22

Фронто

преди 7 години

До Димитров/13/: г_н Димитров, най_непреодолимото оръжие на демокрацията е сравнението. Югът да показва на Севера разликата.Няма нужда от бомби_всяко живо сщество се стреми към по_дбър живот. Как на практика да се прави да решава Сеул,но това е _оржието_. Безкръвно и почти безплатно.

21

до 17

преди 7 години

Досущ Като в Демократична България БОКОВИСТАНЩе стягат куфарите от Герб скоро ако продължават в същият дух Щото има една власт която никой до сега не е успял да контролира и тя еНАРОДНАТА ВЛАСТ

20

Анонимен

преди 7 години

Изнудват свете да им дава помощи, а после, те били добрите...

19

Празноглав Комунофил

преди 7 години

Това е началото на края. Свършено е със САЩ и западните демокрации. Идва нов строй в който олигарсите ще бъдат заменени с партиийни функционери, които ще осигуряват минимални права за всеки един гражданин, а не само за богатите.

18

Анонимен

преди 7 години

И аз треперя от страх да не ми се запали батерията на Самсунга, ама Южна Корея нехае и продължава да произвежда бокллуци.

17

Фронто

преди 7 години

Никакви воини няма да се провокират. На режима в Пхенян ТАКА му е удобно_дават си сметка колко са изостанали, а дрънкането на железария е за вътрешна пропаганда_"да се сплотим и мизерията да търпим,щото целият свят е срещу нас". Същото е в Русия/но с по_висок заряд/.От един маймунарник произлизат. По дефиниция диктатурата е страхлива.Въпросът е стадото вътре до колко облъчване може да поеме?! А отвън н и к а к в и компромиси!

16

до 14

преди 7 години

Не се притеснявай за Гребците Ако трябва ще карът на смени но ще Доплувът до КраваристанАмиго

15

до 13

преди 7 години

Евентуална война между Севера и Югът ще доведе. До Третата Световна ВойнаНай добре е да не дразнят Севернокорейците

14

Анонимен

преди 7 години

До 12И атомни подводници също Все една ще доплува до САЩдалеко е бе - няма да издържат гребците

13

Димитров

преди 7 години

Въоражението на Северна Корея е в миналия век, единствената причина Южна Корея да не започне война е, че самите Южно Корейци не го искат. Имат висок стандард на живот който искат да запазат, евентуална война и преиндустриализация на севера впоследствие ще доведе до 10г криза. Заплатите в Южна Корея са почти колкото в Япония докато в Северна Корея населението гладува.

12

до 8

преди 7 години

И атомни подводници също Все една ще доплува до САЩ

11

Анонимен

преди 7 години

До НикиТам една фамилия мачка и унижава останалите!

10

Анонимен

преди 7 години

Вестникът отбелязва успехите на специалистите от Института за ядрени изследванияскоро може и някой американски дрон да ги "отбележи" :)

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Ти си от тези, които все янките са им виновни! А кой даде на кимчетата ядрената технология? Те не са виновни, нали!

8

Анонимен

преди 7 години

До НикиНе може да се смачка нещо, което е толкова смачкано вече. Там просто едно лудо прасе има ядрена бомба.

7

Анонимен

преди 7 години

До скоро обясняваха как това не са точно ядрени опити . Сега убедени ли са ? Янките свалиха "диктаторите" в близкия изток и северна Африка дето държаха мира и работата се *** . Сега и там ли ще се размиришат ?

6

Анонимен

преди 7 години

Как ги измисляте тези заглавия нямам идея....

5

Цецо

преди 7 години

Май скоро Земята ще престане да съществува като планета, населена с разумни форми на живот...

4

Анонимен

преди 7 години

Сеул да не трепери от ядрената мощ на Пхенян. а да прекрати веднага да дразни Севера с постоянните си съвместни с янките провокационни военни учения около 38-мия паралел.

3

Ники

преди 7 години

До АнонименКой е луд? Северна Корея е в правото си да се жащитава, когато някой постоянно се опитва да я унижава и тъпче. Нали не мислиш че трябва да клекне и да се остави да я мачкат?