107

Анонимен

преди 7 години

В Русия изборите никога не са имали каквато и да е роля за управлението на страната. Крепостните получава право на глас едва през 1908г, което право отново му е отнето през 1917г. От тогава до сега изборите в матушката са си най-обикновено театро.

106

Анонимен

преди 7 години

Путин няма конкуренти за престола, поне живи такива!

105

Анонимен

преди 7 години

Годишната равносметка на Путин:60 хил. самоубийства500 хил. починали от алкохол30 хил. починали от наркотици50 хил. починали от умишлени убийстваДа живее путинофилията!

104

Анонимен

преди 7 години

Че от кога в Русия има избори?

103

Анонимен

преди 7 години

А бе кви избори кви 5 лева. Там великото джудже определя резултатите.

102

Анонимен

преди 7 години

До proroka OlegПо добро разбира се има :)) Например държавата да се погрижи за условия за малък и среден бизнес. В момента Русия се издържа от нефта и газа и се надява на висока цена суровините. При най малкия спад, нещата отиват на кино. Освен това може да се погрижат и за корупцията си, щото руската корупция генерира повече пари от легалния бизнес. Да не говорим за правова държава, повече свобода на словото, мнението и изразяването. ... в Русия има толкова неща да се оправят, че ....

101

Така е

преди 7 години

Преди Путин света беше по спокоен и не се дрънкаше оръжие. Руснаците живееха по-добре. Путин обхванат от мания за величие бавно но славно съсипва държавата си. Ама то май руснаците си го заслужават, щом му ръкопляскат.

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 165 България е най-бедната и пропаднала държава.... Прав си. И така е от 9.Х.44г. Прав ли съм? Прав съм!

99

слава на Украйна

преди 7 години

Бриджит алармира световната общественост че в ИД убивали руските мечки и после ги и бали..... Трябвало е първо да ги и бат,после да ги убиват..ха.ха Партията на Реджеп Ердоган прочиства редиците си от пучисти..... А ние кога ще се прочистим от путистите?

98

proroka Oleg

преди 7 години

статтията като всички сорросидни крякания и преиначавания е пълна демагогия. В момента няма реален опонент на Путин защото няма алтернативна политика за страната освен Путиновата стратегия. Никой не може да предложи нещо по добре , защото просто ПО ДОБРО нема. Путин се грижи с всички сили за Русия и народа и за нац.интереси. Каква би била другата стратегия???? Кой е дойде от опозиционерите с нова стратегия и план. Ами те едвам влизат в Думата, камо ли да получат мнозинство. Факт!

97

Анонимен

преди 7 години

Бедность в России выгодна Путину.

96

ООН началник/чка

преди 7 години

Путин е един велик държавник, Номер 1 във Форбес. Изборите само ще потвърдят класацията.

95

Анонимен

преди 7 години

А ние пък колко сме напреднали.Задминали сме Япония и Германия взети заедно.Най бедната и пропаднала държава ,която се управлява от ЕС и САЩ.

94

Анонимен

преди 7 години

От държава населена с 86% oлигoфpени не може да се очаква нищо друго.

93

Анонимен

преди 7 години

Путин е велик.Не прави евала на никой.Господ го изпрати да озапти янките,които се виждаха господари на света.

92

Стамат

преди 7 години

Само Путин и нему подобни (като Ердоган) са нужни на държавите си!За *** предателите и всички подобни на тях предатели - разстрел!

91

Анонимен

преди 7 години

До 155.То пък у нас колко са честни всеки го знае.

90

Анонимен

преди 7 години

ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В РУСИЯ НЯМА И НЯМА И ДА ИМА ДОКАТО Е ПУТИН НА ВЛАСТ КОЙТО ОТКАЗА МЕЖДУНАРОДНИТЕ НАБЛЮДАТЕЛИ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЯКОЯ КАТО СОРА ЗА КОНТРОЛ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!!РУСИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ СА НА ЕДНО НИВО НА ТЕМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!

89

Гайтанджиев

преди 7 години

Какъв строй имат пък в Русия? Ако за вас анархията е строй, евала. Руснаците са като нас, не са за демокрация. Путин успя да наложи малко ред, но това диво племе повече не може да постигне.

88

Анонимен

преди 7 години

Русия си е добре с Путин. Света се нагледа на проамериканска и проевропеиска политика.Реклами ,реклами и пак реклами на един строи ,които се саморазпада с времето ,дори без външна намеса.Дали от исляма или от собствените си икономики(гласност) -ВСЕ ПСЕВДО ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗМИСЛИЦИ.