133

АТАКИСТ

преди 7 години

гогенце, значи законно е да чупиш с чук паметна плоча, а е незаконно един българин да премине през македонската граница?

132

гого

преди 7 години

Абе тоя нямали кой да го прибере ,само ни излага, дори и външно мин. казаха че е незаконно сложена тая плочка има реципрочност международните отношения, ти слагаш на Каймакчалан а македонците на връх в Пирин, но от такива Динковци и Байганювци човек да се срамува че е българин.

131

АТАКИСТ

преди 7 години

до 139 До потурчения българин...В исляма е недопустиомо пиенето на алкохол и няма регионални изключения в това отношение.

130

Анонимен

преди 7 години

Хааха еейй селянин голям е тоз динко. Гол ще тръгне само и само да е известен :)

129

кой плаща?

преди 7 години

Защо правите реклама на тази мутра? Кой ви плаща за това?

128

Shopp

преди 7 години

Никой нормален Хомо Сапиенс не би искал да се присъедини към нация, чийто герой е едно т*по к0пеле като тоя автобусен моргаджия. Това е s гаранция.Дори да има симпатизиращи на България македонци, броят им ще намалее с неколко порядъка.

127

до Shopp

преди 7 години

Не знам за Динко, ама на тебе със сигурност ти се плаща за троленето.

126

наблюдател

преди 7 години

Тони има цяло предаване по темата. Казва се Бразди.

125

Анонимен

преди 7 години

"Щом на каимак чалан искат памерник и на шипка треябва да има паметник и на турските воини"Пич, на Шипка има паметник в чест на войната, България като бивша част от империята го е построила там. Може да не ти харесва по какъв повод го е построила, но е там за да маркира събитието мухахаха

124

Анонимен

преди 7 години

"Щом на каимак чалан искат памерник и на шипка треябва да има паметник и на турските воини"Паметник на турски войни там няма как да има, османската империя е била сбор от много държави, а не само турция. Плюс това въпросната империя вече не съществува, така че надгробен паметник на един призрак е безсмислен.

123

Анонимен

преди 7 години

Очаквано безродниците (90%) от ислямски произход плюят по Динко, но тука тайничко, защото на живо пред него е страшничко.

122

Бг и ТР

преди 7 години

Щом на каимак чалан искат памерник и на шипка треябва да има паметник и на турските воини

121

бай Ламбо

преди 7 години

Ехх Динко, Динко, не става само с хапчета и зала, трЕбЕ и акъл. Радвай се, че грааничарите са имали повече акъл от тебе, иначе да се ти пуснали няколко куршума в кухата кратунка, която ти служи само за държач на ушите.

120

до Eni4er

преди 7 години

Със сигурност.

119

Eni4er

преди 7 години

Би ли направил същото на турските граничари?

118

Анонимен

преди 7 години

aaaaa

117

socialen

преди 7 години

Такива безделни главочи като тоя са идолите днес. Простотия до шия на Балканския Тъпоостров! Жалко, че македонците не са му ударили една шпинга по празната глава и са го изпратили с един шут обратно тука.

116

до османлията

преди 7 години

Ти по-добре се моли тоя "***" да не тръгне да те търси и тебе, че ще одрискаш потурите още на "ела че ми трябваш".

115

Анонимен

преди 7 години

турчетата и циганчетата го мразят ... нормално е, но като няма държава идва ред на хайдутите (в добрия смисъл на тази дума)

114

Анонимен

преди 7 години

Мен в България щяха да ме арестуват понеже снимах на ГКПП Калотина. Където и да отидеш, в която и да е държава, снимането на граничният пункт е ЗАБРАНЕНО. За мен Динко си прави партизански маркетинг и като нищо ще се пусне за президент.