28

Женени с деца

преди 7 години

Ал Бънди 1 към 1.

27

Анонимен

преди 7 години

Браво на Корнелията, избра един достоен кандидат за .... подигравки!

26

Анонимен

преди 7 години

Червен комедиянт с бедно слово, сричащ като първолак! Одеве в новините го гледах тоя ***, не може да каже ясно две думи че герб бавят представянето на кандидата си за президент, ами се обърка като пиле в калчища и смотелеви нещо та чак ме разсмя със скодоумието си! Явно трябва предварително да му е написано какво да говори за да не се излага, все пак е кандидат за президент а не за кебапчия на Бузлуджа!

25

До 22

преди 7 години

Тъжен факт е колко сте злобни.Не можете да излъчите читава кандидатура и затова изливате цялата си злоба и безпомощност върху този достоен човек.За гафовете на Плевнелиев цяла книга може да се издаде,но вие си го харесвате,това ви е нивото.Ще си харесате и новото магаре или магарица/цитирам ББ/,защото сте една безкритична маса,която няма право на мнение,а трябва задължително да се съгласява с това на вожда.Такъв култ към личността не е имало дори по времето на бай Тошо.Жалки сте.

24

Анонимен

преди 7 години

Така сложените му очила,показват,че пак чете нещо написано от БСП на хвърчащи листчета.Човек,без собствено мнение, и позиция,не може да управлява себе си,не държава.Гледах го по новините.Мрънкало.

23

Анонимен

преди 7 години

Комунистите заложиха пак на куц кон, на самальот без крила, на изпърд.ян дженерал пенсионер и после никой не казва кой е виновен за поредния изборен провал на уж модерната 100 годишната парясница!

22

Anonimen

преди 7 години

То пък Плевнелиев как ги връзва на кръст приказките да му завиди човек.И няма ли кой да му каже,че не се казва констативен съвет,а консултативен съвет.

21

Анонимен

преди 7 години

Тоя генерал комунист две приказки на кръст не може да върже, ама иска да стане президент! Йоло Денев на който се подигаваха всички с мераците му за президент би бил по-добрия избор на левите хора в БГ!

20

Анонимен

преди 7 години

Ген. Ал Бънди! Да бяха предложили оригинала щяха да вземат някой глас повече!

19

Анонимен

преди 7 години

Смеш*н анонимник. Няма шанс

18

край

преди 7 години

Избор между този честен офицер и някой Плевнелиев/Цачева/Фандъкова/Лиляна Винетката назначен от Борисов. Аз съм ЗА този човек.

17

ХА,ХА,ХАААА

преди 7 години

....НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ , ГИ РАЗКАРВАХА С ТРАМВАЙЧЕТО ....ХА,ХА,ХААААААААААСега тоя "КАНДИДАТ" -- С ПАРАШУТ ЛИ ЩЕ СКАЧА...ХА,ХА,ХАААААА...??!КАТО "ПАРАШУТИСТИТЕ " НА ПАРТИЯТА ...БКП!

16

Сиси

преди 7 години

До Анонимен 18.И у вас така.Затова не ме интересуваш.

15

Анонимен

преди 7 години

Оооо Сиси,избрала си си псевдоним на пр....тка.Ама вие всички сте такива-коя мъжка,коя женска.

14

Сиси

преди 7 години

До МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН.Любовницата му прилича на крокодил,а жена му е доста красива.Въпрос на вкус.Генерала е в критическа,затова не може да се ориентира накъде е тръгнал и в личния и в политическия живот,е на най лошото място.

13

Сиси

преди 7 години

Аман от политически бълвоч.Първо го издигат от БСП,после го подкрепят от АБВ.Слет това се скараха,като децата от децката градина,кой повече го издига.Видяха комунистите,че объркаха хората,и хванаха любимия актьор,да им изиграе ролята заедно с някакъв инициативен комитет,чиито имена на членовете му не са известни.Самият Радев за сега е спокоен-няма кандидати от другата страна.Това не е сигурно,че няма.Сигурно е,че генерала се е наврял ,в най мразената партия.Крадливи милионери.

12

МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН

преди 7 години

Генерале,ако имаш любовница както стана известно ,защо не я поканиш до себе си .Може би тя по ще ти приляга от твоята съпруга. В краина сметка ставаш политик и нов човек. Старите коли се сменят с нови нали.Много са политиците заменили половинките си с кокетни ,пищни и сексапилни млади момичета . Може би това ще ти даде повече от самочувствието ,което ти липсва. А дали вдигаш самолета...Ха -ха -ха.

11

Анонимен

преди 7 години

Като шеф на инициативен комитет Ламбо ще постигне същия успех както, като кандидат вицепрезидент

10

ЕГАТИ МЪЖА....

преди 7 години

КОЙ Е ТОЙ ЛИ...???!!!МЕНТЕ--ГЕНЕРАЛ НА 5-САМОЛЕТА ОТ ВВС!!! /..НА 5-БРАКУВАНИ РУСКИ ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ.../

9

Анонимен

преди 7 години

Кой е той ли?Той е мъж!Рядко срещана порода напоследък.