15

eli

преди 7 години

селяните по селата-и без това пустеят.

14

до петър

преди 7 години

ПЕТРЕ,так където живееш сигурно е на моя земя.Дедите ми са я притежавали така,че нямаш право на глас.Ще си пълня джоба от такива като теб.

13

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че строежи! Нали хората трябва да живеят някъде? А и индустрията трябва да се развива, включително строителната.Градинките ги използват само собствениците на кучета да ги цапат, наркоманите и другите типове ***!

12

Петър

преди 7 години

До eliЩом се е намерило място за теб и семейството ти, ще се намери и за другите ceляни!

11

eli

преди 7 години

а къде ще настаним селяните като дойдат от провинцията-нали им трябват блокове за цялата селска рода.

10

желяз

преди 7 години

Абе вижте в студентски град какво става. Там приятелите на герп строят с пълна сила

9

Анонимен

преди 7 години

целувайте на Бойко краката.И на Фъндъкова също

8

бг смешки

преди 7 години

имотите - общинските са продадени между 2007ва 2009та очевидно когато ББ беше кмет ...очевидно с тава въпрос за огормна далавера в които са замесени хора от ГЕРБ чед ори и самия ББ ....кметът на Младост и изкупителна жертва .....аз самият живея там и е ясно че някой еп родавал общински имоти на безцеценица .....нещо кошто във всика нормална държава е абслютно незаконно .....но понже ние сме бананова държава без закони - резултати се налице ......няма кой да спре частните собственици !

7

ПрезидентНелиев

преди 7 години

Да се спази върховенството на ЗаконаИмат ли хората законно право да строят. ДА!Тогава да построят в Младост блокове,да настаним под наем бежанци.Да им помогнем, ги образоваме, да ги обичаме.Да им създадем подходящи условия за живот. Да им построим джамия!Нека бъдем европейци!Да спазим върховенството на законаПлезидентнелиев

6

Men

преди 7 години

До АнонименВие тъй наречените столичани сте тия, които са наследствени собственици на земите, и точно вие искате да застроите всеки свободен сантиметър. Шопската алчност наглост и простотия са безгранични.

5

Анонимен

преди 7 години

да се построят Общежития за бежанците и да се разчисти центъра.В София столичани са толерантни като Плевнелиев и Бойко Ердоганов,ще образоват хората, ще ги изучати ще живеят заедно по братски и евроатлантически.Успех на София!

4

Анонимен

преди 7 години

га се подигравате на ромската престъпност в Северозападналия райони на Перниксега ние се бъзикаме с вашите проблеми - застрояването на градинкитеДавай Въндъчке ГЕРБ гради БългарияИ за Президент ще те изберат - защото си Президент на строителството

3

Анонимен

преди 7 години

От коментара ти си личи колко си ***!

2

Анонимен

преди 7 години

Ние селяните искаме да се строи в градинките, за да има блокове и за нас.Да си ги купим на скъпи цени с кредит от банка.Да додем у София , да станем софианци и да викаме на хората от цяла БългарияСЕЛЯЦИИ ние искаме да станем столичани, не само софийските селяни.

1

Анонимен

преди 7 години

Еврофондовете за инфраструктура свършват 2020 г. и после няма откъде да има "усвояване". Затова трябва да се асфалтира всичко възможно... Какво тук значат някакви си зелени площи пред пълненето на герберски джобове?!