321

от СПб

преди 7 години

Сами си пишете и сами си вярвате на глупостите

320

Боби

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯХората строят НЕБОСТЪРГАЧИ само на места с КАМЕННА ОСНОВА. Ако под 20 м пясък ако има каменна основа е добре. Ще построим Небостъргач.Ако на 20м под повърхността в Русия имаше каменна основа щяха да си изкопаят камънак колкото искат за да го насипят за основа на пътища и ЖП. Ама НЯМА - разбираш ли НЯМА КАМЪНИ. А без Камъни никакъв свестен път не можеш да направиш.По соц време правиха настилки на местни пътища от дървени трупи на някои места.

319

Боби

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ 371Гроби Прехвалените Украински военни спират военни действия на територията на Украйна която е доста по-южно от основната част от Русия в края на септември след първите по-сериозни дъждове защото терена освен там където са прокарани пътища става РЯДКА КАЛ и същото се повтаря след като се размрази земята през Март месеци Ти ми говориш за основната Част на Русия. Погледай в тубето някой филм за ентусиастите дето изкопават/извличат реликви от ВСВ и ще разбереш какъв е терена.

318

Боби

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯГроби пак поде историята с пътищата нали. Айде стига де. Казвал съм ти го и ти го казвам за пореден път: Ако можеш да правиш пътища в торфови блата *** в Русия. За година ще станеш Милиардер и ще те наименоват КРАЛЯ на ПЪТИЩАТА.Рашките са достатъчно добре Вярно е от санкциите страдат бедните и пенсионерите но така е на всякъде по света(в ХАмерика са гетата и градове призраци като Детройт) Защо са добре след ЕС са на второ място по гастербартери - оценяват се над 10 милиона легални

317

Анонимен

преди 7 години

На колко ракийки съчинявашпростотийките си?

316

Боби

преди 7 години

До Анонимен 365Ано Т Ъ П И - толкова П Р О С Т О Т И И избълва че нямам думи.Калининград, Крим и Курилите СА СТРАТЕГИЧЕСКИ пак повтарям СТРАТЕГИЧЕСКИ ТОЧКИ. Русия няма да се откаже изобщо от тяхКалининград - Държи в ШАХ Германия(цяла източна и Берлин) и в МАТ Полша.Крим - Държи я ШАХ Турция, България, Румъния и Грузия и в МАТ Украйна + 50% от 200 милната икономическа зона в ЧМореКурили - Също като Крим контролира морето между Япония, Аляска и Русия + Икономическа зонаАман от Пишман писачи

315

Анонимен

преди 7 години

в ютуб има качен клип правен от руснаци за живота от двете страни на границата в карелия.преди руската окупация тя е била финландска. от руската страна дават разрухата мизерията и пълната безизходност и отчаяние на хората. от финландската страна е сякаш друга планета,прекрасни домове,инфраструктура,запазена природа,икономически просперитет и сигурност за хората.

314

Анонимен

преди 7 години

най добрите времена за областта предстоят.след разпадът на русия тя ще премине към полша или германия,в най лошият случай ще има самостоятелност.

313

Анонимен

преди 7 години

Прагматично прогледнато, за 25 години, ЕС ни построи метро, а Москва не успя да построи АЕЦ. Избирам ЕС пред беленския гьол който струва вече 5 млрд и ни дърпа назад

312

Анонимен

преди 7 години

Кьонигсберг е немски град, въпросът е приключен

311

Анонимен

преди 7 години

До Немски ветеранА ти видял ли си немски ветеране, как русише швайне са *** Кьонигсберг, родното място на Кант и сегашен Калининград, древен руски град!?

310

Анонимен

преди 7 години

Съветите загубиха ВСВ, всички виждат това. Европа се обедини срещу червената и кафявата чума.

309

Немски ветеран

преди 7 години

И ние не можахме да разберем руската душа.Хора които издържаха на блокада 900 дни и ядяха трупове не можеш да ги уплашиш с нищо.

308

Анонимен

преди 7 години

Катар има много и евтина газ, иска да пусне тръба през Сирия и Турция за Европа.Русия ще загине по този начин и затова предизвика войната в Сирия, за да е нестабилен района, ако Асад падне... защото му се видя и неговият край...

307

Анонимен

преди 7 години

Окупаторите нямат място в Кьонигсберг, родния град на Кант

306

Боби

преди 7 години

До Ераст ПетровичКюрдите казаха на РФ ние не признаваме единна Сирия ще правим Кюрдистан. Путин каза на Ердоган имаш кардбланш да ги поступаш в северна Сирия да поумнеят малко.А Ердоган пък получи продължение на АЕЦ проекта.

305

Анонимен

преди 7 години

Удрят дъното постоянно,та копаят,копаят,копаят и..............хооооооп бликне я ново находище на нефт,я на газ,я на нещо от което Европата спешно се нуждае и СИ ПЛАЩА!!И продължават да копаят,удряйки дъното,ама................не се давят пустите му руси!!!Корави души излязаха брей!!Цял свят ги натиска по главата да ги удави,пък те приложат хватки и започнат те да натискат по главите да давят!!!

304

Ераст Петрович

преди 7 години

До АнонименЕрдоган здравата подхлъзна Путин. Уж се сдобриха, подмами го, турски потоци, ту-онуй, след което с подкрепата на САЩ нахлу в Сирия и сега Путин копче не може да каже. На чия страна да бъде? На Ердоган или на Асад?

303

Анонимен

преди 7 години

Абе вие какво искате бензина и нафтата да са ви по евтини от колкото в Русия ! Като не ви изнася купувайте си тесла и карайте какво само мрьнкате

302

Анонимен

преди 7 години

Скоро всички ще се молят на Путин Ердоган вече го направи