10

Анонимен

преди 7 години

Извинете, но областният е назначен от Раданчо, и сега ще бъде изритан. Раданчо ще си бръкне в дутопе от яд.

9

Анонимен

преди 7 години

До Бай РистоПа нормално да са същите, нали са от едно котило! Лилето е партизанска унука, а пък радетелят за евроатлантически ценности Плювньо - комсомолски секретар. Цецка Цачева пък е била партиен секретар, а Наший Великий *** - комунист и охрана на баш Първия Комунист в страната.

8

Анонимен

преди 7 години

Две държави унищожават културното си наследство с такъв бяс - България и Ислямска държава!

7

Анонимен

преди 7 години

Значи могат да направят така че пациент да се налага да оставя пръстов отпечатък преди всеки преглед, а не могат да направят един кирлив сайт, където всяка държавна или общинска сделка в страната да е предварително публикувана поне две седмици по-рано и да не влиза в сила ако има жалба.

6

Свинетка

преди 7 години

Много гадно и отвратилно нагло същество!Тия от Герб са толкова нагли и брутални некадърници , че вече няма накъде!Все съм мразил партии обаче тая на Герб направо я ненавиждам! Големи мутри , алчни , нахални , агресивни към хората , въобще диктаторски режим!

5

Балтона

преди 7 години

Имам само един въпрос. Другарката Нинова що не беше толкова активна в разкриването на далавери, когато бесепето беше на власт?

4

Бай Ристо

преди 7 години

Същите долнопробни лъжци и крадци като БСП. Боко Тиквата се е заградил с мекушави ***. След като някой се е осpал другите гледат да заметат след него все едно нищо не е станало.

3

Анонимен

преди 7 години

БСП защо риват, нали по време на тяхното правителство с премиер Станишев, техния министър Асен Гагаузов е разрешил сделката! Също като ония лаф: Га ядоа кюфтета ни риваха, а сега риват!

2

Бай Ганьо на запад

преди 7 години

Ще иска, но мандалото вече хлопало - така ще го изкарат

1

Гражданин

преди 7 години

Павловааа, алоооу! Аз може ли да купя замята под парламента? Сградата си ви я оставям. Само ми се струва, че ще стане като с тютюневите складове. Някой "клошар" ще си палне един огън и сградите видите ли изгорели.