26

ДА ВЕ ???

преди 7 години

Нали Германия, Белгия и Франция ги ''ИНТЕГРИРАХА'' !Е, И ?Е , И ?Е , И ?

25

И КАКВО СТАа ?

преди 7 години

В България кои имат ПРАВА ?--ПОЛИТИЦИТЕ,РОМИТЕ , А СЕГА И БЕЖАНЦИТЕ .За българите , задължения и унижения ,....от горе изброените ''МИРОПОМАЗАНИ''.

24

Анонимен

преди 7 години

Ама тези продължават да си пеят песните за "бежанци", за "интеграция" и за тем подобни. Не им ли стана ясно, че тези хора нямат работа тук ни в отворени, ни в затворени лагери. Тяхното място е вън от границите на България/и на всяка подобна държава, на чиито граници са нарушители/.

23

Анонимен

преди 7 години

Бежанците на Белене да си се разхождат колкото си искат - имат си общежития вече. По градове и села си имаме други проблеми!

22

Анонимен

преди 7 години

dnes.bg - вместо да цензурирате съвсем номрмални думи, вземете да си публикувате списъка със забранените, за да види ясно отчаяното ви даване на орган, който се намира отзад.

21

Анонимен

преди 7 години

Петя Първанова - завършва немска филология в СУ и право в НБУ! Това ли ни е министърът??? Вижте й биографията на тая! Оставка! Вън!

20

Анонимен

преди 7 години

Днес е каза, че 70% били Афганци. Абе България цала Ал-Кйда ли чака на гости.

19

Ние сме колония

преди 7 години

Българският пенсионер живее с 200-300 лева. По селата върлуват римляни, а полицията "няма възможности" да пази възрастните хора там. Нелегалният мигрант получава 1300 лева на месец, прикриват престъпленията му и го пози жандармерия, полиция, армия и какво ли още не. СКАПАНА ДЪРЖАВА!

18

Анонимен

преди 7 години

*** - нали фиктивно ще се запишат на курс по нещо се - език, готварство, ако ще за калайджии и това ще им дава свобода за движение! По-тъпо животно от български политик няма! На остров Белене да си се придвижват колкото искат!

17

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е аз ако тръгна да минавам граница без виза какво ще ми се случи!? Не ми трябва кой знае какво интегриране, защото се справям добре на няколко езика. Явно не съм достатъчно *** за баба Меркел.

16

КОИ,... ПОЛИТИЦИТЕ?

преди 7 години

До Анонимен-21Имат ДА-ЛА-ВЕ-РА ....!

15

Анонимен

преди 7 години

Политиците са заплаха, защото те пуснаха мигрантите в страната. Сега пък ще ги интегрират...пълна лудост!

14

май

преди 7 години

Срещу 160млн Будата май е продал родината. Да гние в пъкъла този национален предател.

13

спонсор на МВР

преди 7 години

Отварят нова вратичка за подкупи. Бежанците ще имат ограничена зона за движение, но ако си платят таксата, зоната ще бъде без ограничения!

12

Анонимен

преди 7 години

Пак ли за интеграция мислят. Магаре не може да стане камила, също е важи за мигрантите. Спрете с тази дума интеграция , толерантност .... Няма да стане.

11

Анонимен

преди 7 години

Социална пенсия в БГ без стаж 126 лв.Дава се на бежанеца 126 лв. и да си плаща ток, вода,квартира и да си купува храна с тях и лекарства.Мисля че така е справедливо . Никой няма да се оплаква. Ако се оплаче, то той ще стане един от многото които се оплакват в БГ на които Брюксел не обръща внимание.В БГ по български. Тука е така.

10

Анонимен

преди 7 години

Да благодарим на режима на Брюксел, че ни заплашва с тежки санкции ако не приемаме бежанци. Някак си оставаме с усещането, че имаме право на избор и не живеем под диктат...

9

Анонимен

преди 7 години

""Не можем да гарантираме, че лицата, искащи международна закрила, ще създадат проблеми или не""Като не можете, тогава ги депортирате и затваряте границите, а не да следвате заповедите на брюкселските олигоф.рени.

8

Анонимен

преди 7 години

За последните 20 години Европа изби милиони мюсюлмани в Близкия изток, и то предимно цивилни жени и деца. А сега когато съсипа икономиките на тези страни и населението е тръгнало на тълпи да се спасяват Европа се прави на ощипана. А ние нямаме нищо общо с това, но по заповед на Брюксел трянва да ги държим насила в България, където те изобщо не искат да остават и само търсят начин да избягат от България.

7

Анонимен

преди 7 години

За секунда да си представим, че всички Шведи и имигранти са образовани с по 2-3 висши. Къде и какво ще работят в България ?