31

Globalfix

преди 7 години

Ако спрат да плащат за гласове и да манипулират резултатите гласувалите ще са не повече от 20% от цялото населеление. Уникална държава, уникални партии.

30

123

преди 7 години

КРАТУНАТА В ЗАТВОРА, НЕЗАБАВНО.

29

Анонимен

преди 7 години

До 30 и умственоравните му!Г-да и Г-жи!Кога сте имали възможност да изберете това,което считате,че е "правилно"?При социализма не можеше да избираш дъвки и банани,защото просто ги нямаше!И при демокрацията е така -има голям избор само на ментално модифицирани номенклатурчици-кухи тикви,мърдащи ушите си пъпеши,кадри от околовръстното и наркотрафика, обикновени *** и всякакви други недооплодени яйцеклетки и запъртъци- в политиката,управлението и в СМИ!Друго няма!

28

Анонимен

преди 7 години

Според избирателите най-важните качества за бъдещия президент на България са да мисли за народаИнтересно как избирателите ще разберат, че президента мисли за народа, а не за някоя фолк певица?

27

Наздраве

преди 7 години

Верно ли 23% ще гласуват за тоя манипулатор?Нищо чудно че матриала от едно обаждане хвърля пачки през терасата!

26

свинско със зеле

преди 7 години

Според Маркет Линкс , 2 процента от българите ядат свинско, и 98 процента ядат постно зеле. Следователно, според същия този институт, 100 процента от българите ядат свинско със зеле!

25

спонсор на МВР

преди 7 години

Другарят Борисов се ползва с 92,5 процента. 46,7%, и 45,8 е равно на 92,5!

24

до всички

преди 7 години

ДО ВСИЧКИ, КОИТО ХАРЕСВАТ БОЙКО БОРИСОВ......ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ .................ВАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ ДА ИМАТ НЕГОВИЯТ ИНТЕЛЕКТ! / ако не одобрявате това пожелания, замислете се какво харесвате!/

23

Анонимен

преди 7 години

Любен от ЛГТВ активистите и презито му.Всички тикви на бостана - нов продукт ПЮРЕ срещу умствена умора.

22

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера бг манталитета , избира си някой и после чака 10 г. да се случи нещо , и после пак и пак и пак! И така остарява!И колко ще го чакате Борисов , живота ви мина а вие го чакате ! Ами чакайте , банковата му сметка вече е космическа!Дава се една година , като не става Марш и следващия , и така докато се намери правилния човек!

21

Анонимен

преди 7 години

Като четем коментарите тук, друго казват: 100% не харесват пожарникаря. На социолог и политик, вяра да нямаш.

20

Мутренска държава

преди 7 години

Цялата държава е затънала в корупция , далавери и мутри!Върнати сме в 90- те години ! Цари беззаконие и престъпност! Боко и той е в игрите!Нищо не е променил , всичите му обещания бяха пиар !Няма да забравя как с Росица снимаха богаташките къщи , и кво.....едно голямо нищо!Всички му платиха и толкова!Не знам колко трябва да си *** и наивен да гласуваш за трети мандат на Герб, тов е да обречеш България на сигурна гибел!

19

Анонимен

преди 7 години

До пбСигурно пб- означава партията на Бойко, но няма значение .Не харесвам всички които за 27 години унизиха и ограбиха трудолюбивия, кадърен и честен българин, които го карат да се срамува че държавата му е превърната в мафиотска и мутренска клоака, че за мафиоти, политици и олигарси няма закони и ограбват хората така както и турците не са го грабили. Тук влизат всички партии управлявали до момента. Необходим е пълен рестарт.

18

Пиянството на 1народ

преди 7 години

Властта в България в момента определя акъла и интелекта на населението!Да сложиш за Премиер пожарникар със съмнителни качества , познание , интелект и грамотност си е чиста проба глупост и пиянство , чиито плодове ще плащат нашите деца!Най - малкото ако не знаят някои сме в голяма дългова спирала!

17

Анонимен

преди 7 години

Ако идолите на една държва са Борисов и Стоичков то аз плюя на нея!

16

Чуй чуй

преди 7 години

Аз харесвам Путин!

15

Смееееех

преди 7 години

23% от 3 000 000 милиона гласоподаватели е смешна получаваща се цифра - около 6, 7 стотин хиляди!От тях половината фалифицирани и купени и то остават само няколко хиляди зомбита!Смях

14

ПБ

преди 7 години

До Анонимен 13А аз не мога да разбера хората които уж не харесват Бойко, кого харесват? Защо не казват, а само плюят?? Ти например, защо не си кажеш - харесвам Местан или Доган, ***, Бареков, или някой друг. Кого аджеба харесваш?

13

Ужасна лъжа

преди 7 години

Борисов лъже хората вече 6 години , какво одобрение!?????Увеличи дълга почти на 30 милиарда а рева за 1 милиард на Орешарски , записите от Банкя , аферата с Мишо бирата , тефтерчето , замразени доходи , обществените поръчки и кражбите на хора все ит Герб и т.н ....Какво одобрение извинявайте??????

12

Анонимен

преди 7 години

Кажете ми 3 причини, за които да харесвам Борисов? 1) Правосъдната ни система е хаос2) МВР - хаос3) Образование - под всякаква критика4) Здравеопазване - все надолу5) Икономика - едвам мърда с унищожени малък и среден бизнес6) Заеми7) Мигранти8) Спрени стратегически проекти, които дори и за момента спорни, биха били постоянен източник на доходи в бъдеще9) Инфраструктурата, с която се хвалят, е просто начин за прибиране на европейските пари10) Постоянно вдигане на такси11)МВнР-трагедия