46

Видях се с пари и ..

преди 8 години

До АнонименНамирисва ми на *** ануси ... нищо бе ти нали си " бързоразвиващ се " и ги схващаш тези работи ? Що на осветляваш нас " бавноразвиващите се " ?

45

SS

преди 8 години

До ДжукърА бе ти голям храбрец си бил бе, само да не се налага да идеш на зъболекар, че куражът започва да те напуска.

44

Анонимен

преди 8 години

Само болен мозък може едно анимационно филмче да обърне на политика. Бива тролщина, бива, ама поне си подбирайте статиите, под които да си избивате комплексите!!! Ако не беше руско Маша и Мечокът, а американско Майк и Йоги-беър, какво щеше да ви е мнението? Пийте си хапчетата редовно, моля! Че за съжаление вече е демокрация и не ви прибират, а сте опасни и за себе си, и за околните!!!

43

SS

преди 8 години

Малките деца умират за този сериал.

42

Джукър

преди 8 години

:) чак да забранявам. Ти май не четеш...или по-точно не разбираш. Типично. ввп, моля ти се. Хахахахахах този гном, дето ако го оплюеш ще се удави няма как да ме изплаши. Айде, че ще си изпуснеш сериала, лауреат на мисълта.

41

Ники

преди 8 години

До днес не бях гледал и една серия. Сега изгледах 1 и ме е яд, че съм на работа за да си дръпна всичите :)

40

Анонимен

преди 8 години

тая глупост я пускат по алфа на бабите сутрин в неделя май :) понеже май Волен си мисли, че го гледат малки деца :)) ох жалка русофилистична паплaч :))

39

Анонимен

преди 8 години

Тази прoстотия я мярнах по-едно време някъде и така и не разбрах за какво става дума. Мяза на анимация за бавноразвиващи, ама като щом е за руската публика нищо чудно.Като гледам коментарите нашите мaлoумни русофили вече мaструбирaт на него.

38

Джукър

преди 8 години

Филмчето не е лошо (за малки деца), спор няма. Мен ме кефи, но жена ми е възмутена от "идиотската прическа, дебилско излъчване и физиономия, забрадката и гаменското държание" :))). Голямата ми дъщеря е на 5 и ме пита защо всички бягат от Маша, защо всички се крият от нея и ги е страх...нямам добър отговор за нея. Аз за мен си знам, но не мога да ги говоря на детето още такива. И жена ми и дъщеря ми влагат много логика в нещо което е само......руско.

37

Божинов

преди 8 години

Разбирам ,че Маша и мечока не се котира сред малките,ами пуснете им сериала за малките котета.Сериала за малките котета ще има образователен ефект върху подрастващите

36

До 63

преди 8 години

Синът ми е половин руснак, това е без значение, но което е така е така. Маша и Мечока гледа рядко, но Уорнър в никакъв случай(поне до пълнолетие). Иначе руснаците имат много по- възпитателни детски, отколкото Уорнър например, където винаги някой наранява някой и после обратно. Примери много и нищо градивно за децата.

35

Анонимен

преди 8 години

"А аз пък виждам един глyпaв и oгранuчeн чepвeн кacкeт който се опитва да наложи своето виждане над останалите"За пореден път парадираш с крайно глуповатата си представа за заобикалящият те свят. Само се виж какви глупости си творил под тази статия. Всичко това може да го измисли само един пълен ***.

34

Анонимен

преди 8 години

За малко по-големи е....Много по- добро от американските, в които има само едно насилие.

33

Анонимен

преди 8 години

Маша и Мечокът са #1. Синът ми е на 2,5г. И го обожава. Но понеже представата за света на "малките хора" идва най-вече от анимациите- то аз не съм съгласен с това, че Маша издевателства над мечока без никакви последствия. Лично мое мнение е, че това е лош пример за децата( в часност моето, което даже още не говори). Инак аз се смея всеки път, като го гледам. С други думи лош пример.

32

до УМЕН ГУЩЕР

преди 8 години

"Не виждаш нищо друго поради своята нищета (в това число и духовна) виждаш само любимата гъбена чорба с която едвам преживяваш........"Виждам само един нискоинтелигентен и объркан човек, който отчаяно се опитва да се храни с внимание, с цел да се почувства по-значим, отколкото е.

31

Анонимен

преди 8 години

Супер харесал си си коментара, по-голям ***.ла.умник от тебе няма

30

Анонимен

преди 8 години

.....натрупани, благодарение на коментари по новинарски сайтове.....ка.лъф

29

Ераст петрович

преди 8 години

Вярно !Филмчетата са много сладки. По начало руснаците имат отлична анимация.

28

Анонимен

преди 8 години

До УМЕН ГУЩЕРМалееее колко ме изплаши ,,умният рептил,, --- страх та направо ужас.

27

ос-вал

преди 8 години

Варан опашката ти къде е?