57

Анонимен

преди 7 години

Не ми пука дали е обирал мигранти, бил ли ги е или не.Интересува ме единствено напастта да не влиза в страната ни, дори не ме интересува кой ще ги спре, важното е да не са в страната ни!А на плюещите ще кажа само, че утре като почнат нашествениците да насилват дъщерите ви, ще плачете за Динко и другите като него... И да, не е работа на гражданите да охраняват границата, ама държавата е абдикирала от функциите си отдавна, не само за охраната на границата...

56

психоаналитик

преди 7 години

Простовато, но доста хитро момче.За да печели симпатии се определя като "мъжкар", но веднага с това се оприличава с Тиквун, за да е комфортно и с властта. Най-вероятно не е чел дори и Винету, но това да му пречи да разтяга лакардии как бил търсен от унгарското правителство ?! Хитро - нека някой докаже, че не са го търсили :)

55

Радослав

преди 7 години

Защо не му направите една финансова ревизия за да докаже приходи,разходи и демонстрация на пари,коли,и простотия?

54

22

преди 7 години

Ало,докога ще ни рекламирате такива ***-мутри!

53

Анонимен

преди 7 години

динко президент оле олеее

52

Нане

преди 7 години

Скоро южната ни граница ще бъде като "опълченците на Шипка" ,тогава ще ги търсите такива като Динко, но дано не е късно.

51

Ddd

преди 7 години

Едно време в соца имаше ДОТ - доброволни отряди на трудещите се. Те помагаха доста на тогавашната милиция, защо и сега да ги няма? При недостига на полицаи, такива отряди ще вършат идеална работа. Щом унгарците го правят значи има смисъл. Сигурен съм че много доброволци ще се отзоват.

50

заповядвам

преди 7 години

всеки който плюе по този велик Българин трябва да бъде незабавно кacтpиран!

49

Анонимен

преди 7 години

Работя за една немска компания тук в България и преди две седмици ме изпратиха на семинар в Дюселдорф.Вярвате ли ми, че там немска реч не може да се чуе.Нещо страшно е.След 3-4 години, София цялата ще е като Мария Луиза.

48

Един българин

преди 7 години

Душица човек!Същия като Ал Капоне!

47

AAA

преди 7 години

нищо против момчето , ама само такива *** са ни известните личности у нас, направо в Брюксел да го пратят или за президент ,а?

46

гешев

преди 7 години

Който иска бежанци от Арабския свят и Африка, да си ги отглежда в къщи! Никой не му пречи!Но да ги натрапва на останалите, НЕ Е ПОЗНАЛ!група кан Телериг

45

гешев

преди 7 години

В случая с така наречените "бежанци" и Динко не става дума той какъв е, а какви са резултатите от действията му!Значи Динко гони "бежанците" и това е НАЙ-ВАЖНОТО за нас, обикновените българи!Динко, 459 души ти свалят шапка!група кан Телериг

44

Анонимен

преди 7 години

Докторе, да разбираме ли, че ти харесваш "мигранти" да те работят отзaд, aнaлно?

43

Анонимен

преди 7 години

Tozi tulup za mnogo naseriozno se vze

42

д-р Иванов

преди 7 години

Всеки ,който харесва този селски бек с липса на какъвто и да е интелект - може да бъде причислен към материала.

41

гешев

преди 7 години

Ние също сме срещу така наречените бежанци.Но не сме нито мутри, фили или фоби, А НОРМАЛНИ ХОРА!Така, че всеки, който оказва отпор срещу "бежанците", ние го подкрепяме!Не искаме ре.зняци.те в България! Това е!Динко, с теб сме!група кан Телериг

40

Анонимен

преди 7 години

Динко президент.

39

плагиат

преди 7 години

--------------------------Страх тресе ги мутрагени,маскирани като бизнесмени.Свършва земното им време,в ада Дявол ще ги вземе.Вожда да им спре войната- яко ще да си изпати.Кой каквото да говори,Господ гледа ги отгоре!

38

няма такава държава

преди 7 години

Престъпниците са герои! Националните предатели са патриоти! Борците против капитализма са фабриканти и милионери...