8

Анонимен

преди 8 години

Защо ми изтрихте поста, в който писах, че когато човек умира, не се събират пари. И той даже не е погребан. Когато близък умира, има САМО тъга и е нелепо да се призовават хората да дават пари! Какво имате протИв това, DNES?

7

Герги

преди 8 години

Почивай в мир Митко .

6

Гладен редактор

преди 8 години

До нелепоТи обаче не си в час. Нито е имало топлинен удар, нито забавена линейка. Получил е инсулт, когато е пътувал към София от почивката. Обаче не са викали линейки, жена му го е докарала в София и веднага в болница. К'ви топлинни удари, к'ви линейки закъснели те гонят теб? Май ти си получил топлинен удар и линейката е закъсняла...

5

Анонимен

преди 8 години

Бог да го прости,добър, уравновесен човек загубихме!

4

АТАКИСТ

преди 8 години

до 7Впрочем баща му беше най-удачен като актьор в ролята на Емил Боев( Георги Георгиев -ГЕЦ беше по-сух)- агента от първо управление на ДС от романите на великия Богомил Райнов. Друг е въпроса, че ако имахме големи режисьори и сценаристи от тези романи на този писател биха излязли невероятни шпионски трилъри.Бай Мите, почивай в мир!

3

Анонимен

преди 8 години

Синът на Великия Коста Цонев да почива в мир!Светла му памет!

2

пази Боже

преди 8 години

Майката да надживее сина си.

1

Хм

преди 8 години

Много хора израснахме с новинарските емисии на Канал 1 , когато нямаше 100 телевизии. Беше добър и запомящ се водещ. Да почива в мир.