203

случаен

преди 7 години

Славата на България заслужава! За всички медалисти трябва да е така, особено за тези от параолимпиадата.

202

ШибиРиби

преди 7 години

Хиляда лева са малко но другото ще го докарат от среднощна езда и духова музика. За съжаление ще трябва да свирят в БГ защото извън страната никой не е чувал за тях

201

Анонимен

преди 7 години

99% от злобните коментари са от хора, които дори не са в топ 3 продавачи в магазина, в който работят 😂

200

Анонимен

преди 7 години

Ама като стане на 70 години, нека ги взима бе! Ама не 1008, ами колкото си е заслужила!

199

Анонимен

преди 7 години

Да не би случайно да са създали или произвели нещо , а може би са работили 45 години затова по 1008 лв до живот нека алкохолика Лучано да им ги плаща . България им е дала възможността да стигнат до тук какво още искат ?

198

Анонимен

преди 7 години

То затова в Бг само К.... и гимнастички!

197

Шкумбата

преди 7 години

Искате ли да ви разкажа един виц..."Българска гимнастичка се омъжила за инженер!"АХхахахаХахххАХха!!!Прилича малко на онзи виц... "Евреин станал миньор!"

196

Анонимен

преди 7 години

След години и те като т.нар. "Народни артисти" ще кажат, че никой нищо не е направил за тях, как пари за спортистите нямало и т.н. Намазани и накипрени, мамини убавици, дето тати и мама или в най-лошия случай баба и дядо, са треньори по някъв спорт, за който също винаги е имало пари, ама и те винаги са се жалвали, че няма пари.

195

Кошмар

преди 7 години

На тая дето се метна и на нея ли!? Сега докторите дето я спасиха да и плащат! Пенсията и е колкото заплатата на двама от тях!Лекар се става с не по малко учене и труд!!!

194

Анонимен

преди 7 години

Срамота

193

Анонимен

преди 7 години

Те играят за себе си, Държавата, сиреч народа, не печели нищо от техните медали.Защо такива пенсии им дават ?

192

Анонимен

преди 7 години

До PILOTПилоте, нали знаеш, че бреветчетата за пилот са сумарно по 150 000 лева. И мама и тати са ти дали парички, за да станеш пилотче, освен ако не си чичовото наредаче от ВВС, дето после ше иска и президент да става, щото сме му платили обученията с нашите данъци. В България случаен не може да стане пилот. Значи са ти меки ръчичките и не знаеш какво е работа. Затова, хайде само пилотченца да не ми дават акъли. Злобни били коментарите. Изхранвай и ти семейсто с 400 лева на месец, мека китко!

191

PILOT

преди 7 години

Ей, много злобни коментари ! Момичетат са се трудили зверски с много лишения за тези пари, които са нищо ! Който иска да пробва :-)

190

?

преди 7 години

В Англия 155 лири на седмица се води държавна пенсия.

189

Anonimo

преди 7 години

По-добре да бяха дали пенсии на параолимпийските ни шампиони... На тях със сигурност им трябват повече....

188

Анонимен

преди 7 години

То разбирам да им се дава пенсия, ама колкото заслужават и като стигнат като другите хора до възраст за пенсия. А то, нито едното, нито другото!

187

Je suis 20 zaplati

преди 7 години

До #А полицаите нечиновници какви са? Ти знаеш ли какви упорити нехранимайковци са? Хора дето едва са завършили средно.

186

#

преди 7 години

Щом и за полицайте-чиновници може...

185

Анонимен

преди 7 години

Искам да видя колко от тези тpуженички, дето казвате, че се били "трудили къртовски", ще остане в България за да обучава млади таланти, както правят техните колежки от чужбина.Искам да знам колко от тях няма да се омъжат за футболист или друг някакъв подобен спортист с голяма заплата. Искам да знам колко от тях ще дарят заплатата си, за да може дете от друга прослойка да стане спортист като тях, а не само едни и същи родове и семейства да са ни спортистите.Хайде искам да видя!!!!!!!!!

184

Анонимен

преди 7 години

"Ей! Много злобен народ! Заслужават децата! Трудили са се къртовски, спечелиха медали, прославиха страната! Това заслужава отплата!"Какво заслужават бе? Лесно е да се трудиш "къртовски", като тате ти е лапал парички по същата схема! Лесно е да си пратиш детето да спортува, като имаш пари. На мен майка ми и баща ми са честни трудещи се хора, които въпреки знанията и уменията си, не им се предостави шанс да получават голяма заплата, колкото е взимал ТАТЕ-то на тия гимнастички. Порочна схема!