227

автогораф.

преди 7 години

Хайде дайте я на Орешарски да видим наистина кой кого.

226

Анонимен

преди 7 години

Кметка марионетка!!!

225

Гошо...Тъпото

преди 7 години

ДругарЕ гербаджии и...премалели от възторг българи,да ни е честита новата...придобивка.Остава само Боко да отреже...лентичката на 2-ри,в неделя.Той тогаз играй...мачлета и...реже лентички.

224

иван

преди 7 години

и тази опорна точица11. Сигурен съм ще че е много добър президент и ще даде много на България. Само като я сравня с Гоце или с този клоун сегашния и ми се плаче с какъв акъл сме избирали Гоцета и Плевни....

223

иван

преди 7 години

и още опорни точки7. Хаха, Каракачанов щял да я отвее! Този ли фъфлещ ***?8. На първи тур за Каракачанов, на втори за Фандъкова. Пред Радев я предпочитам сто пъти!9. Страхотна жена, направи много за София, сигурен съм ще българина ще я предпочете пред останалите кандидати. А пък и е много симпатична жена.10.Симпатична ми е, ще гласувам за нея ако я издигнат от ГЕРБ.

222

иван

преди 7 години

продължават опрните точки герберски4. Дайте алтернативите да видим! БСП-то предлагат летец катапултирал позорно от авияцията и ореземил се на полит.полесражение ген. със зелени чорапи теглещ щурвала към Русия! "Патриотите" човек дето иска казарма за другите при положение че той самият не е служил и е ерген факт важен за човек искащ да води държава! АБВ и Калфин не заслужават коментар дори! Т.Дончева ли !? Че тя държи рекорд за най-бързо извървян път от комунист до реформатор! На този фон данчето изглежда повече от ОК! И за това 2/35. Нищо лошо не мога да кажа за Фандъкова, дано да е д

221

иван

преди 7 години

направих си труда да извадя върху кои опорни точки се трудят днес гробарите и какво излезе:1. Нищо лошо не мога да кажа срещу тази жена. Работлива и скромна, тя преобрази София в модерен европейски град. Какво може да желаете повече?2. Ако Данчето стане президент, всички мъже от Европейската комисия и Европарламента ще бъдат влюбени в нея и ако прояви малко разум, ще ги върти на малкия си пряст.Данчето е нашия човек.*** се самоубива с нейния генерал...3. Супер е!Избираме Фандъкова от раз.Балотаж няма да има.Генералчето е аут.

220

extremist

преди 7 години

В ТАЯ ДЪРЖАВА СЕ ПРЕДВИЖДА "МИГРАНТА" ДА ПОЛУЧАВА ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИНА Т.Е. НИЕ ГОСПОДА ЩЕ НОСИМ НА НАШ ГРЪБ СУБЕКТИ КОИТО НЕ СА ГО ЗАСЛУЖИЛИ....КАТО РОМИТЕ ПРИМЕРНО ! ТОВА СЕ СЛУЧВА С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ДРУГАРКАТА ФАНДАКОВА И ГЕНОЦИДА НА ГЕРБ

219

extremist

преди 7 години

ДОЛУ ДРУГАРКАТА ФАНДАКОВА

218

extremist

преди 7 години

ПРЕДВИЖДА СЕ МИГРАНТ ДА ПОЛУЧАВА БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЖИЛИЩЕ И НЕЩА КАТО ТОК, ВОДА...ОСВЕН ТОВА В ДЖОБА МУ ВЛИЗАТ 360е(720лв.) НА МЕСЕЦ !!!!!!!! ТОВА ЯСНО ЛИ КАКВО ЗНАЧИ НАРОДЕ ?

217

Анонимен

преди 7 години

Не са верни статистките, споко, просто манипулират народните маси.

216

Анонимен

преди 7 години

АКо на изборите е след Митьо Пищова искам партийния лидер на ГЕРБ да подаде оствка от всички важни постове дето заема в държавата! Оставка!

215

Доктор

преди 7 години

Колко много болни мозъци! Ако са верни статистиките де.

214

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Тя ще е;даскалицата по руски,главнокомандващ на българската армия като следващ президент.Това само Тиквун може да го...измисли.От всякъде е обграден с жени,явно в предни животи е бил султан с голям...харем и сега...спомените му се връщат.

213

едно да ви е ясно

преди 7 години

Някой се опитва да лансира тази безгласна буква за президентска номинация. Ама ако другарката Слушкам много и Папкам редовно влезе в битката за поста и до балотаж няма да стигне. Бройте я на 3-о или 4-то място.

212

Анонимен

преди 7 години

Не ме е яд, че ме лъжете, яд ме е, че си мислите че ви вервам.

211

Анонимен

преди 7 години

2/3 от българите от Самоков подкрепят Фандъкова, другите етноси са зад Бат Сали. А за цяла България или за София дори, проучване май не е правено.

210

Какво ще постигнат

преди 7 години

с тези натъкмени и съчинени резултати от уж-изследвания?Ще й създадат по-голямо самочувствие, та следващата пролет да обяви, че за да спести парите на данъкоплатците, ще накара тях - хората, които работят и плащат данъци, да идат и да почистят ромските махали, защото техните обитатели не знаят как се прави това и е наложително да им се покаже. Пък ако не се поучат от добрия пример, на още по-следващата година работливите пак ще идат да чистят на мързеливите и така до безкрай, дано ги трогнат!

209

Анонимен

преди 7 години

леле вече *** са станали 2/3 от Българите ... лошо

208

До Ефрейтор Иванов

преди 7 години

Тъй, тъй.Само внимавайте с фалшификациите на протоколите ,че да не се окаже ,че Фандъкова печели на първи тур със 108 % .Гледайте да ги докарате до около 62% както казват социолозите ,които са на хранилка при вас герберчетата