за пари? Отде ще ги намериш? Ще си ги напечаташ в избата ли?

7

Анонимен

преди 7 години

преди години за построяването на новия терминал на порт бургас схемата беше-японска банка дава 500000000долара заем на порта за новия терминал с условие-да го изпълни японска фирма,и така тази фирма взе обратно парите в япония за да го построи а порта остана да ги изплаща на банката.Обобщено-дават ти пари да направиш нещо, взимат си ги обратно като изпълнители,а ти пак им ги дължиш.Струва ми се,че тук се подготвя такава схема

6

:)

преди 7 години

Ша ги спест от "контрабандата".

5

ще видим

преди 7 години

от космоса ли ще ти ги спуснат - ЦИРК!!!!!!

4

НАТО-веца Радев

преди 7 години

и какво стюна бре русначетата - Путин ви продаде кандидатурата на Бокова за няколко долара по-скъп петрол, за да може да плаща пенсиите! Невярвах, че ще го кажа, ама тоя дребния излезе по-политик от повечето червени деспоти в света. Браво! Важното е народа му да си получава парите, и няма да се кара за някаква дърщеря на убиец ... прав е!

3

Анонимен

преди 7 години

ето какъв е бил плана на световната банка,чийто служител беше тази,намиране на финансирания за мисии срещу ????-роля в управлението на оон,или доставките и производствата за мисиите на определени фирми??-предстои да видим,ако има кой да ни информира

2

До 4

преди 7 години

По-добре червен роб, отколкото соросоиден крепостен селянин.

1

Анонимен

преди 7 години

Властолюбива леличка. В никой случай не може да е истинска българка. Не и по сърце и душа. Отдавна за нея няма морал, спортсменство и етика. Истински кариеристичен ястреб - нагъл и безскрупулен.