54

Фризьорска

преди 7 години

Комунистическа номенклатура е Бокова, Кристалина е юрократическа. Разликата е в номера на боята им за коса

53

Анонимен

преди 7 години

Правилно. Българските управленски елити не са достигнали до ниво да бъдат уважавани и да стоят на високи трибуни

52

Анонимен

преди 7 години

Ако ще я сменяме, хайде да пратим Митьо Пищова!Хората и без това вече са ни взели на мезе, той барем може да разсмее там някого.

51

Анонимен

преди 7 години

Дано това кому_не се откаже доброволно и да разбере, че с присъствието си излага България, не че Сталинка е за предпочитане, но все пак това нещо още не си изпило вината с мезетата!

50

1

преди 7 години

До И какво стана сега?То в Белия дом така стана, Вие за ООН ми говорите...

49

Анонимен

преди 7 години

До ОчакваноИмето на държавата бе омаскарено от високосложените ветропоказатели! И Бокова въпреки това се държа достойно.

48

И какво стана сега?

преди 7 години

Португалец - комунист, словенец - комунист, словак - завършил МГИМО (Московский государственный институт международных отношений), българка - комунистка.... Светът върви към комунизъм. помоощ!!!

47

Анонимен

преди 7 години

Генерален секретар на ООН...щото пък ООН има някаква реална власт...На вратата ви чyкат бежанци, а вие сте се захванали да мислите за ООН, чиито конци се дърпат от най-големите извeрги.

46

Анонимен

преди 7 години

Боко ще махне Бокова и ще сложи Сталинка за кандидат. Но е късно, защото Началниците вече са решили кой да е.

45

Бира за ПОБЕДАТА

преди 7 години

Отварям БИРА по случай крахът на още 1 спрел *** а именно тая бабушкера енича*рка ! Един по един *** отиват в забвение и това е СУПЕР ! #ЛУСТРАЦИЯзаБОГАбратя

44

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Бокова да си стои до...последно.Има време да я харесат.Всяка подмяна ще е...прецедент от световен мащаб.Един...прецедент *** за сега ни стига.Едва ли Боко ще я...смени;тиква,тиква,ама и той не е...глупав.

43

?

преди 7 години

е КОЙ не е предполагал, че комунистката Бокова няма да я изберат.То само с протежета не става. Трябва малко мислене, но в държавата ниКОЙ не мисли.

42

От Бройте

преди 7 години

До АнонименИзглежда не знаеш, че Ирина ще има вето при всички случаи от ВеликобританияВъпрос към теб. Ако ам-ците решат, че тя е техния човек, как биха гласувала Велика Британия?/Въпросът е същият като , ако ам-ците решат КриСталин-а да е техния човек, какво ще направи бг правителството.../

41

Анонимен

преди 7 години

САЩ искат Гутиереш. Не искат българка, без никакво значение дали е Бокова или Сталинка.

40

Анонимен

преди 7 години

До бг...да се излагаме пред света !!!!!!...Я кажи бе, българино, колко държави от 190 имат кандидат за генерален секретар на ООН в челната десетка и то, с шанс да стане такъв?Бг ама от ОО или АМзаБГ...

39

Анонимен

преди 7 години

тоя мач е игран вече! що се палят всички?

38

Анонимен

преди 7 години

С тоя начин на избиране на генерален секретар, може да се стигне до задънена улица и никога да не бъде избран.

37

Анонимен

преди 7 години

До Бройте НЕ НАСЪРЧАВАМИзглежда не знаеш, че Ирина ще има вето при всички случаи от Великобритания.

36

Анонимен

преди 7 години

Хахаха...едната била подкрепена от руснаците, а другата била слуга на американците. Хахахаха...промити не мозъци, а сюнгери.

35

Бройте НЕ НАСЪРЧАВАМ

преди 7 години

Хора, важни са гласовете НЕ насърчавам. Ако има един глас ненасърчавам на постоянен член на СС, край с човека, ако ще и да има 14 гласа Насърчавам. Така Бокова е на еднакво място с другите след португалеца и сърбина. Португалецът ще има вето от Русия, сърбинът - от щатите, Англия и Франция и остава Бокова да се бори с аржентинката като най-компромисна фигура май. Но ако става дума за представителка на Източна Европа - няма друга, освен Бокова.