81

Анонимен

преди 7 години

На сточна гара се намира центъра за спешна помощНа Лъвов мост е полициятаЕ как Мвр ще се борят с терориститеЩом Джихадистите са превзели гарата, полицията и спешна помощ. Запътили се към Президентството, мин.съвет и парламента(пише : " срещу ЦУМ")

80

Анонимен

преди 7 години

Ама дано да е наистина и да има много хора, защото ето аз например миналата седмица по инерция отивам на лъвов мост и си мисля да вървя пеша. Направо кръвта ми се смрази и побягнах към метрото те висят и лежат по стълбите.Гледат толкова нагло и агресивно и това беше за секунди, а ако си там час!!. Бял човек няма между Лъвов мост и съдебната палата никой не смее да мине.Е ние къде сме, какви сме да не можем да ходим по улицата???!!!

79

Анонимен

преди 7 години

Ако ще се Почиства нека да бъдеКачествено - Основно Почистване за цяла България , а НЕ повърхностно частично замитане " от тук та там ".

78

Анонимен

преди 7 години

Защо само Лъвов мост, Цяла София и България да изчистим

77

extremist

преди 7 години

"докле е мъничка змията с крака да й строшим главата, свободни да се назовем"

76

Истина

преди 7 години

Тъй като Мухамед е педофил, и призовава за насилие в над 160 случая в Корана, да се забрани строителството на джамии, и само имигранти Християни да се приемат на временна основа, трябва да се докажат, че допринасят нещо за България. Мюсюлманите да се препращат в мюсюлмански държави. Съжалявам мюсюлмани, вашата репутация го налага.

75

extremist

преди 7 години

"Национална съпротива" - ТАМ СЪМ "докле е мъничка змията с крака да

74

До Георги

преди 7 години

Ти се радвай, че не си пострадал нито веднъж. Не е казано, че ще нападнат всеки, който мине покрай тях, пък и все пак си мъж, това че си светъл и рус едва ли те прави привлекателен за тях. :) Ама като мине жена покрай тях и се почва огледа все едно ще те купуват...повдига ми се....да не говорим, че мои приятел беше пребит, докато се опитваше да помогне на момиче, нападнато от двама такива *** "бежанци". Ама какво да говоря, трябва да сме единни, а не "ами на мен не ми се е случвало"....

73

Нека да разсъждават

преди 7 години

Нека пришълците също да проявят разбиране.Човек, ако е дълбоко религиозен, може да се моли и у дома си. В техните страни е прието да правят намаз на открито, но у нас се счита за неприлично човек да се наду#пи на обществено място.Освен това, безделничещи млади мъже, струпани на едно място, създават тягостно впечатление, особено като се знае, че от техните етноси набират камикадзета. Нали не им пише на челата какви са? Може да са мирни и почтени хора, но минувачите не знаят това и се изнервят.

72

ЦСКА-СОФИЯ

преди 7 години

На Протест! Да изметем ***!

71

Асен

преди 7 години

Не ти ли писна антибългарските НПОта да се гаврят с теб! Покажи чест и подкрепи протеста! От нас зависи!

70

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

преди 7 години

От нас зависи, нека този път не си намираме евтини оправдания, защо не сме отишли на протеста! НЕКА ДА ОТИДЕМ И ПОКАЖЕМ ЕДИНСТВО! Днес страдат нашите братя българи на Мария Лузиза, но утре арабите и псевдобежанците могат да дойдат и във вашия квартал. Да оберат твоето магазинче или да посегнат на жена ти или дъщеря ти не дай си боже! НЕ ДОПУСКАЙ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ! ПРОТЕСТИРАЙ НА ВРЕМЕ! Когато станеш жертва, ще си сам, а и ще е късно! Бъди отговорен българин и отговорен родител! НАЛАГА СЕ!!!

69

Лиско

преди 7 години

До АнонименАма на кой ЦСКА :)))))

68

Анонимен

преди 7 години

Бежанците нито искат да остават в България, нито да се заселват в тая мизерия. Искат само да напуснат тази мизерна страна, защо просто не ги пуснат да си ходят по пътя.Не ги пускат, защото така се спира златното кранче, което пълни джобовете на политици, агенции и НПО-та, без да са се потили за тези пари! Каналджиийте са нищо пред тях

67

cheri

преди 7 години

До НАЙДЕНОВТи Найденов когато минаваш покрай Сточна гара вазелин носиш ли си или само първият път.После ти става навик.

66

Анонимен

преди 7 години

СОРОС ни е враг , САЩ ни е враг ...Сега Разни НПО- та, БХК, и останалите антибългарски политици ( Б.Б и оня Цецко с апартаментите ) спонсорирани от Сорос ще се разпищят , че сме нарушавали правата на терористите, че са в опасност евроатлантическите ценности и т.н.

65

Георги

преди 7 години

Хора, живея точно до Женския пазар. Викаме му "Малкият Багдад" на шега, но и не много.Всеки ден излизам, обикалям, прибирам се по тъмно. Лъвов мост, пазара, Пиротска - как пък веднъж някой не ми направи проблем. Да речеш, че съм ***, не съм - бял и рус. Вярно е, че има доста мигранти, вечер за 300 метра чуваш фарси, урду, пущу, че и хинди, '*** пък не са чак такива чудовища каквито ги изкарват. Никой не ме е погледнал накриво даже... Чудна работа...

64

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че това няма да доведе до искания резултат. Трябва да се принуди правителството да разчисти столицата и да започне бързо изграждане на сериозна ограда по границата с масови протести. Защо няма референдум по тия въпроси? Не им искаме ценностите!

63

Анонимен

преди 7 години

D83 hodete si v turzia naparfumirani ot soros pumazi i turzi tova e balgaria tam palni sela s bejanzi za da imate poveche deza da ne vi zavzemat kurdite otpadak neshasten

62

Анонимен

преди 7 години

Живях в този район, а и сега съм доста близо. Един ден гонехме един крадец от тези, ама не можахме да го хванем. Беше издърпал чантата на някаква жена, но бягаше по-бързо от нас. Скри се по дворовете, прескочи разни огради и избяга по друга улица. Бяха започнали и да се струпват на групи на кръстовищата по малките улици от другата страна на Мария Луиза (примерно Веслец и Симеон) и няма как да минеш през тях, но сега не знам дали това още продължава.