18

Анонимен

преди 7 години

Във всеки случай, тези 800 трябва веднага да се върнат на родните им страни. там да се ръгат с ножове за тържеството на исляма, не в Европа

17

Анонимен

преди 7 години

Ще му повярвам ако се самобичува,тва да протестираш срещу себе си не се вижда всеки ден,тез ептен взеха хората за овце

16

Анонимен

преди 7 години

Джамбазки и ВМРО протестират срещу себе си,вижте само строгия поглед който имитира за да се хареса на наистина потърпевшите хора.Та нали Джамбазки и ВМРО подкрепят Бойко и правителството,та нали ВМРО гласуваха за 13 милиарда дълг,та нали ВМРО знаят ,че Бойко покровителства трафикантите на бежанци и Динко атевето.Джамбазлък да става ама това да протестираш срещу себе си е шизофрения на несъстоятелни индивиди

15

Фронто

преди 7 години

Аз бомби в Сирия не съм хвърлял, който е бомбардирал да си носи отговорностите и сметката да си плаща! През цялата следхристиянска история на континента все ние Българите плщаме сметки всякакви! Ай сик! Болен здрав носи!

14

Един българин

преди 7 години

Общо взето Джамбазки е прав, за съжаление.Лошото е че ЕС няма необходимата подготовка за такова велико преселение на народите.Лагерите трябваше да бъдат затвор а не почивен къмпинг за туристи още от самото начало, при влизането на първия нелегален бежанец.След това - съд, съдебно решение, дали бежанецът е преследван, гонен, жертва на война или просто дошъл у нас на път за Германия защото знае че там е хубаво.Джамбазки обаче наистина трябва да служи в армията ако се мисли за патриот.

13

ХА,ХА,ХААААА

преди 7 години

ТОЯ ДЖАМБАЗки , турчин ли е ....и ЗНАЕ ЛИ ОТ КЪДЕ СЕ ХВАЩА ПУШКАТА?!ТОЙ ЛИ ШЕ ПАЗИ ГРАНИЦАТА...??!

12

лъжепатриот

преди 7 години

Джамбазки е нищо повече от фалшивите патриоти, които искат само да са на хранилката и да щракат с пръсти. Патриот е човек, който с нещо е допринесъл за развитието, славата, престижа на своя народ и държава. Какво е полезно е направил за страната си този индивид? Само приказки пълни с омраза срещу турци, ислям, бежанци, *. Хубаво е човек да бъде патриот, НО реален, автентичен защитаващ интересите на родината си, но без да използва ксенофобията за целта си, а иначе е болен шовинизъм!

11

край

преди 7 години

Докато се возим на каручката на Меркел /ББорисов/ магистрали ще се сткроят, ленти ще се режат и в селата ще има спортни зали НО държава няма да имаме. Меркел обещава да се махнат визите на турците в деня в който това стане ако имаме капка разум и чувство за самосъсхранение като нация - България трябва да излезне от ЕС.

10

край

преди 7 години

Ама не може бе Джамбазки Меркел ми дава пари за магистралите -трябва да я слушам. Знаеш ли как ги искат тези пари Аргогруп Агромах, ГБС, Трейс, GPгруп и Водстрой. Вярно че нямаме суверенитет и ще ни направят лагер за бежанци ама пък ще се возитят после по магистрали и на метро.

9

Ами к'во да каж

преди 7 години

Ами изринете тиквите, върнете българския контингент от Афганистан и го пратете на границата и да стрелят по афганците , както правят там!

8

Анонимен

преди 7 години

Е ние вече сме станали, никой няма да си помръдне пръста да ги изгони:(((Ние трябва да бягаме

7

Анонимен

преди 7 години

Джамбазки е прав, ама българският народ е раздвоен

6

БХК

преди 7 години

Като се приемат повече имигранти,така Бьлгария ще се изтькне пред очите на ЕС че сме истинска демократична страна.

5

Виготура

преди 7 години

Жамбазки и ти не си станал ядрен физик, или композитор. Даже и от казармата си избягал, за да не служиш

4

Анонимен

преди 7 години

Е да нормално.Младите трезвомислещи хора не искат бежанци.Дъртите изтрещели вампири с липса връзка към реалният свят и викат "елате още".Не им дреме.Така или иначе знаят,че ще са леш след някоя и друга годинка.

3

Анонимен

преди 7 години

дори и да ми наслагате минуси ви казвам АКО АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО !!!!!!!!!!!!!!!!!! не защото е от някоя си партия или коалиция,а защото открай време разсъждава по начин,който ми харесва !!!

2

Лошо

преди 7 години

ЕС не може да ни помогне те самите вече искат и търсят външна помощ,пак сме сами.

1

Аз

преди 7 години

Полужението е тежко,ния сме първи по пътя на варварите не знам как ше се справим при сегашното полужение на държавата,гответе се за тежки дни....