19

лъжливото овчарче

преди 7 години

тази женица ни лъже !

18

Анонимен

преди 7 години

Видели сме и сме усетили как харчите и бонуси, и средства и данъци, и всичко до което се докопате. Затова сме в това цветущо състояние, защото винаги някой там в народното събрание е имал добри и мъдри идеи как да бъдат изхарчени парите на хората изкарани с честен труд. Не само България няма светло бъдеще,а и целият свят :D Защото навсякъде управляващите, корпорациите и олигарсите харчат мъдро и с цел постигане на приятното, и радостно бъдеще за всички живи организми на земята, особено за хората

17

extremist

преди 7 години

" МВР шефът успокои: Не отваряме врати за бежанци! За реинтеграцията ще получим "евро бонус, който да изхарчим"" - СТАНА МИ МНОГО СПОКОЙНО....БАВНО СИ ЛЕНТОВАМ ПАТРОНИТЕ, ПОСЛЕ ЩЕ ИЗЛЪСКАМ ЦЕВИТЕ, УТРЕ ЩЕ ПОСТРЕЛЯМ...И ТАКА ДОКАТО ОТКРИЕМ СЕЗОНА ЗА ЛОВ НА ТИКВИ И ТЯХНАТА ОХРАНА НАРЕЧЕНА "МВР"

16

Анонимен

преди 7 години

Абе като са толкова хубави тия мигранти,като са толкова проверени и безрискови,да си ги държат в Гърция и Турция! Бъчварова не знае ли че се въдят като мишки,днес са 1800 след десет години ще са 18 000!

15

Алекс

преди 7 години

хехе смешно... Не отваряме врата за бежанци защото ще ни плащат. Май се чете "отваряме вратите ВИ за бежанци за да НИ плащат". Няма *** в политиката има преднамерена идиотия.

14

Анонимен

преди 7 години

Споко, дори и да отворите, те няма да дойдат, никой не иска да идва в България. Целта им е западна Европа. За България няма никаква опасност да бъде залята от бежанци. Българските власти държат насила в лагери минаващите през България бежанци.

13

Анонимен

преди 7 години

До НЕНе, вече няма, но има крастави, и кой знае, какви "екстри" още. Да те е страх да се качиш в трамваите през Лъвов мост, да отидеш в ЮИ България...че крастата не е само кожна, но и вътрешна болест - много опасна! Нещо да каже главният хигиенист на България - ПРЕГЛЕДАНИ ЛИ СА ТИЯ ХОРА, КАКВИ ЗАРАЗИ НОСЯТ! Или така най-лесно ще се разчисти България от българи!Затова - ДА СЕ ОТНЕМАТ ВСИЧКИ ПЕРСОНАЛНИ АВТОМОБИЛИ И ВОЖДОВЕТЕ ДА ПЪТУВАТ С ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ! КАКТО И ДЕЦАТА ИМ - "В.И.П"икльoвци.

12

хюго бос

преди 7 години

Поредните лъжи. Тази измъчена домакиня преди време заяви, че няма бежански натиск и изведнъж осъмнахме с 10 К капацитет и с много повече регистрирани *и от гърция, през която минаха милион. Нарочно лъжат, за да не ги питаме, да не им търсим сметка, защото не могат да се справят и не искат. Превръщат ни в гето за 160 млн.

11

чужденеца

преди 7 години

Общо взето-вие може да не ги искате ама ще ги докараме,за нас са важни парите не вашето мнение! Голямо гребанеГЕРБ.

10

АНТИ

преди 7 години

Гадни Герберски лъжи!Никак не им вярвай ти!Идват пак нови избори,с най-големите лъжи.Бойко вика "нас избери"А после всичко забрави.Ще вдигнат още данъци,да издържат мигранти.

9

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече място се отваря за Емигрантите в странатаТолкова по тясно ще става За ГерберитеВ България

8

Мусссссков

преди 7 години

Хайде, почна се!... Сега ни натикват още 1800, след месец - 3600, след два - 7200 и т.н. в геометрична прогресия. Имало място в България казват нашите вождове. Има, ама то е собственост на гражданите, включително общинска и държавна земя!!! И всяко насилствено посягане към народната собственост е престъпление! Но ГЕРБ се прослави вече с насилствено отнемане на имущество на хората - това с пръстовите отпечатъци си е пряка национализация на здравните вноски. Чиста проба болшевишко престъпление

7

Дааа

преди 7 години

Някои наши фирмички ще се облажат с пари от еврофондовете - за устройване на бежанците, за изхранването им, за обслужването им и т.н.На кого му пука, че някои от пришълците ще плъзнат из страната, никой няма да им хване дирите и знаеш ли ги изобщо с каква цел идват тук някои от тях?Но важното е да изхарчим едни пари, наши хора да се нагушат.

6

НЕ

преди 7 години

Имали още вярващи?

5

Анонимен

преди 7 години

Я гледай, при доброволно завръщане на мигрантите в страните им по произход им се дават по "няколкостотин евро бонус, който да изхарчат за нещо в страната си"?!?! Ама натоварете ги и с подаръци и сувенири, бе и благодарете за посещението!!!

4

Бог да я прости BG

преди 7 години

Амин.

3

Анонимен

преди 7 години

Защо махнахте Добрият министър Йовчев с това недоразумение от Снимката

2

Анонимен

преди 7 години

Тая *** на снимката не разбра ли че никой в бантустан не иска заселници!

1

SSSSS

преди 7 години

а дано ама надали???