163

Анонимен

преди 7 години

Наложителна е такава забрана. Прав си Митов.

162

Хейтър Тролев

преди 7 години

Жегнаха се политиците - Как така някой ще купува каквото и да е , без да уговори комисионните , че нали и те къщи хранят и деца имат .

161

duhku4e

преди 7 години

АЗ пък искам Митов да напусне България,без да се връща,ама ако можем да го съдим,в затвора,без завръщане обратно!

160

Кр. Средков

преди 7 години

Г-н Митов, я покажи реалните факти, които посочва руския депутат - покажи ги и тогава забранявай това, че онова.....Вие превърнахте Р БЪЛГАРИЯ в *** на американците и т.н.ЕС. Напълно е прав руския дупутат в своите твърдения - с това изказване той поставя въпроса за разпадане на българската държавност благодарение на Вашето управление. Всичко кадърно и младо бяга към 2 терминал на ЛЕТИЩЕ СОФИЯ- ЗАЩО СТАВА ТАКА БЕ ГОСПОДИНЕ, ПЪК БИЛО ТО И ВЪНШЕН МИНИСТЪР.........

159

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Забрана за Митов"Ние пък искаме забрана за Митов да влиза в БГ. Той няма нищо общо с БГ"...Кои сте вие бе yшанка...

158

ined

преди 7 години

От къде ги намират ГЕРБ такива смешници? Дянков и той на времето щеше да бие шамарчета на Путин

157

РЕ : Вън провокатора

преди 7 години

Още един платен, много станахте продажниците на БГ.Народът трябва да ви измете! Соросгейт - хубава информация

156

вън провокаторите

преди 7 години

Толстолопа вън от България и всеки продажник и *** също да се нарита

155

Забрана за Митов

преди 7 години

Ние пък искаме забрана за Митов да влиза в БГ. Той няма нищо общо с БГ.Толстой се подигра с "умната", платена журналистка, на тъпия й въпрос. Трябва ум, за да вденеш иронията.Защо никой не пише и говори в БГ, че към 80 % от българската земеделска земя е в ръцете на турска етническа група. Едно е да купуваш апартамент и да влагаш пари, друго е да държиш цял икономически отрасъл на една държава.Митов кажи нещо по тоя въпрос "Бро"!

154

gft

преди 7 години

не мога да разбера, какво толкова му се връзвате на тоя(Толстой)? ако на всяка изцепка на наще убавци, им се връзваха така.... или е отвличане на вниманието?

153

221, ti napisa

преди 7 години

В Русия Митов не го бръснат за слива.da doplnia bez da imam anatomi4eska predstava ko e tva sliva i ka se ona brsne ili ia brsnat,nooooo dedo kazvase 4e ot vseki zadnik sliva nestavalo- trebalo da e cipak ina4e ga po4neli kooperatorite da ashladisvat miriselo kato gazov HUB krai Banki-moskovaka gubernia

152

Анонимен

преди 7 години

iavno Kalitko_mitko iska da e posredneik na diada Tolstoi i adi sa da gushe i komisionkata kat ni diada zeme ta ni kupiMitef e za prokurorsko razsledvane sled koeto ili Mitkov v zatvora ili zatvora okolo Mitkof. istinata trebe da se poiavi

151

Човек

преди 7 години

*** от свободния да си прибира стипендийката от през голямото блато и да се пръждосва директно на там. А може и мюсли да стане, като предшественика си в Ирак. Божке прибери си вересията!

150

Анонимен

преди 7 години

Днес там има малка църква на връх Пророк Илия. Сръбските загинали са погребани в сръбското военно гробище в Солун. След войната на върха сърбите правят сръбска костница, в която полагат изровените кости на българските войници, погребани в района, обявявайки ги за сърби. Върхът често се посещава от туристи.

149

Анонимен

преди 7 години

А какво стана със забраната да се продава земя на граждани извън ЕС? И въобще нуждно ли е да се продава на чужденци? А с придобиването на гражданство за 100 хил лв.?

148

Анонимен

преди 7 години

След 1989г Народното събрание,Президентството и Министерския съвет са като национална отх-одна система- там се събират -като в г-ъз- само морални ла-й-на и гли-с-ти!Докато тази наследствено некадърна и престъпна па-п-лач ,отгледана и възпитана от клана Кобурготски- Живков не бъде изрината от управлението на държавата и вкарана в дрънголниците в Гуантанамо,Сибир или Белене,прокопсия няма да има!По разписание процесът ще започне след изборите в ФАЩ!

147

ПГ

преди 7 години

Този е политик колкото аз космонавт... ***!!! Какво ще постигне с тази забрана! Аз ако съм, ще го поканя в България, да види за какво говори, да се запознае с българите и историята на България! И тогава няма да се шегува с нас, а ще ни уважава!!! Това е пътя Митов, това е политика! А твоя път е на у майна та ти!!!

146

Анонимен

преди 7 години

Едно приятелче се върна вчера от Буркас, бил командировка нещо там, и ми разправя значи разхождал се по простанището и си гледал с бинокъл и изведнъж що да види - на хоризонта американският танкер с евтина американска шистова газ се приближава в далечината, иде, иде!

145

Анонимен

преди 7 години

Сондажите в Черно море приключиха преди десетина дни и резултатите са вече известни и предадени на правителството. Кога ще ги публикуват и медиите - ще ставаме ли Кувейт на Балканите, или? Ще има ли газ за газовият хъб Балкан, или?

144

Анонимен

преди 7 години

С газа ще стане това което всички български патриоти очакват. Русия ще я изгонат от Сирия и катарския газ ще достигне до Европа. Първите доставки на американски газ за Европа вече са факт. До 5 години САЩ ще доставят 180 милиарда куб.м. газ за Европа, което е повече от сегашния износ на Русия за ЕС. САЩ предоставиха безплатни входящи LNG терминали на Гърция и Хърватия за да могат да извършват доставки за Балканите, Украйна и Словакия. България ще бъде притисната да направи интерконектора с GR