76

Анонимен

преди 7 години

Мама Меркел ще му връчи медал. Споко

75

Анонимен

преди 7 години

Защо така,бе комшу,нали искате в ЕС,а там жените ходят както си искат,нали в бозавите ви сериали,по които се прехласват бабичките, се правите на много модерни.Всъщност сте си такива,каквито са били дедите ви и техните деди.Исляма не търпи развитие и промени.

74

Кос до 83

преди 7 години

Православната църква е една, католическата е една, християнството е едно, ислямът е един и никой няма право да се налага на другият, иначе това не са религии, а военни доктрини или творения на дявола!

73

Кос до 81

преди 7 години

Напълно съм съгласен!

72

до кос

преди 7 години

точно от статията човек остава с впечетление, че момичето е единственото в Турция което се разхожда по къси панталонки и са я линчували в някакъв автобус...а всъщност не е така просто нападателя е бил ЛУД, а хората са я защитили...Аз тази година имах честа да посетя Истанбул и мога да кажа, че едно 60-70% от момичетата бяха по къси панталонки и поли...естествено имаше и забулени но те в голямата си част са по възрастни...толкова по темата.................

71

Кос

преди 7 години

Което нагледно показва, как медиите манипулират хората, премълчавайки едно и подсилвайки друго.

70

...

преди 7 години

Значи да допълня понеже статията е много кратка и непълна...Първо човека който е нападнал момичето е имал психически проблеми и е лежал в клиника за психично болни и второ останалите хора в автобуса са спасили момичето и на свой ред са се нахвърлили върху нападателя, който от репортажите се вижда, че целия е в рани, а на момичето нищо и няма понеже хората в автобуса са се намесили много бързо...

69

Кос

преди 7 години

Християнството и Ислямът са миролюбиви религии, това което ги опорочава е страхът и невежеството на хората.

68

Анонимен

преди 7 години

Тези живеят в друго време въпреки, че използват съвременни технологии.

67

Анонимен

преди 7 години

До до 63А на мен баща ми е вуйчо на Александър Македонски. Без майтап! Сериозен съм!То и аз ако се инатя за кофти тема дето не ми отърва, ще лъжа по форумите!

66

Анонимен

преди 7 години

С този ислям откачиха. Според християнството отначало хората са били голи.

65

Анонимен

преди 7 години

Щом в Истанбул е така, а в Риад със сигурност щяха да я убият със камъни, то защо в Европа да не може да е реципрочно - възмутени граждани да пребиват носещите бурки и най-вече придружаващия я гаджалин. Бурката е признак на робското положение на жената в част от мюсюлманския свят и нормално всеки да се възмутен, особено жените. Не си мислете,че мюсюлманката има избор да носи или да не носи бурка, ако не държавата то семейството я принуждава и тероризира.

64

до 63

преди 7 години

Бaщa ми е мюсюлмaнин от Ливaн, остaнaл тук преди 38 години. Познaвaм Корaнa, познaвaм и мисленето нa някои от роднините си. И aз дълго време не искaх дa повярвaм, че нaсилието е зaложено в Корaнa, кaкто и тотaлното подчинение нa женaтa, мaскирaно кaто грижa зa нея.

63

Анонимен

преди 7 години

Щом в Истанбул е така, а в Риад със сигурност щяха да я убият със камъни, то защо в Европа да не може да е реципрочно - възмутени граждани да пребиват носещите бурки и най-вече придружаващия я ***. Бурката е признак на робското положение на жената в част от мюсюлманския свят и нормално всеки да се възмутен, особено жените. Не си мислете,че мюсюлманката има избор да носи или да не носи бурка, ако не държавата то семейството я принуждава и тероризира.

62

Анонимен

преди 7 години

До до 62"Профи, ти си профи в тъпотaтa, щом смятaш, че християнския свят е виновен зa примитивизмa нa мюслитaтa."Нали знаеш, че почти всички науки водят началото си от Ислямския свят? И Алгебра и Геометрия... и Физика и Химия, Медицина!!! Може би не знаеш, но е имало епоха в която Ислямският свят е бил водещ. Едни близо 1000 години. И те тогава са говорили за нас, че сме "примитивни". Прочети за ислямските библиотеки в Испания, в Сирия, в Йордания, в Египет. Всичко европейско е копие от там.

61

Кос до 65

преди 7 години

Знаеш ли какво казва пророк а Мохамед? "Който навреди на зимми (друговерец) наврежда на мен, а навредилия на мен, вреди на Алах! "

60

Анонимен

преди 7 години

До до 63"Вие не познaвaте Корaнa, щом смятaте, че ислямa е миролюбив."А ти познаваш ли го? Аз съм чел Корана. А ти?

59

Анонимен

преди 7 години

Всъщност напоследък започнаха да дават някакви филми, в които се разказва, че...Ислямът както всички останали религии е създаден от хора с някаква цел. И по-точно, някой си католически Папа, бил помогнал да се създаде Исляма, и бил давал средтства за да се разпространи, понеже усещал, че православното християнство набира твърде големи сили в Светите земи. И решил просто да създаде религия, която да събере половината хора, че да бъдат някакви други, но не и православни. Така и партиите днес.

58

до 63

преди 7 години

Вие не познaвaте Корaнa, щом смятaте, че ислямa е миролюбив.

57

до 4

преди 7 години

Хa- хa- хa , пич, ти си средновековно куку.