80

Анонимен

преди 7 години

Някой да намери снимки от кацането на спускаемия апарат на американците след връщането им от "Луната". Такива бодри, сами излизат от капсулата, и се качват на самолетоносача да рапортуват. А са били в безтегловност две седмици. И да ги сравни с тези които се връщат със Съюз по това време.Където лекари им помагат да отидат до креслата. Защото само след три дни в безтегловност, организмът на човек отказва, когато гравитацията го връхлети на връщане. Така че се вижда фалшивите полети на американцит

79

Анонимен

преди 7 години

До FLATH EARTH 71Тоя чете или джихадистки или рашистки учени :))

78

...

преди 7 години

Сещам се едни 240. Пратим ли ги, тука става рай.

77

Анонимен

преди 7 години

PARVO MASONNOZIONISTITE DA BADAT IZPRATENI NA MARS I DA NE GI VRASHAT POVECHE NA ZEMIATA

76

Анонимен

преди 7 години

пращаме? хахах,ние нищо не пращаме,умните,грамотни и цивилизовани хора пращат, ние българите само гледаме как живеят нормалните хора.

75

milo

преди 7 години

2022? Глупости! То макетата са вече там и чупят плочи.

74

юбералес

преди 7 години

До 88Да приятелю, до 100км сме в пакет със земята.

73

88

преди 7 години

Пълни глупости,самолета се движел заедно със земята,стига бе,тва да не ти е пакет на виваком интернет с телефон? Оня се изкачи на 30 километра и скочи свободен полет и падна на определената точка на която иска , и той ли е в пакет със земята

72

до 81

преди 7 години

Ако имаме нужда от други тела за космоса, няма проблем ... д-р Енчев ще ни направи!

71

юбералес

преди 7 години

До 78Ако влака се движи със 100км/ч и ти се преместиш от едно купе в друго движейки се с 5км/ч, защо не изоставаш от влака?. Самолета се движи с 850км спрямо земята, а заедно със земята 1850км/ч спрямо космоса. Амазонка не преминава никакви 6100 км а си извира от Андите и се влива в Атлантика. А слънцето не изгрява под никакъв ъгъл, просто си седи на едно място. Това се учи в 6-7клас.

70

Анонимен

преди 7 години

Всички Говорят за Марс а скритият елит се кланя на Сатурн ,защо?,Сатурн ,Сатана,Санта,символите на на Сатурн са на всякъде около нас ,защо?

69

Анонимен

преди 7 години

Интересно, още воюваме за територия и ресурси на Земята, не можем да установим устойчив модел на развитие за планетата, да преборим болести, глад, бедност, да преодолеем расови и религиозни предразсъдъци а сме тръгнали на Марс. И хубаво, да речем, че стигнем, к'во праим после? Ще закараме там същите *** в които се въргаляме вече хилядолетия тук ли!?!?! Според мен не сме готови за космоса, понеже сме едно недоносче!

68

81

преди 7 години

Кой каза ,че на марс няма атмосфера годна за човек ?денонощието на Марс е 25 часа също като биологичният часовник на човека,по скоро човека трудно се адаптира към земната атмосфера която е със силно претегляне .Но какво знаем ние за космоса ,почти нищо,ние учим пълни глупости в училище,ние не знаем кои сме,от къде сме

67

от FLATH EARTH до 73

преди 7 години

А ти си отвори заспалите *** очи и виж истината! Или си свикнал да те лъжат и будалосват? А може и да си некъв *** дето изпълнява чужди поръки, кой знае? Ни кой човече не е кацал на Луната все още, а за отиване на Марс - "Сънищата сънуват блянове!" английска поговорка, научи я!

66

dp

преди 7 години

Гледам тук доста хора се смеят на "русофилите" по очевидни причини, по-жалки агит постове от техните е трудно да се измислят.Но е сбъркано множественото число, един дежурен гений е, пише по цял ден и си цъка плюсове. Тук-таме се случва и някой случен да се обади но такива са под един пост на страница.

65

78

преди 7 години

Разбрахме ,че ти е смешно ама не можеш да го репликираш с факти.Много точно го каз човека,ако земята се движи с 1000 км а самолета със 850 защо самолета не изостава? и друго ЗЕМЯТА НЕ СЕ ВЪРТИ

64

юбералес

преди 7 години

Проблемът не е как ще отидем до Марс, а как ще оцелеем там. Човешкото тяло е съобразено със земната атмосфера. При разлика в атмосферното налягане за повече от 18 месеца, се появяват болести и разместване на мускули, сухожилия, дори органи. Работата на сърцето (то също е мускул) се променя, а това вече е фатално. За космоса ни трябват други тела.

63

Анонимен

преди 7 години

До 74Евала баце :) разсмя ме

62

Анонимен

преди 7 години

До 76Хаха от такава сте комедия това русофилите нямате равни :) дори македонците са нищо пред вас :)

61

_

преди 7 години

FLATH EARTH ме разсмя искрено. Евала. Кемтрейлс ряпа да ядат. :D