30

позор

преди 7 години

Къде беше ЕК когато бежанците нахлуваха в Европа,защо нищо не направиха а седяха и гледаха и сега същите предатели на Европа искат помощ........

29

ужас

преди 7 години

До къде докараха ЕС една шепа зависими и некадърни политици,някога силна и богата Европа да се моли за помощ!?

28

Фронто

преди 7 години

Ще се отлее.Да има бежанци и има потстрексвани,но огромната маса е _мода_.Такес е _модата_,да се ходи в Европа!Ще отшуми_тук инатях не им е комфортно.

27

рети

преди 7 години

И от нас зависи да няма араби в България. Трябва непрестанно да им се напомня, че не са добре дошли тук - ако не могат да си намерят работа или ако не могат да наемат жилище, т.е. бъде им попречено да пуснат корени тук, то няма и да седят.

26

Анонимен

преди 7 години

Патока Доналд Туск - *** като гъ.з.

25

Между другото

преди 7 години

Какво занимават китайците с глупости не ми е ясно. Все едно аз да поканя гости и да ходя при баровеца от съседния блок да оправи сметката. Китай не е изразявал загриженост за афганистански, либийски и други страдалци. Лицемерите ги поканиха и сега оле мале.

24

Хахах

преди 7 години

Радвам се на евроентусиаста, който очаква нещо от Китай, но май ще се разочарова. И по-добре да си трае, че на фона на 1-2 милиона амуджи ако се отприщи едно китайско село към Европа ще ни се стъжни съвсем.

23

Един от ония

преди 7 години

Този Доналд Туск се оказа най-обикновен конформистки плуж'ек! Мрънка си на кречеталото идиотизмите никому-неполезни и си взима мазната заплата от десетки хиляди евро на месец! Жалко, изглеждаше бунтар и амбициран преди време!

22

Светлото бъдеще

преди 7 години

Трудно е да се каже защо християнска Европа се примирява с инвазията на исляма. Защо не си отвори очите за истината? Политиците си правят техните сметки, но защо народите не се вдигнат? Ще стигнем до това на едната улица в някой европейски град т.нар." бежанци" да взривяват заведения и да колят минувачите, а на съседната улица да се провежда митинг от същите тези християни за "политическа коректност " и толерантност към гостите, които не ценят чуждите ценности и живот.

21

Коректор

преди 7 години

До ЗейезеТи от кой Швепс пиеш? Това, България да остане чиста от ислямската арабска диверсия беше идея за отпреди 2 години и отгоре! Късно е вече либе за китка! Ако напоследък не си бил в района на Лъвов Мост и Мария Луиза може би и да разбера ентусиазмът ти!

20

Jumker

преди 7 години

A, v Polen ima mnogo svobodno miasto...7,5 miliona polski grajdani sa migranti po sveta - v usa, uk, germany, france, italy i drugi darjavi...moje da prieme, ama iska li?!

19

Анонимен

преди 7 години

Как изчерпан бре? Поне още 5 млн можем да приемем. Та ние още не сме видели емигранти дет се вика

18

Зейезе

преди 7 години

Най-важната задача на правителството е да не допусне арабско нашествие у нас. Имаме достатъчно неинтегрируеми , на които Турция им е по-мила. Последното нещо, което ни трябва са араби. Това би било истинска бомба за етническия мир в страната ни. Никакво клякане на пред еврочиновниците. България трябва да остане чиста

17

?

преди 7 години

Фрау Меркел, къде си ,*** ? Що не си размърдаш седалището и не ги приемеш всички, нали ги покани ?

16

Анонимен

преди 7 години

Що бе, мути Меркел нъл каза, че всичко е наред ?

15

Анонимен

преди 7 години

Който ще работи и ще се жени е добре дошъл.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПо-добре никой да не остане в България, отколкото да се засели с мазни арабели

13

Ерусалим

преди 7 години

До питашИзраел БЪКА от бежанци! През ден се самовзривяват по градове и паланки и убиват жени и деца, а бежанките вадят ножки и колят полицаи и военни по кросчек пойнтовете ЕЖЕДНЕВНО! Надявам се да съм задоволил любопитството ти!

12

питаш

преди 7 години

Живо ме интересува, колко"бежанци" до момента е приелИзраел? Благодаря!

11

Анонимен

преди 7 години

На Туск май му дойдоха на Гости повече НелегалниУкрайнци от ОчакванитеТа и заради туй взе да Ривее като Магаре на Синур