21

O

преди 7 години

А не може ли да е с Български профил и да го е грижа за България, вместо да целува *** като другите ни политици - мишки ?

20

Паметлив

преди 7 години

До ОхридскиПо-лесно бих преглътнал още 45 години руска "окупация",отколкото още 500 години османско "присъствие"!А Местан ага ни тика точно към второто....с любезното съдействие на САЩ.

19

Мишо

преди 7 години

До КОЙ ЕПросто не ми е ясно как човек може да ти постави минус.Що за българин ще е?

18

Хм

преди 7 години

Интересна птица е Местан-евроатлантически ердоганист!

17

Охридски

преди 7 години

Местане,чу ли по БНТ1 на 18.09.2016 г по новините в 20 часа ,че един кандидат депутат нта руската ДУМА -някои си Толстои да заяви нагло ,че руснаците са изкупили българското Черноморие ,и скоро ще изкупят цяла България. Местане ,ще допуснете ли части от Б. Борисов вместо да иска яхти да прави кораби ,подводници и самолети и да изгони всички руски преселници от България. Това е единственото решение.

16

Анонимен

преди 7 години

Мърляв, смърдлив пор със смешно катеначо. доносник, изгорил поне 50-60 души, предател, страхлива хиена, скрила се в чуждо посолство, вместо, щом е бил прав да отиде да го защити българската полиция... Тоя ще ни учи на евроатлантизъм и на натовска ориентация.Комунистическа ***. Я, марш от тука, марш в кучкарника, позор на България такъв. Сус! Кой е пък тоя.

15

anonimen

преди 7 години

Никой няма нищо против НАТО, докато е отбранителна организация, осигуряваща система за сигурност на своите членове, за каквато се е прокламирала - докато е отбранителна организация ние ще сме лоялни нейни членове и членството ни ще е полезно.

14

Местяяя, какво бил

преди 7 години

казал някой си, който е посветил живота си в омраза към България,която го е направила човек.Да се беше родил в бленуваната си родина за да достигне върха катопродавач на дрехи на Капалъ Чарши.

13

Анонимен

преди 7 години

Клоун.

12

Емил Николаев

преди 7 години

Стига с тези турски-натовски-американски удобни *** и предатели на България и народа. Безпартийна система за да няма борба за власт,корупция и простащини...

11

Анонимен

преди 7 години

Защо не спрете да показвате това същество от снимката?

10

Анонимен

преди 7 години

Всички плямпат едно и също,а никой не казва,че ще постави интересите на България пред всичко и всички!

9

ивчо

преди 7 години

Стига с тез натовски профили бе, няма генерален секретар на Нсто да избираме.Тоз президент на война ли ще ни води,Българин Родолюбец такъв да е а не тез клишета атлантик и не знам що си. Нека е черноморец все пск не сме на атлантическия океан.

8

88459

преди 7 години

Натовски профил ще иска Местан за българския президент, защото няма как да поиска българският президент да е родолюбец, който отстоява националния български интерес, ккато французите, германците, американците, руснаците изискват от своя пре зидент. Не, българският президент да отстоява интересаа на НАТО, защото Местан не е с българско самосъзнание, не е български политик и партията му не работи в интерес на българската нация.

7

смЕх

преди 7 години

От кога агент Павел е такъв горещ натовец изглежда парите и властта наистина развращават.

6

дам

преди 7 години

А защо господин Местан не пренесе президентските си въжделения към Босфора и към истинската си родина? Чудя си се.

5

Анонимен

преди 7 години

НЕ,С КРЕМЪЛСКИ ПРОФИЛ ЩЕ ИЗБЕРЕМ ТА ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА ПРИКЛЮЧИМ С ВАС.

4

ужас

преди 7 години

и турчин да бесней над бащиното ми огнище? пак? българийо...

3

рррррррррр

преди 7 години

"Лютви Местан не изключи възможността да се кандидатира за президент". Още един яко изтрещял, по-добре да гласувам за Митьо Пищова отколкото за този ***!

2

Българин

преди 7 години

Този противен м зник е за затвора той щял да става президент Но защо ли се чудим В държавата на мафията престъпниците са бизнесмени и политици.Да ме извиняват честните сред тях защото сигорно има и такива