60

Членска карта №7

преди 7 години

Това са евроатлантически скъпоценности и нямат нищо общо с България и българите...

59

24 май

преди 7 години

"BG"??Безумие е също така да пишете на латиница в български сайт!В България пишем и четем на БЪЛГАРСКИ!!!Спрете да изписвате името на държавата ни и "български/българско/българска" на латиница и като абревиатура!

58

Суека

преди 7 години

Типично по БКП-арски крадът крадът крадът и хората нищо не виждат от това ! Убиха над 300 000 българи от 1944 9-ти септември досега , починали от хубав живот минимум 1 милион , емигранти над 1 милион ... мизерия мизерия и пак мизерия ! Докато народа търпи ЕНИЧАРИТЕ ще си играят гюбеци и ще му крадът парите под носът и бъдещето на децата му !

57

Анонимен

преди 7 години

А сакатите бабички не са ли Хора????? Само до 55 години ли си човек......

56

младен

преди 7 години

Това е така щото Баце иска докато се мота сред избирателите да си отдъхне с мачле.

55

ххх

преди 7 години

До до червените троловеБе не знам, ама кметът на Ружинци е от ГЕРБ, гарантирано ;)

54

Един от Северозапада

преди 7 години

Напълно потвърждавам това, което пише в статията. Мога само да допълня нещо, което е премълчано в статията, или е само загатнато. По правило, общините спечелили проектите, както и кметовете им, както и фирмата изпълнител, са от Герб.Точно заради тия проекти, както и проектите за инфраструктура, стават гербаджии.Утре, ако не са на власт Герб, същите заклети сега гербаджии, веднага ще се пребоядисат от следващата на власт партия, ако ще и дпс или дост да е, в край, където няма мюсулмани...

53

Старши специалист

преди 7 години

Постоянно ревете, че всички пари отивали все в София. Сега, като има разни милиончета наляти по затънтените ви села, пак сте недоволни. Неблагодарно и капризно племе сте.

52

Анонимен

преди 7 години

До do 58А ти не можеш ли да стоплиш, че същите тези, които днес са на власт, са на власт от близо 6 /шест/ години /с малко прекъсване/, имат пълната подкрепа на същия този ЕС и. ..... нищо не правят срещу същата тази мафия! Всяко едно евро от тези проекти минава и бива контролирано от няколко управлявани от властимащите органа! Оставям на теб изводите, ако можеш да си ги направиш! Не се изисква да си дори средноинтелигентен!

51

do 58

преди 7 години

Емиграцията на българите не е заради ЕС. Аз емигрирах преди 16 години! Тогава ЕС не беше познат на България. Причината е мафията в тази държава, нищо неправенето от политиците и ненормално и невиждано огромната корупция. Ние удряме Бразилия в земята с корупцията ни. С това темпо очаквам и банди да се стрелят по улиците след още 10 години с това темпо, защото обществото отдавна е болно и е не само, че е неадекватно просто, но не му и пука, че е просто! Никой в България не знае кое е правилно вече

50

Анонимен

преди 7 години

Най-бедната община е Бойница.Ружинци е доста по-напред,има и турнир "Ружинско лято".

49

Анонимен

преди 7 години

ще повърна

48

любопитен

преди 7 години

Бащицата дал парата за стадиона предизборно?Горкият! Така и не разбрал, че на матр'яла не му е до стадиони.

47

хаха

преди 7 години

ДобрЮтро! Вие не разбрахте ли за какво е този вой да сме в ЕС и какви "ценности" имало там?! Да не би за 10 г. да се е вдигнал жизнения стандарт, пенсии, заплати, здравеопазване да се е подобрило, образование, инфраструктура, инвестиции... Нищо! Напротив - същата, че и по-голяма мизерия, не спира емиграцията на българи в чужбина..., а и минаваме в държави от ЕС само след представяне на лична карта - голяма "придобивка"! Целият зор е бил да се смучат еврофондове и това е!

46

сминдух енд чесън

преди 7 години

Канете отбори на подготовка ,или забравихте да направите и селска къща за гости.Тях по плажа на морето ли строихте.

45

Гарантирано от ГЕРБ!

преди 7 години

Да усвояваме пари за подобряване на околната среда , пъка ,че няма препитания за хората , няма работа , нас кво ни боли !! Ние нащо сме си го взели !

44

vlady

преди 7 години

На това място руснаците казват "Нет на вас Сталина", румънците - "Къде си Цепеш, господарю?".

43

Анонимен

преди 7 години

Не кадърна работа. Вместо тези пари да се инвестират в създаване на работни места се хвърлят на вятъра. Толкова ли не могат управляващите да преговарят с ЕС и тези пари да се отпуснат по друга програма? Сигурно могат, ама не искат.

42

Анонимен

преди 7 години

До не се наядоха брейййне всички кметове са червени, но да допуснем, че са такива! Знаеш ли колко одобряващи проектите, сертифициращи, контролиращи и пр. органи проверяват тези средства преди да бъдат отпуснати? И знаеш ли на кой са подчинени - МФ, , някои към МЗ, по други министерства, ОСЕС и т.н. Така че нищо не остава покрито от органите на централно управление, т.е. ГЕРБ! Ходи ги разправяй на някой друг, че червени кметове крадяли без гербаджиите да знаят!

41

Анонимен

преди 7 години

До КрасиЗа да стигнат нещата до съд, първо трябва да има разследване и повдигнати обвинения! Аз лично до момента не съм чул и за 1 /едно/ такова с евросредства, освен преди доста време за Николов-Стойков! От тогава до ден днешен що милиарди са "усвоени"....