130

Историк

преди 7 години

Като се погледне в по старите катри се вижда че Белград в Сърбия и Охрид в сегашна Македония са в територията на България , така че няма какво да коментираме

129

Анонимен

преди 7 години

Колония на бивша Югославия днес решила да прави зулуми

128

Анонимен

преди 7 години

Това ли заслужавала България и българите -се пита премиера Борисов ? Ами това заслужава след,като води безгръбначна политика спрямо тази малка мизерна държавица -вместо да им скръцнем със зъби както направиха гърците когато онези вардарски селяни се опитаха да им откраднат името и древната история ,така и ние веднъж за винаги да им покажем ,кои са ,какви са и колко струват ....а не като мекотели да ревем ,че ни били мили !!

127

Анонимен

преди 7 години

Славянизирани от Византия а после османизирани от Османците си мислят че са Народ и Държава и се наричат македонци

126

Анонимен

преди 7 години

Бивша югославска република Македония , но като свободна Държава чак през 1991 година и имат претенции , на 25 години Държава

125

Слънце

преди 7 години

Учителя Петър Дънов казва за Българина, че е славянин, и че България трябва да има много добри отношения с Русия. Абсолютно както винаги е прав. Русофобите вилняха години наред и навредиха на стотици наши бизнеси с Русия. Русофоба по правило я направи добро я не, но зло за България със сигурност.

124

TOP SECRET

преди 7 години

През 1878 Берлински Конгрес няма на картата такава Страна или Държава като Македония а е само Територия на автономен вилает , всеки може да види в Википедия

123

Анонимен

преди 7 години

Втората употреба българи - македонците не са ми мили. Мразя ги!

122

Анонимен

преди 7 години

Това поведение на македонците само доказва ,че са българи. (българин за българина не е брат )

121

7+

преди 7 години

Всяко чудо за три дни. Ние като народ бързо забравяме и даже няма да се налага да им прощаваме

120

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно точно! Рашките още не могат да преглътнат паметника на ген. Колев и Шуми Марица окървавена. Усещат, че плячката им се изплъзва и ето техният юдов отговор.

119

Анонимен

преди 7 години

Поредната руска провокация.

118

Анонимен

преди 7 години

На Миленко му е бил отказан български паспорт през 2014 г. и ето последствията...

117

Анонимен

преди 7 години

Бойко, храни ку че да те лае, Бойко!

116

ДК

преди 7 години

Когато нашите военни направиха тази паметна плоча, те много добре знаеха какво ще последва... Миленко, а и цялото бюрмаджийско ръководство са РУБЛАДЖИИ, които използваха случая за да отдалечат Бюрм и Сърбия( защото и сръбето ще отвлекат паламарката) от ЕС и да могат съветските другари да си разиграват коня на Балканите. Предлагам на всички бюрмаджийски шиптъри да се раздадат български паспорти, та сърбоманите да си изядат шишарките от яд.

115

До 152

преди 7 години

Българите са основно българи. Една много малка част да *** и руски продажници и лунгури! Думата "славяни" е измислена от великоруската пропаганда на Балканите.

114

Анонимен

преди 7 години

Македонците не били българи-ха ха. Защо тогава десетки хиляди македонци взеха български паспорти и още толкова чакат на опашка за такива? Аз не знам някой българин да е поискал македонско гражданство, май няма толкова луд човек. Дребни и смешни са.

113

Анонимен

преди 7 години

Хората са си във държавата и имат право да решават кой паметник да премахнат и кой не. Македоиния е държава призната първо от България.Този измислен дс скандал с паметника е нелеп обслужващ интересите на Русия.Помним преди време как от АТАКА по същият сценарий на дс и Русия ходеха и разваляха паметника на Юзеирови ,тоз фил сме го гледали.Мястото на Македония е във ЕС,всичко друго е игра за и интриги в полза на Русия

112

Яга за Тиквун

преди 7 години

До Анонимен 150 "Боко е популист." НЕ Тиквата е с женски характер - жена в панталони.Ако беше истинска жена все с надут корем щеше да е.Да сваляме това трансгенно правителство заедно с 10 ките хилади назначени от НЕГО пидори по цялата линия на властта, ИНАЧЕ ни чакат латино проблеми: огромни дългове, супер олигархия и невиждано бедно население.

111

Я, по Я

преди 7 години

БГ трябва да блокира членството на Сърбия и Македония. Трябва да улесни издаването на български паспорти за хората живеещи в Македония, Вранско, Пиротско и Нишко. трябва да се създаде Телевизия, радио и интернет сайт специално за тези хора. Да се разгърне мощна пропаганда в подкрепа на българското. Всяка антибългарска проява да се наказва жестоко и всяка българска организация да се подкрепя и финансира щедро. Така хората ще видят, че не са сами и имат защита и сами ще изличат сърбоманството.