23

Мелдоний

преди 7 години

Русия няма никакви шансове да оглави ООН със агента си Ирина Бокова.Номера на кремълските бандити няма да мине,ред е и Кристалина да си ходи

22

до 22

преди 7 години

Покажи ми документи че баща и е убиец на журналист.Иначе аз мога да кажа,че твоят баща е убиец - ще се покажа по телевизията,ще платя на журналисти и готово -общественото мнение обработено,*** докажи че лъжа.Тези работи ги можем в скъпата ни татковина -лъжата,лицемерието и корупцията върлуват по нашите земи -*** после доказвай ,че не си това което са те изтипосали.Лошото е,че се крие истината за лъжците и мизерниците,а се оклеветяват достойни хора.Не всичко е пари,приятелю!

21

Анонимен

преди 7 години

Ама много ми е смешно как *** реват сега, че някой пишел "доноси", като самите те са я измислили тая система. Сега те били жертвата.

20

Анонимен

преди 7 години

Бокова е фаворитът за генерален секретар на ООН въпреки гнусния донос на режисьорчето.

19

Анонимен

преди 7 години

донос е, че не е работа на българин да пише срещу нея, само и само да я наклепа.. Ако европейците искат - да си я проверяват

18

Анонимен

преди 7 години

до 12 - да спечелихме ПРЕСТИЖ, навсякъде по света я тачат, това че ти в България не я цениш, не значи че по света не я тачат. "Няма пророк който да е признат в собствената си родина" - ето ти един цитат от Библията, това го е казал Исус.

17

SpaceX

преди 7 години

20 Кое е донос Донос ли е това че баща и е УБИЕЦ на ЖУРНАЛИСТ

16

анонимен

преди 7 години

Как ще има като другия *** Методи Андреев пак е пуснал гаден донос срещу нея.Въобще странен народ сме ние българите.По големи предатели от нас няма в целия свят -сами се затриваме.Защо се дава такава гластност на тоя човек Андрев -седесар,сега гербаджия или въобще виден антикомунист,който не е наясно даже със себе си,*** на Цветанов и сие.Планета журналистика,продажен народ сме.

15

Ханко Брат

преди 7 години

Руснаците да си ходят в Сибир. България не може да бъде повече руска лаборатория за социални експерименти.......

14

До 13

преди 7 години

Хората не я съдят за това какво е направил баща и. Просто знаят какво да очакват от деца възпитани от такива бащи.

13

Анонимен

преди 7 години

Добре, Русия няма да гласува за Гутереш, а САЩ ще гласува ли за Бокова?

12

Анонимен

преди 7 години

Няма да е тя.

11

Анонимен

преди 7 години

Уж България била само 100 години назад, а римляните са наложили правилото децата да не са виновни за престъпленията на родителите си, преди повече от 2000 години. Явно сме доста по-назад щом хората ще я съдят за това какво е направил баща й....

10

Анонимен

преди 7 години

Досега Бокова като беше Най-Най в ЮНЕСКО, България какво спечели от това? Престиж?А СтаниШеф кото е Шеф на ПЕС, какво направи за България, освен, че си купи замък в Швейцария?Не ми разправяйте какво щяла да направи дъртата комунистка за България!!!От комунист добро не чакаме.

9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

До Защо ?ЗАЩОТО ОТ ПАДАНЕТО НА БАЙ ТОШО ЮНЕСКО ДАВА ПАРИ и ЗА СТАРИТЕ КЪЩИ В ГРАДЧЕТО, НО ТЕ СЕ КРАДАТ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ЛЕВ.КАК ТАЗИ ЩЕ РЪКОВОДИ ТОГАВА ООН?!

8

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Всички турски ***,да не се...напъват,за да не се...изсипят;Бокова ще я изберат.

7

Анонимен

преди 7 години

Дъщеря на убиец.Убиец на карикатурист.Не на друг убиец или престъпник.На карикатурист...

6

Защо ?

преди 7 години

Когато един българин, независимо кой и къде, има възможност да бъде представително лице на страната ни и дори на голяма международна организация, ние не се разделяме със синдрома на българския казан-дърпаме го обратно,санким не го знаем кой е какъв е ? В повечето случаи наистина не го знаем, ама го плюем така, сякаш ни е бивша съпруга и го мразим от сърце.Реално ние си се мразим един друг, защото си завиждаме. "Щом няма да съм аз, няма да е и той/тя/"!

5

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Пази БОЖЕ, сляпо да прогледне!

4

SpaceX

преди 7 години

Бъдете спокойни , няма да я изберат