30

До 35

преди 7 години

А, какви интереси имаш ти, от безмислената война и убийства в Сирия, може би, си неосъществен убиец или само си онанираш?

29

Анонимен

преди 7 години

До До32. Грам не ми дреме за интересите на Русия, дреме ми за моите интереси, когато интересите им съвпадат с интересите на Русия, тогава техните интереси са и мои интереси. Но да поговорим и за твоите интереси, и как това да си овца им помага? Освен ако интересите ти не са да бъдеш ***...

28

До32

преди 7 години

Овце, като теб, не разбират, че Русия си гледа интересите, САЩ- също, а от теб никой не се интересува, но ти "милееш" за имперските интереси на Русия. По голяма и мизерна *** ота едва ли има

27

Анонимен

преди 7 години

Хайде запазете овчите мисли за момента, в който главорезите на ФАЩ дойдат да ви блъскат по вратата, да ви гледаме тогава как тези *** мисли ще ви спасят кожите на вас и вашите близки. Русия не се бори за надмощие, бори се срещу болните амбиции за световно господство на болните кравари. Русия може и да не е цвете за мирисане, но далеч не е толкова голямо и опасно зло колкото ФАЩ, и докато са им в опозиция ще имат моята безусловна поддръжка!

26

До 30

преди 7 години

Не граматиката е важна, а човещината, но на хора, като тя е ампутирана, ето защо блееш за убийства.

25

Анонимен

преди 7 години

До До 25Хайде преди да тръгнеш да даваш акъл да научиш поне правопис и граматика. Поне да не се излагаш като кифладжия...

24

Анонимен

преди 7 години

Всички овце, които подкрепят борбата на Америка или Русия за надмощие чрез войни в нещастни държави, като Сирия, са обречени на заколение поради собственото си мал оумие

23

До 25

преди 7 години

Само един психичноболен, може да си мисли, че с убийства, ще прекрати други убийства. Нещастни създания, като поддържат насилието в този свят.

22

вгр

преди 7 години

Как за пръв път бре?!? Американците още преди 2 дена стреляха (от самолети) по редовната сирийска армия, че и в ДНЕС се писа за това.... а сега - за първи път било...

21

Анонимен

преди 7 години

След като света не може да намери сигурно съгласие, какво да прави в Сирия, по-хубаво да не се намесва, защото само раздухва огъня и причинява зло, което ние уж не виждаме.

20

До 23

преди 7 години

Няма ключови фигури! Докато хората дават подкрепата си за извършването на убийства на цивилни и деца, света ще върви бавно към ада. Не си мислете, че сте далече от Сирия, защото тя ще дойде тук!

19

Анонимен

преди 7 години

Това ще да са неиндетифицирани космически сили...по-злобата се познават !

18

До 17

преди 7 години

Целият свят подкрепя една или друга свръхсила в извършването на убийства ,дори и папата не може да ги спре. И всяка една празна кратуна вика за едните или другите. Поне това не правете!

17

Анонимен

преди 7 години

Айде сега и НЛО се включиха....като свалят някое ще се разбере от кои са.

16

Анонимен

преди 7 години

Бой без милост по турско-саудитските брадати *** и техните цивилни помагачи.

15

Анонимен

преди 7 години

Наблюдаваме и подкрепяме войните ,като че ли са футболни мачове, едни викат за САЩ, други за Русия, а в същото време загиват хора, загиват деца, тръгват нови бежанци, изобщо света е ***.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтрахотна доблест - буквално да предоставят на ИСИЛ въздушна подкрепа и после да лъжат като ***... А ти имаш моито съболезнования за това че си толкова мaлоумен, че да им се връзваш.

13

до 12

преди 7 години

Ква ДОБЛЕСТ бе платена МухоморкоТука става въпрос за ПОДЛОСТ, и КРАВАРСКА НАГЛОСТкакто винаги Разбира се

12

Анонимен

преди 7 години

САЩ поне имат доблестта да излязат и да кажат - да ние бомбихме, сгрешихме. Такова поведение за Русия обаче е чуждо, там винаги се действа с неидентифицирани самолети, със зелени човечета без опознавателни униформа, тихо и скришом като едноименния им император а именно Пyтки....

11

Анонимен

преди 7 години

"Тези които САЩ подкрепят и покровителстват като "бунтовници-опозиционери-ИДИЛ-умерени опозиционери",целия свят ги нарича и ги знае като терористи,което се потвърждава и от действията им над мирното население в суверенна Сирия-геноцид,поробване,унищожаване на културни паметници,насилие и терор,на всяко място където се появят "бунтовниците-ИДИЛ-умерени опозиционери" ръководени и подкрепяни от САЩ.(снимката от срещата през 2013 на сенатор Маккейн с терориста Багдади)"