11

смях

преди 7 години

"Не е проблем само, който да чисти "Гранична полиция", защото трябва да се получат споразумения или съгласия с летищните оператори и с Министерството на транспорта" Т.е МВР не може да заължи летището да отдели вътрешните от международните полети? Т.е МВР не може да даде предписание и ако не се изпълни до седмица да затвори летището за международни полети. Тогава доста бързо и Министерството на транспорта и директорите на летището ще намерят решение. В момента само си говорят. Смях...

10

чи

преди 7 години

проблемът едва ли е едностранен. Жената в никакъв случай не е с психични проблеми, но това е една удобна версия за мъжа й. Не му е читава работата

9

Анонимен

преди 7 години

На България деца не трябват. Само като се сетя как разпъваха ,,полячетата,,настръхвам.

8

Шенген

преди 7 години

хаха, а после говорим колко сме готови за Шенген

7

до 9

преди 7 години

Законно отвличане има ли? М?

6

булгар

преди 7 години

Като няма пердах в една къща така е! Гледах го таткото и мога да му кажа да се сърди на него си!!! Шамарена фабрика о време! Много бързаме да станем евро-геийци и американски подобия на мекици! ТУКА Е БЪЛГАРИЯ!

5

Анонимен

преди 7 години

Според мен жената бяга от насилник или луд човек. Друго обяснение няма. На този ревящ баща не му е читава работата. Опитва се да я изкара луда. Какво като е веган? Аз не съм, но познавам такива. Нормални хора са. Дано никога да не я намерят и да се отърве жената от този явно психопат. Не е тръгнала от хубаво да бяга. Никой не бяга от хубавото... Никой.

4

Анонимен

преди 7 години

Тази жена (само тя си знае) от какво бяга. Явно не е толкова "луда" (колкото съпругът и я представя), след като е надхитрила гранична полиция.

3

Анонимен

преди 7 години

БГ полицията успя да организира връщането на преследван политически противник на турската власт за по-малто от 12ч. Също така, успя да изкара от страната един "турски немец", който уби двама българи, като ги блъсна с бясна скорост. Щом БГ полицията го може това, то представете си, какво може вътрешният апарат на Турция!!! Нека да върнат жеста и да върнат въпросната жена и дете в БГ. Това, ще им отнеме 15 минути, с ресурсите, с които разполагат.

2

Анонимен

преди 7 години

Гранична полиция трябва да си признае, че са финтирани както Меси финтира Боатенг - сетили се да преджобят човек до голо дето се вика, а не им е дошло на акъла за просто решение с двупосочен билет.

1

BURZUM

преди 7 години

Шшшшшшшт тихо бе да не научат терористите...