29

Анонимен

преди 7 години

Да го дyxaт бедните.

28

Анонимен

преди 7 години

До БългаринА защо има гладуващи?Защото така са си избрали. При капитализма всички имат равни шансове и това е въпрос на избора, а в Русия и Северна Корея гладуват защото са комунисти. При капитализма гладуват само неудачниците, мързеливците и некадърниците а кадърните, образованите и работливите живеят добре. Демокрацията с капитализъм и пазарна икономика е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.

27

Анонимен

преди 7 години

За афганистанците е като цяло ясно откъде имат толкова пари.

26

Анонимен

преди 7 години

До до 29Никой не ги избира - НАЗНАЧАВАТ ГИ. Както и у нас - назначават се удобните слуги, а лъжат народа, че са избрани чрез избори.Ми що ручааме тогава жабетата и скачааме по площадите за свободата и демокрацията. Щото преди свободата и демокрацията живеехме много по-добре от днешната мизерия, но проблема беше, че нямаше демокрация и свобода и управниците ги назначаваха измежду удобните слуги на партията майка.

25

gtf

преди 7 години

а повечето от българските пенсионери ? Мигрантите са по-богати от над 1/2-та българи, как се вадят хиляди евра за каналджии ?

24

Българин

преди 7 години

А защо има гладуващи?

23

анонимен

преди 7 години

ЕС е копие на АПК и по зле с голяма администрация некадърници и мошеници да управляват ако политиката на Ес не се промени ще се разпадне.

22

Анонимен

преди 7 години

А какво правите, за да няма гладуващи, лицемери ????

21

Анонимен

преди 7 години

Проблемът се дължи на това, че терористите не правят атентати на брюкселската клика, а на обикновените граждани. Управниците са защитени от въоръжена охрана и разузнаване и съвсем спокойно харчат човешки животи в името на сбърканите си ценности.----Европа демократична ли е? Кой ти избира управниците при демокрацията. Защо обикновените граждани не си изберат други управници, щом тези са причината за атентатите - нали има демокрация - и да се реши въпросът с атентатите.

20

Анонимен

преди 7 години

* ви на европейските ценности, пикая ви на смотания съюз. Юнкер, вие сте пълни олиго.френи.

19

Анонимен

преди 7 години

Проблемът се дължи на това, че терористите не правят атентати на брюкселската клика, а на обикновените граждани. Управниците са защитени от въоръжена охрана и разузнаване и съвсем спокойно харчат човешки животи в името на сбърканите си ценности. Притесняват се за мигрантите и пет пари не дават за собствените си граждани.

18

Учител

преди 7 години

Извратени психари без вяра и душа-това са псевдолидерите на Европа

17

Анонимен

преди 7 години

Разбирам да пускат жени, деца и старци. Пък те пускат боеспособни мъже на 20-30 години, с цялото им семейство и роднини.

16

Анонимен

преди 7 години

и как ще решиш проблема- като направиш своята страна гладуваща заради силния поток имигранти?

15

някой

преди 7 години

започнаха със триенето на постове. предният ми пост е бил изтрит, само защото направих една проста сметка колко са гладните и засегнатите от военни конфликти. Излезе че са около един милиард и 100 милиона.

14

някой

преди 7 години

продължавам: броя на населението в европейския съюз е около 502 милиона по оценки за 2011 година. И какво излиза: чиновниците в брюксел искат 502 милиона хора да приемат и изхранят двойно повече население, само защото така било справедливо. И питам аз, как и защо трябва един човек само защото е роден в Европа трябва да изхранва двама човека които може да дойдат неизвестно от къде само защото така смята някой?

13

Бабчо

преди 7 години

До АнонименПочваме с оправданията ли?! Тия и преди това си бяха мързеливи и гладни, множащи се в геометрична прогресия. Та те се бият неспирно и помежду си за ограничените ресурси, с които разполагат. Кадърният човек и в тоалетната да го затвориш, ще намери начин да излезе и да се развива, а некадърния, ако щеш го обсипи със злато - пак няма да има резултат. Вече има много случай на предоставени огромни възможности и финанси на такива ***, а накрая само деца нацвъкват.

12

чичо Гошо

преди 7 години

*** двулична!Докато имало гладни!Сигурно ние българите сме пренаситени?Погледнете доходите на семействата,на пенсионерите!Като сте много "загрижени" си ги приберете у вас!

11

Анонимен

преди 7 години

Ми те самички са си виновни.Правят по 10 деца и после "ама те гладуват,болни са нямат играчки дрехи,пари". Греховете на родителите са тегло за децата им се казва в една много мъдра книга.

10

някой

преди 7 години

Някои умни глави се мислят за исус христос и искат на нахранят всички бедни в целия свят. По приблизителни официални данни, в момента броя на гладуващите в света е около 761 милиона. като сложиш тези които не са в официалната статистика, броя лесно минава един милиард. Сложи след това и броя на засегнати от военните конфликти е около 60-80 милиона. Тоест може да се каже че около един милиард и 100 милиона хора са в категорията, която чиновниците в Брюксел наричат "бежанци"