50

УЧИТЕЛ

преди 7 години

Довечера съм на учителска среща.Мисля да се барна с къси ***, джапанки и по изрязан потник.Ако шефът не ме уволни като се върна ще ви разкажа как са ме възприели родителите.В правилника пише-"приличен външен вид".

49

спец

преди 7 години

Вън от училище с бради и татуировки.

48

Анонимен

преди 7 години

До до 53Изключението само потвърждава правилото.

47

Анонимен

преди 7 години

Интересна теза- "Татусите са присъщи на низшите същества". До сега не съм чул да има амеба с татуси. От друга страна изкуството е начин за изразяване на човешката ни същност, като тръгнеш от стенните рисунки и стигнеш до сегашната поп-фолк култура, която има по-малко значение за човечеството от тях. Някъде по средата едни племена, намиращи се морално на светлинни години от нас решили да изрисуват телата си.

46

до 53

преди 7 години

Matt Taylor. Когато ти станеш един от главните мозъци в европейската космическа агенция и приземиш сонда върху комета на 200 милиона км. оттук, можеш да отидеш да си поговориш с него за татуировки :) А относно учителя - предпочитам такъв човек, вместо втасала лелка, рецитираща учебника.

45

Анонимен

преди 7 години

Само моля някой от прехласващите се по бате Венци да ми посочи пример, някоя достойна за възхищение обществена личност - учен, поет, хуманист, лекар, педагог, общественик, интелектуалец и пр., изографисана като този юнак, който ще участва във формирането и възпитанието на 6-7 годишни деца.

44

хех

преди 7 години

До читателАхаха низшите същества са тези с ограничения мироглед, дето не виждат по-далече от носовете си, и дето смятат, че целия свят трябва да се съобразява с разбиранията им, а не тези с татуировките, дето знаят какво искат от живота.

43

Анонимен

преди 7 години

Все моралисти се извъдихте в този сайт, бе!!! Ракийката, салатката, Вип брадъра или порно-канала Планета през останалото време, ама тръгнали наклон да дават на някой, за който "книга" не се изчерпва само с каталога за Метро или някое лъскаво списание. Вместо да сте благодарни, че има кой да наследи лелките, които обучават децата ви и който успява да ги мотивира достатъчно, че да си учат уроците, пак кусури намирате.

42

читател

преди 7 години

Бармен, чейндж бюро и изобилие от татуси.Това оформя характеристиката му - примитивен ексибионизъм съчетан с нарцисизъм.Останалото е добавено от медията.Татусите са присъщи на низшите същества.

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46Ясно е, че искаш "готин" даскал. А *** и баща ти какво мислят?

40

Анонимен

преди 7 години

Виждам, че си е нарисувал слънчевата система на десния крак. На десния не се вижда добре, но не е голямо. На рамото също. Е, не е нашарен като персийски килим. Дълъг панталон, риза и си е в приличен вид. Няма обици или огромни флешове. Няма надпис на челото "убиец". Щом си върши работата, децата са доволни, родителите също - какъв проблем има? Гелосан мазник ли искате?

39

Анонимен

преди 7 години

предпочитрам такъв човек да ми учи децата-внимателен,изобретателен,отколкото старата лелка от татовото време,която Няма татуировки.

38

по прост

преди 7 години

До prostДа бе *** ама това ли е примера на обществото? Татуси и къси ***..това ли е културата на съвременния учител, по скоро прилича на даскал по физическо. Нищо чудно че примера на младите е такъв...то цялата държава такава. И на теб кой ти е казал, че татусите са нещо красиво? Това е за хора които нямат с какво друго да блеснат в обществото и за това се шарят с тях.

37

Анонимен

преди 7 години

До !А защо се опитва да ги скрива ? Що не си татуира шопска салата на челото и да се гордее с нея ?

36

Анонимен

преди 7 години

Я да похвърлям малко бисери, пък Вие ги яжте, ако искате: Външният вид на служителя трябва да съответства на средата, в която работи. Щом 90% не намират нищо нередно в татуирания начален даскал......, значи нямат елементарно понятие за етика, психология, социология, поведение в обществото..... От коментарите се вижда, че няма какво да се учудваме на случки като събличането на момичето.

35

prost

преди 7 години

Като чета някои коментари, направо се учудвам колко прости хора има. Бил имал татуировки и веднага се почна - наркоман, лош пример, не знам си кво. Ами като не искаш да повериш децата си на него, който е млад, старае се и дава положителни примери, повери го на някопя застаряваща лелка, дето ще преподава с материалите от 80та, *** ще й се качват на главата и накрая детето ти ще остане с едно посредствено образование.

34

!

преди 7 години

...няма и селфи пред огледало или с кафе и надпис "Добро утро"......Иначе за даскалите - искам да виждам повече хора като Венци в образованието, отколкото лелки с тежък грим, съмнителна обща култура и разюздано поведение по време на зелените училища....

33

!

преди 7 години

Ами то ясно е написано - момчето всячески се опитва да скрива татуировките си, когато е в училище....живее на село, обича да се труди на полето и е....книгоман. За повечето коментиращи, книга е нещо като вестник, ама не точно. За да видите истинска книга отидете в библиотека, ама не в бар с такова име. За татуировките - посетих профила на момчето от чисто любопитство....и о, чудо - там няма снимки с мускули, силиконови каки и коли за милиони.....

32

до Занзибар

преди 7 години

Много бързаш с коментарите.Учителят най-вероятно не ходи по къси *** ( както е на снимката ) в училище. Ако е облечен с дълъг панталон не виждам нищо страшно.

31

ЗАНЗИБАР до Един

преди 7 години

По дрехите, по ума важи ако приемаш на гости гаджето на сина ти, примерно. Тук говорим за институция, друже. Но си прав, няма смисъл да обяснявам. Въпросът е принципен. Със здраве на всички!