17

Анонимен

преди 7 години

До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@През Сирия трябва да мине газопровод или от Саудитска Арабия и Катар зад които са САЩ или от Иран с когото е Русия и Сирия. Иранският газопровод ще бъде с 50% руско участие 40% иранско и 10% сирийско. Иран ще купуват оръжие от Русия за много милиарди като ще плащат на Русия с 40те си %.И най интересното е че може да има само една тръба или на Русия или на подопечните на САЩ която да захранва Европа от юг. На Турция й е все тая кой газ ще транзитира .

16

Анонимен

преди 7 години

САЩ не просто са отговорни за войната в Сирия , но за всички останали , както за създаването и подръжката на ИДИЛ , ГЛЕДАЙТЕ ТОВА https://youtube/watch?v=FMrJg6cmElA

15

____________________

преди 7 години

Европееца е долна лицемерна ***! Пищи срещу исляма, но в същото време е алчен за пари...Знаете ли колко английски, френски, немски и италиански инвестиции има в Суадитска Арабия, която е извор на злото?! И заради тези пари си затварят очите и съсипаха Сирия...Другият извор на злото е Иран, там играят руски интереси - също алчни...И американците да не пропусна.И си затварят очите за пари.И таз Ислямска Държава проми мозъците на милиони, но и тя трупа пари...Човешката алчност няма насита!

14

Анонимен

преди 7 години

"Истината е, че никой не бива да иска Асад да си отиде, колкото и ненавистен да е."но честно казано Ал Кайда или "Ислямска държава" ще влязат с танцова стъпка в Дамаск, ако Асад падне."Не знам дали си го мисли, но е добре да го прочете и да го залепи на вратата на кабинета си, за да го чете и следващият мало.умник, който ще го наследи. САЩ свалиха сумати "диктатори" в Близкия изток, с което отприщиха цунами от терористични групировки и бежански вълни, които заляха Европа.

13

николай

преди 7 години

До японския премиер."Колкото повече се бият, толкова Америка ще става Остров на мира, спокойствието и просперитета!", абе ти наред ли си с шишарката?

12

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Така и не разбрах какво толкова има в тази Сирия , че не можаха да го разделят???!!!А може би си мереха силите (нещо като мини трета световна война)?Русия се оказа по-голям играч...Изненадаха ги в Украйна с Крим...В Сирия се настаниха до като Путин изнасяше реч пред ООН...Прогониха сирийците към ЕС създавайки вътрешни проблеми и отслабвайки конкурента на Русия - ЕС....САЩ в крайна сметка не загубиха!Губещия е разпадащия се ЕС! Но да им е за урок на толерантните гейове!

11

ойее

преди 7 години

Истината за сащ се показа и на най-тъпите:сащ може да воюва само срещу камилари - саддам, югославяни, кадафи.Срещу руското оръжие няма как, ако имаше, то щяха да воюват.

10

Анонимен

преди 7 години

До 2016 7Хи-хи-хи....не е годината на провалените, а на ПОБЕДЕНИТЕ президенти!!!!! Натръшкаха ги като ....така е, като не тренират джудо!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Че то за да мислиш на глас трябва да Умееш и да ти се ОтдаваА тоя от снимката въпреки че е близък роднина на човешката раса еДоста по назад В своята Еволюция

8

Анонимен

преди 7 години

Много дълго бе. Можеше просто да каже: ЦРУ не трябваше да спретва тая цветна революция.И обяснението щеше да бъде достатъчно.

7

Анонимен

преди 7 години

Спрете с рубладжийските глуппости! Как и къде точно побеждава рашисткотоо жуже?

6

bluesky1

преди 7 години

Леле...какво ангелче бил американският президент.... Пфуууу .....гнусотия

5

2016

преди 7 години

Годината на провалените президенти

4

Ай стига бе,

преди 7 години

То пък Баце когато мисли се чува само ААААААЗЗЗЗЗЗ , при Плевнелиев - УУУУддддУУУУУ.

3

Анонимен

преди 7 години

Ако Обама мислеше на глас: "Ужас! Отиде ми Ид-то. Толкова пари хвърлих да я създам и да ги закрепя в Алепо а гледай сега що стана!"

2

Пък мен ме кефи,

преди 7 години

че ако Обама мислеше на глас, щеше да бъде абсолютна тишина.

1

Мишо

преди 7 години

САЩ са пряко отговорни за войната в СИРИЯ.