35

Я гледай....

преди 7 години

Бойко направи голяма грешка ,като изтегли 16 милиарда заем. Сега всички като роднините на Гошка искат ли , искат.И два , три милиарда щяха да свършат работа., колкото всъщтност са реално изтеглени.

34

Браво бай ХОЙ

преди 7 години

А помните ли когато викахте "кой не скача е червен"!? Ето сега ви управляват сини и никой да не ми пее, че ГЕРБ и ББ били комунисти. НАТО, ЕС и ционистите отвъд Големия Гьол, щяха да са го изритали с един Майдан, ако беше стойностен политик като бай Тошо! Тъй, че ходете си искайте парите от Черната Абезяна в бялата къща или кажете на ББ да хвърли един ултиматум на ЕС за кинти, както направи с газовия хъб.

33

Анонимен

преди 7 години

До varg 43Щом виждаш врага значи си добре.:))))))

32

бг

преди 7 години

Боко ще храни мигранти с парите на българските деца.

31

Анонимен

преди 7 години

До varg 31Като Дон Кихот с мелниците ли? :)))))))))

30

Анонимен

преди 7 години

Kuneva e nula ama milionerka

29

До 36

преди 7 години

90% некъдърници, необразовани мързеливци искат равенство с 10% образовани, културни хора - тоест да получават същите заплати и да имат същото качество на живот. Разликата е че това ако пак стане, трябва да затворите границите господа комунисти, защото тези 10% ще избягат и ще останете само с 90% некадърници и няма кой да им искара заплатата.

28

Do mai

преди 7 години

V rbg ima ogromno kolichestvo medii...sem...vsiaka ot tesi maiki ima dostap do bg mediite - da se predstavi personalno i po adres i da razkaje i pokaje dokumentalno na bg narod kak se spravia s svoite trudnosti, kakvi sa neinite tzeli i mechti...bg narod e humanen i sastradatelen, otzivchiv i dobar...polojitelno ste nameriat po-dobri reshenia za bg maikite s uvredeni deca...mediite sa i zatova - da si spodeliat horata i da se podkrepiat...lubovta e velika sila...lubovta e rabota...

27

Анонимен

преди 7 години

Докато гледаме кой от коя партия е, ще ни доят кой както намери, не е ли ясно още? Трябват хора със съвест, а такива са само неуспелите в живота. Но вие търсите да ви управляват богатите, пък после ревете, че ви грабели. Ами те именно затова са успели в живота!

26

boby

преди 7 години

""Разбирам ви", каза министърката на реплика от майка."Разбирала тя... Само човек, който има такова дете, знае за какво става дума, всички останали само "разбират"...

25

30

преди 7 години

Правителството е съставено от партийни членове на БКП или синовете и внуците им. Боко - член на БКП от 18 годишен. Дебелото Лиле внучка на член на ЦК на БКП, Цачева - партиен секретар... и т.н. Ако искаш да се бориш с комунистите, отивай пред Парламата при майките. Ама е ясно, че само тролиш. Може и да ти плащат за това.

24

Анонимен

преди 7 години

До зьМоже би сте прави е именно тези родители са си увредили децата, но поне не лъжат за разлика от *** които изкарват децата си инвалиди, епилептици и т.н. за да вземат още пари от държавата........Не ми казвайте че не знаете че една майка на 3 деца които са *** си докарват доход над 1500 лв без да работят именно чрез децата си.

23

ХОЙ

преди 7 години

Същите тези дето реват сега преди 27 години не ревяха а виреха двата пръста и скачаха на синият от драгалевци на х.я! Защо не скачате сега ами ревете? Отидете в драгалевци при ония на който скачахте и рипахте и си искайте да ви върне социалната държава на ТОДОР ЖИВКОВ.Да обаче ТОДОР ЖИВКОВ го няма трябваше да го погребете нагоре със за.ника за да ходите сега да му го целувате. Даве ***!!

22

Темида

преди 7 години

До всички недоволни коментиращи. Добре, че са електронните медии и коментарите в тях да си изливате гнева и недоволството ако ги нямаше може би щяхте да излезете заедно с майките на протест или да щурмувате парламента #1989

21

Анонимен

преди 7 години

30-40 полицаи с палки и да ги смажат тия червени комунистки! Правителството гради България и народа подкрепя всичките му решения да ходят да прпотестират на пеевски и орешарски овци прости.

20

26

преди 7 години

Чукай на дърво, че не се знае. Може да си следващия с болно дете. Не ти го пожелавам, но го заслужаваш. То бива да си хейтър и празнодумец, ама ти мина границата.

19

Стига сте спали

преди 7 години

Не може хем Тиквата, Съсела, Гоце, Доганя и т.н. да са милиардери, хем да има пари за болните деца. Просто не става. Затова мислете и като отидете да гласувате... наказвайте жестоко.

18

зь

преди 7 години

Защо държавата е длъжна да поема отговорност за отглеждането на тези деца с увреждания, Те нямат ли си бащи. Или майките са наркоманки, пушачки и алкохолички които са спали наляво надясно безотговорно и са увредили децата си, като в последствие ги използват за да бъркат в джоба на всички останали...... Когато спонсорирате и награждавате един вид поведение ще получите повече от същото, ще получите повече деца с увреждания.

17

Хора събудете се

преди 7 години

Докога българските политици ще хранят изедници-мигранти или както там ги наричат милозливо бежанци, а няма да виждат как страда българския народ - как няма детски градини, как няма пари за хората с увреждания, как мизеруват родителите ни. Срамота и грехота!!!

16

meri

преди 7 години

В България няма държава. Бягайте и се спасявайте от тук както направиха най-умните !