10

Анонимен

преди 7 години

Диагназота на жената е васкулярна деменция. А тези очила (Zeiss Z1 blue) се пропръчват на хора страдащи от фотосензитивна епилепсия. Според специалисти остават й не повече от 12 месеца, достатъчни да запали трета световна война.

9

Анонимен

преди 7 години

Тя е вече заменена в повечето случаи - още от 1993 с двойник https://thesun.co.uk/news/1776028/teresa-barnwell-hillary-clinton-body-double/Тереза Барнуел ....... Teresa Barnwell питайте Гугл Clinton's body double; lookalike; impersonatorИначе как ще

8

Честен спорт

преди 7 години

Пишете колко са честни САЩ!!!!!!Пишете най-новото за хакерите проникнали в УАДА и хванали, че спортисите на САЩ им е било разрешено да се дрогират "по медицински причини"!!!!!В началото на списъка е мутанта, господина, за който всички ние знаехме Серина Уилиамс.Всичко в САЩ е фалш и лъжа!Някой вярва ли на краварите??????????????

7

боби

преди 7 години

Както му е тръгнало на Тръмп, ще си стане един президент на Щатите като стой та гледай, за смях на цял свят. Направо не ми се мисли, световни катаклизми са се случвали и заради по-малко...

6

Да

преди 7 години

Да питат ГЕРБ ...

5

смЕх

преди 7 години

Диагнозата е ясна страда от дъртоза просто времето и е към края си . Краварите трябва да са луди за да гласуват за това бабе.

4

Анонимен

преди 7 години

Явно Тръмп толкова добър, че разкараха Хилъри и ще му изправят насреща втори противник.

3

не вярвам

преди 7 години

ЛОШИТЕ И ЗЛОБНИТЕ ХОРА ЖИВЕЯТ ПО ДЪЛГО ОТ ДОБРИТЕ !!И КАЗВАТ ,ЧЕ ИМАЛО БОГ !!

2

Василев

преди 7 години

И аз мога да стана пресидент на САЩ , ако имам такива велики и всемогъщи корпорации и банки зад гърба си!Агент Стивън Уорнак!ЦРУ!!!

1

:)

преди 7 години

Кукловодите си прибират злобното бабе и пускат Бърни Сандърс :) Добър ход! Килъри нямаше шансове срещу Тръмп. Никакви!